fahime_k
عضو جدید
http://negahomran.com/سوالات-ازمون-نظام-مهندسی-بهمن-94-پاسخنا/ پاسخ نامه و سوالات گذاشتن
بله دانلود کردم.ممنون.کسی جواب سوال 54 و 55 و 58 رو نمیدونه؟؟؟؟فک میکنم پاسخنامه درباره سوال 18 اشتباه میکنه.گزینه صحیح 1 هست.دوستان کسی نظری نداره؟؟؟
خب من میگم از بین 4 گزینه ،گزینه 1 صحیح نیست که میشه جواب تست.الان کتاب پیشم نیست ولی سر جلسه دقیق نگاه کردم نوشته بود قطعات فولادی اسیب دیده رو به یه سری شرایط میشه اصلاح کرد و استفاده کرد( الام عبارت دقیقش یادم نیست.9ج.اب همون گزینه 4 هستش نوشته صحیح نیست
هدف اينها رقابتي نمودن ازمون است و از سال بعد همين كار رو هم انجام ميدهند انوقت ديگه قبوليش واقعا سخت ميشه
سلام و ارزوی موفقیت برای همه دوستان!
امتحان اتفاقا اسون بود ولی حیف که وقت کم اوردم! 30تا زدم 26 تا از روی کتاب و درست 4 تا با اطلاعات خودم!
یه سوال تا چند درصد زیر 50 درصد قبول می کنن؟؟
آزمون نظارت انصافا آسون بوده از شصتا سوال نزدیک 50 تا زدم ولی اجرایی واقعا سخت بوده از شصتا 45 تا زدم هیچ یدونه کتاب هم نبردم سر جلسه امتحان حالا نمیدونم درست جواب دادم یا نه خدایا کمکمون کن
اون سوالی که زا م4 اومده بود در مورد ارتفاع سرگیری و پله بین دو پاگرد و اینام من نزدم.شک داشتم
سلام دوستان عزیز
جواب آزمون نظارت رو زدن من با نمره 49 مردود زدن
با 31 جواب صحیح و 6 جواب نادرست
آیا میشه اعتراض کرد.
امیدی هست؟
ممنون
منم با 59 قبول شدم
کلیدواژه خوبه برای وقتی که شما به حد کافی مطالعه هم کرده باشین. وگرنه چرا با کلیدواژه ازمونای قبلی رو میتونیم درست بزنیم ولی تو ازمون جدید رد میشیم؟سلام چطوری بخونیم قبول شیم؟
شما زیاد مطالعه کردی یا بیشتر با کلید واژه؟
منم با 49 رد شدم..کسی نمیدونه ازمون بعدی کی برگزار میشه؟
دیگه مهلت تموم شد.منم با 48 رد شدم
آدر پستی اعتراض dafter@inbr.ir اینه؟درسته؟
چه خوبواسه آزمون قبلی هم پستی بود (مرداد 94 )
خواهرم نظارت با 49 رد شد.....واسش اعتراض فرستادم......قبول شد
چیز خاصی هم ننوشتم....فقط گفتم "من فقط 1 نمره کم دارم،لطفا مجددا بررسی کنین"
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
M | بررسی آزمون نظارت و اجرا - شهریور 95 | آزمون های نظام مهندسی | 115 | |
![]() |
بررسی آزمون نظارت - 1 مرداد 1394 | آزمون های نظام مهندسی | 368 | |
![]() |
بررسی آزمون نظارت خرداد 93 | آزمون های نظام مهندسی | 554 | |
![]() |
بررسی آزمون نظارت 92 | آزمون های نظام مهندسی | 333 | |
![]() |