aloosha
عضو جدید
ایشالا که قبول شی به ما که وقت کلاس رفتن نداریم خیلی مطالب مفید یاد دادی. مهندس آلوشا
خاهش می کنم مهندس امین من هم بیشتر چیز ها رو از آقای لیمو شیرین یاد گرفتم ایشالا همه قبول شیم
ایشالا که قبول شی به ما که وقت کلاس رفتن نداریم خیلی مطالب مفید یاد دادی. مهندس آلوشا
به نظر من برد ترسيمي جداگانه سرعت عمل رو بالا ميبره ولي بعضي مواقع مثلا در هنگام ترسيم پلان بايدt را جدا كرد و براي برش دوباره از t استفاده كرد....کدوم یکی بهتره ؟ (معایب و محاسن)
1-برد ترسمی جداگانه (بردی که خط کش T و گونیا سر همه)
یا
2-وسائل ترسیمی عادی (خط کش T و گونیا و ... ) و میز نقشه سالن امتحان
کدوم یکی بهتره ؟ (معایب و محاسن)
1-برد ترسمی جداگانه (بردی که خط کش T و گونیا سر همه)
یا
2-وسائل ترسیمی عادی (خط کش T و گونیا و ... ) و میز نقشه سالن امتحان
منم دقیقا همین مشکل رو دارممی دونم مربوط به تاپیک نیست اما این سوالو اینجا هم می پرسم : راه ساده ای برای پاسخ به سوالات جوش هست؟ در کتاب راهنمای جوش پاسخ غالب سوالات به سختی پیدا میشه!
سلاممن فکر می کنم کالک شطرنجی+ خط کش تی رول+کاربن مناسب باشه. دوستان نقد کنید لطفا
من فکر می کنم کالک شطرنجی+ خط کش تی رول+کاربن مناسب باشه. دوستان نقد کنید لطفا
قبول شدي دوست من؟؟؟با چه نمره اي؟؟؟من که می گم پوستی ببرین با کاغذ شطرنجی. یه طرح کلی و جایگذاری واحدها و ماشین ها و باکس پله و ستون گذاری که در اومد، رو کاغذ اصلی با خط کش و اتود شروع کنید به طراحی اصلی، بعد در آخر هم راپیدی کنید. این روش که پارسال واسه من جواب داد. 1 ساعت مونده به آخر جلسه من تموم کرده بودم داشتم مبلمان و خورده کاری انجام میدادم. تازه وسطش ناهار نماز هم رفته بودم!
بچه ها یه چند تا سوال دارم. ممنون میشم یمی راهنماییم کنه.
1-پخی کنار ساختمون رو با چه فرمولی میشه حساب کرد و در آورد؟
2-جااااااااان من یکی بهم بگه دیوار زیر زمین 30 سانتی؟ ستونش چی؟ دیوارای خارجی 20 سانتی؟ ستون این چی؟ دیوار داخلی ها 10؟ برای اسکلت بتنی میگما.قاطی کردم![]()
هیچ کس نمیااااااااااااااااااااااااااااااااد جواب منو بدههههههههه؟![]()
هیچ کس نمیااااااااااااااااااااااااااااااااد جواب منو بدههههههههه؟![]()
برای محاسبه پخی باید آکس دو گذر رو ترسیم کنی و محل تلاقی دو آکس رو پیدا کنی، بعد از محل تلاقی، کمانی به شعاع نصف مجموع عرض دو گذر (میانگین دو گذر) ترسیم کنی. محل تلاقی این کمان با دو ضلع نبش قطعه زمین رو که با یه خط صاف به هم وصل کنی میشه پخی...
امیدوارم متوجه شده باشی!
برای محاسبه پخی باید آکس دو گذر رو ترسیم کنی و محل تلاقی دو آکس رو پیدا کنی، بعد از محل تلاقی، کمانی به شعاع نصف مجموع عرض دو گذر (میانگین دو گذر) ترسیم کنی. محل تلاقی این کمان با دو ضلع نبش قطعه زمین رو که با یه خط صاف به هم وصل کنی میشه پخی...
امیدوارم متوجه شده باشی!
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
بررسی آزمون طراحی- بهمن 97 | آزمون های نظام مهندسی | 2 | |
H | بررسی آزمون طراحی - مهر 96 | آزمون های نظام مهندسی | 8 | |
![]() |
بررسی آزمون طراحی- اسفند 95 | آزمون های نظام مهندسی | 5 | |
![]() |
بررسی آزمون طراحی - شهریور 95 | آزمون های نظام مهندسی | 62 | |
S | بررسی آزمون طراحی -بهمن 94 | آزمون های نظام مهندسی | 809 |