وحید امیریان
عضو جدید
پله در طبقه 2 3 بازو میشد 22 پله
آفرین دوست گلم من از تنبلیم مقطعو نصفه گذاشتمواسه اینکه توی طبقاتم اول کانال کولر رو جاگذاری نکرده بودم بعد یهو توی پلان بام یادم افتاده....بدو بدو رفتم رو اونها هم کار کردم....و اینکه زمانی که ازم گرفت اول اینکه داشتم فکر میکردم که باید موتورخانه آسانسور اینها نشون بدم یا نه....سر این موضوع عجیب گیر افتادم که بعدش ریسکی اینو کشیدم بعدی هم اینجا بود که دیوارهامو دقت کنی 2 تا خط چینه که دیوار زیر سنک لبه خر پشته میشه و 2 خط پر همون لبه های سنگ خرپشته....اینها وقت منو گرفت....و شایدم اغراق کرده باشم برای تایم بام و کمی کمتر شده باشه ...تقریبی دیگه گفتم....
ولی مقطع رو مطمئنم چون 4:20 دقیقه شروع کردم تا 4:45 اونو تایمشو دیده بودم.....
کارتون متوسطه یه اشتباه بزرگ داری جانمایی تجاری .
چرا نورگیر خوب جواب میداد چه لزومی به دادن حیاط خلوتهههه؟این جز ضوابط اصلی مقررات ملی،و نکته مهمی بود
اختیار دارین ما هم میدونیم ضوابط مقررات ملیه ولی اینجا اصلا نیازی نبود زیربناتو کم کنی بگی طبق ضوابط خاستم حیاط خلوت بگیرم
چرا جانمایش اشتباهه اینکه جنوب غرب باشه و 7 پله بخوره خوبه؟ یا اینکه بدون پله دسترسی به تجاری داشته باشی!کارتون متوسطه یه اشتباه بزرگ داری جانمایی تجاری .
نکته ی ازمون جانمایی فضای تجاری در ضلع جنوب غربی و پاسیو در شمال شرقی و کنسول در 350 به بالا بود.
چرا جانمایش اشتباهه اینکه جنوب غرب باشه و 7 پله بخوره خوبه؟ یا اینکه بدون پله دسترسی به تجاری داشته باشی!
شما خودتون لطف میکنین کارتونو بزارین جانمایی درست رو بهمون بگین اینکه چجوری اینهایی رو که گفتین با بقیه پلاناتون چفت کردین!
دوستان چه اصراری دارین که نکته سوالو کشف کنید. سروتهش اینه که باید هر طرحی میدین طبق مقررات ملی و ضوابط باشه که همه نکاتتون خودبخود تو کار وارد میشه![]()
اگه پله رو از 6 متری شمال غربی و در راستای خیابان اصلی بزاریم مشکل حل میشه.دوستان هر كسي كه نظري داره لطفا ترسيم بگذاره تا همه بيشتر متوجه شن وبتونن به درستي مقايسه كنن يه ترسيم ساده دستي يا كد هم كافيه
جنوب غرب منظورتون همون پخیه دیگه اونجا 110 متر اختلاف ارتفعاع داریم (البته اگه کفتون +0.1 باشه) حالا یه خرده اونورتر هم اگه بگیریم حداقل 5 پله رو که میخواد.سلام دوست عزیز. اگه ما تجاری رو جنوب غرب بزاریم دو پله میخوره از غرب.
جنوب غرب منظورتون همون پخیه دیگه اونجا 110 متر اختلاف ارتفعاع داریم (البته اگه کفتون +0.1 باشه) حالا یه خرده اونورتر هم اگه بگیریم حداقل 5 پله رو که میخواد.
میشه کروکیشو بکشین ! متوجه نمیشم چجوری با سه پله حل کردینبله در این حالت از 10 متری شمال پله شروع میشه وبا مثبت 10 سه تا میشه منم 3 تا گرفتم و مثبت 10
بله در این حالت از 10 متری شمال پله شروع میشه وبا مثبت 10 سه تا میشه منم 3 تا گرفتم و مثبت 10
همونطور که tabalvorجان گفتن همه رو گودبرداری کردم....
ولی من تو آزمون خیلی درگیر این شدم.اگه قرار بود همه زمین رو که ترازهای مختلفی داشت گودبرداری کنیم پس فلسفه اختلاف ارتفاع یک متریِ 2 طرف زمین برای چی بود ؟ بنظرم روش اقتصادی ترش این بود که سطح پارکینگ رو تو 2 تا تراز حل میکردیم . و اون یک متر رو با 6 تا پله به هم می رسوندیم.البته تو آزمون من اشتباه کردم و تراز فروشگاه که 0.10+ بود رو هم در 2 تا سطح درنظر گرفتم
سلام بچه ها من نرسیدم پلان ها رواندازه گیری ومبلمان کنم مقطع هم فقط راه پله وآسانسور رو دستی کشیدم بنظرتون اندازه گذاری ومبلمان چند نمره داره
عزیزم شاید ج میداد اما وقتی رمپ میزاری باید ببینی سرگیر هست یا نه...چون ماشالله اون بخش که توی پخی قرار گرفته زیادی ستون هست و هم باعث ضعیف شدنه سازه ای ستونها میشهرمپ كه جواب ميداد چرا جك گذاشتيد ؟
عزیزم ضوابط نگفته که شما از 100% ساخت کسر کنی به حیاط خلوت بدی...کاملا این موضوع اشتباهه...یه بارم از شما پرسیدم که شما کل طول شمال رو حیاط خلوت دادید؟؟؟یعنی 12 در 3 متر مجموعا 36 متر؟؟؟؟؟؟چرا نورگیر خوب جواب میداد چه لزومی به دادن حیاط خلوتهههه؟این جز ضوابط اصلی مقررات ملی،و نکته مهمی بود
عزیزم کی گفته درب سرویس به بیرونه؟؟؟؟؟؟با توجه به کامل بودن شیت هات و تمیزی وجزییات کارت 99%قبولی ولی تو همکفت تجاریت دسترسی معلول نداره سرویس بهداشتیشباید 1.5*1.7 باشه و درش رو به بیرون و چون تو سوال لابی مسکونی نخواست من اون فضا رو هم دادم به تجاری که به نظرم خوب در اومد چون دو قسمت شد یکی کتابفروشی و یکی لوازم التحریرمگه قراره طرف رو زجر بدیم که نتونه بره دستشویی؟؟؟ابعادی هم که میگید بایدی نی...حداقل 1.4در 1.4 که من حدود 1.3در 1.5 گرفتم که ج میده.....اون سرویس معلوله که برای اینکه فضای داخل کم نشه درب رو به بیرون میگیرند اونم نه مستقیم یه پیش فضا هم باید باشه.........
اصلا نگید جانماییش اشتباه چون هیچ تاکیدی نکرده بود همینطور بازرس ما هم که مهندس معمار هستش به همه چی تاکید کرد به غیر تجاری....تجاری در نبش هیچ بایدی نداره....کارتون متوسطه یه اشتباه بزرگ داری جانمایی تجاری .
کنسول هم اشتباه نکنید همینم من حواسم بود و پرسیدم گفتن ریسک نکنم و هر چی که خواسته شده بر اساس محدوده ای که تعیین کردن طراحی کن.....نکته ی ازمون جانمایی فضای تجاری در ضلع جنوب غربی و پاسیو در شمال شرقی و کنسول در 350 به بالا بود.
دقیقا موافقماختیار دارین ما هم میدونیم ضوابط مقررات ملیه ولی اینجا اصلا نیازی نبود زیربناتو کم کنی بگی طبق ضوابط خاستم حیاط خلوت بگیرم
بله موافقم اما تجاری نکته مهمش نبوده...شاید 40-40|% اونم واسه اینکه ابعادشو بزرگ بگیریمسلام دوست عزیز.هر ازمون نکته ای داره این ازمون نکته بارانه و بسیار سخت .
موافقمدوستان چه اصراری دارین که نکته سوالو کشف کنید. سروتهش اینه که باید هر طرحی میدین طبق مقررات ملی و ضوابط باشه که همه نکاتتون خودبخود تو کار وارد میشه![]()
زده بود رو به بالا...اگرم نمیداد بازم باید بالا در نظر میگرفتیشمال نقشه رو کجا زدن ؟:/
چرا نورگیر خوب جواب میداد چه لزومی به دادن حیاط خلوتهههه؟![]()
تجاری باید نبش میافتاد ولی ابعادش مهم نبود.
عزیزم شما با دلیل چرا حرف تمی زنی؟؟؟هر حرفی ک میزنی نشون بده و دلیل بیار...اصلا کارخودتو برامون بزاردر طبقه دو که یه دوخوابه پذیرایش کم میشد کنسول نیاز بود.
خانم مهندس تجاری دو بر میشه با یه دسترسی.شما اگه یه زمین نبش داشته باشین نبششو لابی تجاری میکنین من بودم نبش ومیکردم گرون میفروختم.در صورتی تجاری ارزش داشت که نبش باشه که از دو بر دستزسی میداشتی....در اینجا میشه مزیتشو بگی؟؟؟
نگو که باید تجاری نبش باشه دلیل بیار... با باید هیچ کی قبول نمیکنه
خانم مهندس تجاری دو بر میشه با یه دسترسی.شما اگه یه زمین نبش داشته باشین نبششو لابی تجاری میکنین من بودم نبش ومیکردم گرون میفروختم.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
بررسی آزمون طراحی- بهمن 97 | آزمون های نظام مهندسی | 2 | |
H | بررسی آزمون طراحی - مهر 96 | آزمون های نظام مهندسی | 8 | |
![]() |
بررسی آزمون طراحی- اسفند 95 | آزمون های نظام مهندسی | 5 | |
![]() |
بررسی آزمون طراحی - شهریور 95 | آزمون های نظام مهندسی | 62 | |
S | بررسی آزمون طراحی -بهمن 94 | آزمون های نظام مهندسی | 809 |