بررسی آزمون اسکیس 92 |طراحی گنبد نما با دید به حرم حضرت معصومه

وضعیت
موضوع بسته شده است.

sallarmelli

عضو جدید
قرار نبوده همه از دم درس خوانده بشویم،
از دم دکترا به دست بر روی زمین خدا راه برویم

بعید می دانم راه تعالی بشری از دانشگاه ها و مدرک های ما رد بشود
باید کسی هم باشد که گوسفندها را هی کند، دراز بکشد نی لبک بزند با سوز هم بزند.

قرار نبوده این تعداد میز و صندلی‌ِ کارمندی روی زمین وجود داشته باشد
بی شک این همه کامپیوتر و پشت های غوز کرده آدم های ماسیده در هیچ کجای خلقت لحاظ نشده بوده

تا به حال بیل زده‌اید؟
باغچه هرس کرده‌اید؟
آلبالو و انار چیده‌اید؟
کلاً خسته از یک روز کار یَدی به رختخواب رفته‌اید؟
آخ که با هیچ خواب دیگری قابل مقایسه نیست.

این چشم ها برای نور مهتاب یا نور ستارگان کویر،
برای دیدن رنگ زرد گل آفتابگردان،
برای خیره شدن به جاریِ آب شاید،
اما برای ساعت پشت ساعت، روز پشت روز، شب پشت شب خیره ماندن به نور مهتابی مانیتورها آفریده نشده‌اند.

من فکر می‌کنم قرار نبوده کار کردن، جز بر طرف کردن غم نان،
بشود همه دار و ندار زندگی مان، همه دغدغه ‌زنده بودن مان.

قرار نبوده من از اینجا و شما از آنجا، صورتک زرد به نشانه لبخند زدن
و دوست داشتن برای هم بفرستیم

چیز زیادی از زندگی نمی‌دانم، اما همین قدر می‌دانم که این ‌همه قرار نبوده ای
که برخلافشان اتفاق افتاده، همگی مان را آشفته‌ و سردرگم کرده !

آنقدر که فقط می‌دانیم خوب نیستیم، از هیچ چیز راضی نیستیم، اما سر در نمی‌آوریم چرا؟!!!

حالم بد گرفته است....دعا کنید مشکلم حل بشه:smile:

من عاشق تمام کارهای شعرتم
این رو خودم گرفتم تقدیم به همه بچه های این تایپیک دم همتون گرم

این ها رو خودم کاشته ام

کورش68

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب کدوم شهره؟؟
بگید شاید یهو خدا قسمت کرد امدم:)

کسی برنامه الان شبکه 4رو دید که ادیب زاده رو اورده بودن؟؟
بله بله بنده دیدم. اینجا هم فکر کنم شماله اگر درست گفته باشم. از اسکیس چه خبر؟:biggrin:

sallarmelli

عضو جدید
پست 1613
چی شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ماشالله چقدر زیادین تا الان 21 نفر اونجا اعلام وجود کردند من فکر نمی کردم این قدر زیاد باشین من فکر می کردم حداکثر 5 نفرهستیم نگو خیلی هستیم

وای خدای من

این دوستان به این تایپیک سر می زنند

arch 1 teh
,
arefeh
,
baran 2012
,
ebram0412
,
fahime_k
,
fereshte1111
,
hanimemar
,
HOTT
,
lena.0
,
meriil
,
pyramids
,
qazal.
,
Saretus
,
sheelan
,
shina88
,
timaj
,
TUliP
,
معمارباشی
,
نورا سلطانی
,
ناز
,
کورش68

دوستان من از همگی عذر می خوام من توبه کردم :cry:

آخرین ویرایش:

pyramids

عضو جدید
کاربر ممتاز
ماشالله چقدر زیادین تا الان 21 نفر اونجا اعلام وجود کردند من فکر نمی کردم این قدر زیاد باشین من فکر می کردم حداکثر 5 نفرهستیم نگو خیلی هستیم

وای خدای من

این دوستان به این تایپیک سر می زنند

arch 1 teh
,
arefeh
,
baran 2012
,
ebram0412
,
fahime_k
,
fereshte1111
,
hanimemar
,
HOTT
,
lena.0
,
meriil
,
pyramids
,
qazal.
,
Saretus
,
sheelan
,
shina88
,
timaj
,
TUliP
,
معمارباشی
,
نورا سلطانی
,
ناز
,
کورش68

دوستان من از همگی عذر می خوام من توبه کردم :cry:

توبه کردی؟؟ من که رفتم تشکرمو حذف کردم:)
عجب چیز بحالیه این حذف تشکر الان میرم هرچی تشکر تو این سایت دارمو حذف میکنم:)

sallarmelli

عضو جدید
توبه کردی؟؟ من که رفتم تشکرمو حذف کردم:)
عجب چیز بحالیه این حذف تشکر الان میرم هرچی تشکر تو این سایت دارمو حذف میکنم:)

این رفتار خاله زنکی برای چیه؟؟؟؟ اصلن همه برید تشکرتون رو بردارید بابا!!! با این تشکرات کسی که به جایی نمی رسه می رسه؟؟؟؟؟؟ می خوایی کجا رو بگیری ؟؟؟؟؟

توقع داشتم بپرسید چرا بعضی ها قرمزاند و بعضی های دیگه آبی ؟؟؟؟ نه بیایی و چنین رفتار زشتی رو از خودت نشون بدی .....

خب دیگه هیچی کلن فراموشش کنید

این هم لینک برای حذف تشکراتتون 1136

حالا بهتره همه منتظر باشیم تا این نتایج لعنتی بیاد http://www.www.www.iran-eng.ir/images/smilies/2/thumbsdownsmileyanim.gif

آخرین ویرایش:

HOTT

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
این رفتار خاله زنکی برای چیه؟؟؟؟ اصلن همه برید تشکرتون رو بردارید بابا!!! با این تشکرات کسی که به جایی نمی رسه می رسه؟؟؟؟؟؟ می خوایی کجا رو بگیری ؟؟؟؟؟

توقع داشتم بپرسید چرا بعضی ها قرمزاند و بعضی های دیگه آبی ؟؟؟؟ نه بیایی و چنین رفتار زشتی رو از خودت نشون بدی .....

حالا بهتره همه منتظر باشیم تا این نتایج لعنتی بیاد :thumbsdown:
حالا اول بگو چی اند بعد برو ناز کن
می مونیم تو خماری
من قرمزم خوبه یا بد:cry:

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
من ک تفهمیدم برا چی آبی هستم....
وااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای دیشب خواب دیدم نتایج اومده و به من 1 % دادن......:cry:کلی ناراحت بودم و گریه میکردم ...آحه این چ وضعیه چرا اینقدر ما رو اذیت می کنند...ایشالله همونجوری ک ما رو اذیت میکنند بچه هاشونم مثل ما بیان این مرحله و اذیت بشن ...شاید یکم ما رو درک کنم.....

pyramids

عضو جدید
کاربر ممتاز

حالا بهتره همه منتظر باشیم تا این نتایج لعنتی بیاد :thumbsdown:
:w15:

fahime_k

عضو جدید
وااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای دیشب خواب دیدم نتایج اومده و به من 1 % دادن......:cry:کلی ناراحت بودم و گریه میکردم ...آحه این چ وضعیه چرا اینقدر ما رو اذیت می کنند...ایشالله همونجوری ک ما رو اذیت میکنند بچه هاشونم مثل ما بیان این مرحله و اذیت بشن ...شاید یکم ما رو درک کنم.....
منم چند شب پیش خواب دیدم 25 درصد زدم.... داشتم سکته میکردم تو خواب .. این بک ماه لعنتی هم بگذره راحت شیم... بالاخره یا قبولیم یا نه دیگه...:(
راستی بچه ها جووون عید همتون مباااااارک.. نماز و روزه هاتونم قبوول باشه ...:smile::gol::gol::gol:

HOTT

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
منم چند شب پیش خواب دیدم 25 درصد زدم.... داشتم سکته میکردم تو خواب .. این بک ماه لعنتی هم بگذره راحت شیم... بالاخره یا قبولیم یا نه دیگه...:(
راستی بچه ها جووون عید همتون مباااااارک.. نماز و روزه هاتونم قبوول باشه ...:smile::gol::gol::gol:

این خوبه.....من شب خواب دیدم جوابا اومده علوم اجتماعی قبول شدم:w20:......نمی دونم چه ربطی داشت:w19:
فکر کنم فرشته ها می خواستن یه جوری حالیم کنن قبول نمیشم که ناراحت نشم:weirdsmiley:
:crying::crying::crying::crying:

کورش68

عضو جدید
کاربر ممتاز
وای عارفه جک میگی؟ بچه هاشون استرس کنکور بگیرند؟؟؟؟؟؟؟؟ اینها کنکور نمیدن قبول میشند مستقیم حرف خنده دای میگیا:D 1% باز خوبه من که فکر کنم منفی بشم اما دوستاااااااااااااان تنها وتنهااا 2 هفته دیگر نتایج خواهد آمد:cry:

کورش68

عضو جدید
کاربر ممتاز
چه پر توقعی شما 25 درصد زدی ناراحت بودی گریه هم میکردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا