navidmadan
عضو جدید
دوستان میشه بگید نمره اسکیستون رو چند دادن؟؟؟!!!!!!!! اصلا دهانم باز مونده از نمره اسکیسم ! نمیدونم اشتباهی شده یا مال همه رو انقدر بد دادن !!!
میشه کارناتون رو بذارین؟دوستان میشه بگید نمره اسکیستون رو چند دادن؟؟؟!!!!!!!! اصلا دهانم باز مونده از نمره اسکیسم ! نمیدونم اشتباهی شده یا مال همه رو انقدر بد دادن !!!
ممنون. دانشگاه تهران ..ولی درصد های دیگتون خیلی از من بهتره هاااتبریک میگم بهتون ،،،،،،، میشه بپرسم ارشدتون رو کجا خوندید؟
1- 44.00
2- 64.00
3- 40.00
4- 13.34
5- اسکیس 5.00 !!!!!!!!
رتبه 910 !!!!
نمره 20.46
واقعا نمیدونم چی بگم !!! من اسکیس ارشدمو 65 زده بودم !
نمیدونم والا ! من اسکیسمو واقعا خوب دادم و حداقل خودم نسبت به قبل خیلی راضی تر بودم ! هم ایده داشتم و هم اینکه تمام مدارکی که خواسته بودنو با راندو زدم ! جالب اینجاس که 3 تا از دوستای دیگمم 5 دادن بهشون و یکی دیگه از دوستامم 15 دادن بهش ! واقعا نمیدونم چی بگم ! شوکه شدم ...ممنون. دانشگاه تهران ..ولی درصد های دیگتون خیلی از من بهتره هااا
هیچ جوره نمیتونین اعتراض بدین؟
حتما دنبال اعتراض باشین. وقتی مطمئنین که خوب دادین نمیشه 5 درصد بشین!!! حداقللل واسه کامل بودن مدارکتون باید بهتون 30 رو میدادن.نمیدونم والا ! من اسکیسمو واقعا خوب دادم و حداقل خودم نسبت به قبل خیلی راضی تر بودم ! هم ایده داشتم و هم اینکه تمام مدارکی که خواسته بودنو با راندو زدم ! جالب اینجاس که 3 تا از دوستای دیگمم 5 دادن بهشون و یکی دیگه از دوستامم 15 دادن بهش ! واقعا نمیدونم چی بگم ! شوکه شدم ...
حتما دنبال اعتراض باشین. وقتی مطمئنین که خوب دادین نمیشه 5 درصد بشین!!! حداقللل واسه کامل بودن مدارکتون باید بهتون 30 رو میدادن.
بعید میدونم ظرفیت رو بالا برده باشن تا این حد ! به نظرم این تعداد اعلام کردن تا بالاخره یه عده ای رو بتونن واسه امارات که شهریش 6 برابر شهریه داخل هست بگیرن وگرنه نهایتا هر واحدی دیگه خیلی بخوان بگیرن 20 نفر بیشتر نیستاخه چرا باید 450 نفررررررررر رو دعوت کنن؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!
واسه 60 نفر 450 نفر رو واسه چییی باید بیارن واسه مصاحبه؟؟؟
یه ذرره مشکوک نیست؟
فک کنم ظرفیت هاشونو زیاد کردن
سلام.با این اوصاف که شما میگین من میترسم برم تو سایت آزمون و کارناممو ببینم.
راستی نتایج بدون کنکور رو هم اعلام کردن؟؟
اخه چرا باید 450 نفررررررررر رو دعوت کنن؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!
واسه 60 نفر 450 نفر رو واسه چییی باید بیارن واسه مصاحبه؟؟؟
یه ذرره مشکوک نیست؟
فک کنم ظرفیت هاشونو زیاد کردن
تبریک میگم بهتون ،،،،،،، میشه بپرسم ارشدتون رو کجا خوندید؟
1- 44.00
2- 64.00
3- 40.00
4- 13.34
5- اسکیس 5.00 !!!!!!!!
رتبه 910 !!!!
نمره 20.46
واقعا نمیدونم چی بگم !!! من اسکیس ارشدمو 65 زده بودم !
به نظر من هم باید اعتراض بدین. من افتضاحترین اسکیس عمرم رو کشیده بودم. چون اصلا اماده نبودم ولی شدم 30
اول از همه تبریک میگم بهتون که به مصاحبه دعوت شدید.
راستش اولش فکر میکردم فقط من این مشکل رو دارم و به اسکیس خودم شک کرده بودم ، ولی همونطور که گفتم 3 تا از دوستای دیگمم 5 بهشون دادن ،،،،، و جالب تر یا شایدم عجیب تر اینکه یکی از بچه هایی که روز آزمون باهاش آشنا شدم و بعد از اسکیس دیدم کارشو که دست قوی ای هم داره بهش دادن 10 !! من قبل از اعلام نتایج نگران بودم که زیر 60 بهم ندن !!!! نمیدونم شاید از عکسی که روی برگه اسکیسم بوده خوششون نیومده !!!
میشه ازتون بپرسم شما ارشدتون رو کجا خوندید؟
و یه سوال خیلی مهمتر ،،،،،، واسه بدون آزمون چه مدارکی رو فرستادین؟ چندتا مقاله داشتید؟
آزمون مقاله هامونو فرستادیم؟؟؟ منم برا بدون آزمون دعوت شدم ولی یادم نیس که مقالهامونو خواسته بودن یا نه؟؟
مگه برا بدون
اول از همه تبریک میگم بهتون که به مصاحبه دعوت شدید.
راستش اولش فکر میکردم فقط من این مشکل رو دارم و به اسکیس خودم شک کرده بودم ، ولی همونطور که گفتم 3 تا از دوستای دیگمم 5 بهشون دادن ،،،،، و جالب تر یا شایدم عجیب تر اینکه یکی از بچه هایی که روز آزمون باهاش آشنا شدم و بعد از اسکیس دیدم کارشو که دست قوی ای هم داره بهش دادن 10 !! من قبل از اعلام نتایج نگران بودم که زیر 60 بهم ندن !!!! نمیدونم شاید از عکسی که روی برگه اسکیسم بوده خوششون نیومده !!!
میشه ازتون بپرسم شما ارشدتون رو کجا خوندید؟
و یه سوال خیلی مهمتر ،،،،،، واسه بدون آزمون چه مدارکی رو فرستادین؟ چندتا مقاله داشتید؟
پس موقع ثبت نام بدون آزمون چه چیزایی رو بهشون اعلام کردید که دعوت به مصاحبه شدید؟ کلا توی کارنامه بدون آزمون چه مواردی رو نوشتن واستون ؟ نمره داره؟ رتبه داره؟
ممنون از لطفتون. واقعیتش من اسکیسم اونقدرام افتضاح نیست ارشد هم 85 زده بودم (کنکور آزاد). ولی برا دکترا چون یه روز قبل آزمون متوجه شدم که اسکیس هم همون روز آزمونه اصلا امادگیشو نداشتم.موضوع هم خیلی برام جدید بود قبلا اصلا به چنین موضوعی فکر نکرده بودم چه برسه به تمرین. برا همین کارم اصلا خودم رو راضی نکرد. البته هرچی که خواسته بودند رو کشیدم. و شیتام رو پر کردم.
برا بدون آزمون هیچ مدرکی نفرستادیم.فقط معدل بود. که معدل ارشد من 19.23 و معدل کارشناسیم 16.57 هستش. بقیه مدارک رو روز مصاحبه میخوان که اصلا نمیدونم چی میخوان چی نمیخوان و اینکه ارشدم رو تبریز خوندم![]()
قطعا وقتی توی این نمره دهی پایین بهتون این درصد رو دادن اسکیستون خوب بوده دیگه![]()
ا ؟ چه جالب ،،،، آخه من توی دفترچش دیده بودم که انگار باید واسه بدون آزمون تا یه تاریخی (که همون بهمن ماه بود) مدارک مقالات و اینا رو بفرستن و اینا ،،،،،،،،،،،،،،،، دانشگاه آزاد تبریز بودید؟ یا دولتی؟
پارسال اینطور که شما میگید بود. ولی امسال هیچی نخواسته بود. واقعیتش من خودم گیج شدم. وقتی 423 نفر از طریق آزمون قبول کرده فکر نکنم جایی برای من باشه. اصلا نمی دونم روش حساب کنم و وقت بذارم برا مصاحبه یا نه!!!! آزاد بودم.
معدلتون که خیلی خوبه ،،،،،، اگه مقالاتتون هم به حد کافی باشه 100% قبولید چون ارشدتون رو هم دانشگاه آزاد بودید اینو میگم ،،،،،،،،، شنیدم توی مصاحبه اگه بدونن طرف مال دانشگاه دولتی بوده ردش میکنن ،،،،،،،،،،، حالا نمیدونم من به بدون آزمون سال آینده امیدی داشته باشم یا نه چون من دولتی دارم میخونم و فکر نکنم قبولم کنن توی مصاحبه دانشگاه آزاد![]()
معدلتون که خیلی خوبه ،،،،،، اگه مقالاتتون هم به حد کافی باشه 100% قبولید چون ارشدتون رو هم دانشگاه آزاد بودید اینو میگم ،،،،،،،،، شنیدم توی مصاحبه اگه بدونن طرف مال دانشگاه دولتی بوده ردش میکنن ،،،،،،،،،،، حالا نمیدونم من به بدون آزمون سال آینده امیدی داشته باشم یا نه چون من دولتی دارم میخونم و فکر نکنم قبولم کنن توی مصاحبه دانشگاه آزاد![]()
مقاله ISI که ندارم. زبانم خوبه یعنی در حد تسلط ولی مدرک ندارم. 1 ترم هم سابقه تدریس دارمخیلی اوضام ناجوره. مگه نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ آخه من چند ماه بیشتر نیست که ارشدمو تموم کردم بلافاصله بعد کارشناسی هم ارشد قبول شدم واقعا وقت نکردم که رزومه ام رو قوی کنم. خیلی ها چندساله که تدریس میکنن و رزومه خیلی قوی دارن.
درضمن دانشگاه سراسری هم دانشگاه آزادیا رو از مصاحبه رد میکنه دیگه... یه جورایی با هم کل کل دارن. این وسط ما دانشجوهای بدبختیم که چوبشو می خوریم.
1
شناخت معماري ايران(آراءومصاديق)
36.00
2
شناخت وتحليل معماري معاصر(ايران وجهان)
62.67
3
مباني نظري معماري
13.34
4
زبان تخصصي انگليسي
6.67
5
طراحي معماري كوتاه مدت
15.00
سلام.منم قبول نشدم(.
دوستانی که واسه بدون کنکور قبول شدم میشه معدلشون رو بگن؟آخه من با معدل 18.32 و پایان نامه 20 قبول نشدم(
دانشگاه آزاد اسلامی علوم و تحقیقات تهران. رتبه من شده 870.اووووووه !!!!!! به شمام که اسکیس رو همینجور افتضاح دادن که !!!!!!!! رتبتون چند شد؟؟؟!!
کدوم دانشگاه ارشدتون رو خوندید که بدون آزمون قبول نکردنتون؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
O | بررسی سوالات آزمون دکتری سراسری 94 | دکتری | 226 | |
O | بررسی آزمون دکتری معماری آزاد 94 | دکتری | 7 | |
![]() |
بررسی آزمون دکتری سراسری معماری 93 | دکتری | 42 | |
![]() |
بررسی آزمون دکترای معماری ۹۵ | دکتری | 58 | |
J | برای آزمون دکتری معماری کدام موسسه بهتر است؟ | دکتری | 0 |