سوال 49 کاملا درسته برش و خمش کتاب سازه های ورق تاشده49-- در سازه های ورق تاشده علاوه بر فشار و کشش در محل اتصال ورق ها خمش زیادی وجود داره و به همین دلیل ضخامت سازه در اون ناحیه بیشتره و این هم تصویر به نظر من گزینه خمش و برش درسته
66-- برای این سوال من با اطمینان گزینه رو زدم حالا نمی دونم چرا اشتباهه که از دو حالت خارج نیست یا من گزینه رو جابجا زدم که سابقه چنین کاری رو دارم و دیگر اینکه شاید پاسخ نامه B این سوال رو غلط زده باشه باید حتما دفترچه رو چک کنم ولی فعلن پیدا نکردم
71-- خدایی جواب غلطه امیدوارم حذف شه چون هرچی پلان توی تاریخ معماری بود من حفظ کرده بودم ناسلامتی من شاگرد دکتر متدین هستم و خودش کرمونیه خیلی حرصم گرفته باید زنگ بزنم بهش و بپرسم جواب این سوال چیه؟
75--من این سوال رو استدلال کردم کسی بایان استدلال موافقه؟ من سر جلسه گفتم که خطوط اسلیمی اکثرا سفید هستند که در ضمینه سورمه ای می شنینند و سورمه ای هم که با سفید تضاد نداره بلکه تفاوت داره حالا هر کی موافقه اعلام کنه
85--جواب غلطه در شهر برودآکر معماری ارگانیک هست و در شهر لوکوربوزیه معماری ماشینی و هر دو از مصالح مدرن استفاده می کردند یعنی بتن یعنی یکی از مصالح مدرن استفاده می کرد دیگری نمی کرد؟ عجب
111-- من اعتقاد دارم این سوال جوابی که فعلن داره غلطه
123--اوج نامردی هست اگه 5 برابر نباشه
127--رو من نمی فهمم اگه شیب به سمت داخل باشه یعنی آب بارون بیاد به سمت ما دقیق این سوال رو نمی فهمم
این هم تصویر برای سوال 49
![]()
درصد تقریبیت خب حساب کن دیگه.... میشه 27...بچه ها درصد تقریبی منم بگینننننننننننننننننننننننننن......
زبان 30
فنی 32
تاریخ 30(با کلی ادعایی که داشتم)
درک 25
منظر 15
بچه ها احتمالا اکادمی تخصصی هم فردا رتبه اعلام کنه
آها منظورم رتبه بود..
راستیی حالا که بحث سوالاست،اون سوال توجه مسجد امام به قبله درست بود جواب کلید؟سوال 80..میشه رنگی بودن گنبد اصلی؟really??!
میانگین فن پارسال حدوداً 30 بود امسال همه راحت 40 / 50 زدن حدود 40 درصد از بچه ها ی تاپیک بالای 50 زدن. تاریخ هم درسته سخت بود اما اکثر بچه ها در یه حد نرمال تونستن بزنن سوالای درک هم به قول بچه ها از روی سادگی همه غلط زیاد زدن اما اگه میانگین درصد درک رو نگاه کنین اکثراً 30/40 زدن پس با این اوصاف میانگینا امثال بالاتره
به نظرمن هم127 و111و71و49باید جوابارو تصحیح کنن وگرنه باید عکس ومتن کتابا اصلاح بشهسوال 49 کاملا درسته برش و خمش کتاب سازه های ورق تاشده
66-پاسخش میشه کامپیدولیو میکل آنژ با دفترچه A سنجش همینو جواب داده
71 هم واضحه غلطه مسجد حجره دار؟!
75 نیاز به اون استدلال خاصی که شما کردید نبود باید حالت کلی رو در نظر میگرفتید تضاد درسته یادمه یه جا خونده بودم اینو ولی یادم نیست کجا
85 هم پاسخش میشه خانه شخصی رایت در برابر خانه آپارتمانی لوکوربوزیه و شباهت هم میشه استفاده ار مصالح و تجهیزات مدرن پاسخنامه A کاملا درسته گزینه 2
111-موافقم
123 اینم موافقم 5 برابر میشه من دوره نکرده بودم کتاب غزاله روحانی رو نزدم اینو عکس از خود کتاب غزاله روحانیه
127- نظری ندارم
سوال 49 کاملا درسته برش و خمش کتاب سازه های ورق تاشده
66-پاسخش میشه کامپیدولیو میکل آنژ با دفترچه A سنجش همینو جواب داده
71 هم واضحه غلطه مسجد حجره دار؟!
75 نیاز به اون استدلال خاصی که شما کردید نبود باید حالت کلی رو در نظر میگرفتید تضاد درسته یادمه یه جا خونده بودم اینو ولی یادم نیست کجا
85 هم پاسخش میشه خانه شخصی رایت در برابر خانه آپارتمانی لوکوربوزیه و شباهت هم میشه استفاده ار مصالح و تجهیزات مدرن پاسخنامه A کاملا درسته گزینه 2
111-موافقم
123 اینم موافقم 5 برابر میشه من دوره نکرده بودم کتاب غزاله روحانی رو نزدم اینو عکس از خود کتاب غزاله روحانیه
127- نظری ندارم
منظورتون اینه بچه هایی که اینجا هستن از اونایی که اینجا نیستن بهتر درس خوندن؟ شاید ولی همیشه اینجوری نیست... هرچند اینجام میشه وضعیت رو سنجید...منم اینجوری فکر میکنم....ولی یه نظریه دیگه هم هست که تا کسی استرس کنکور و نداشته باشه و به فکر نباشه تو همچین گرو هایی نمیاد عضو شه...چون وقتی به بعضی از دوستام میگم انگار تا حالا همچین فورومی رو ندیدن..... ممکنه بچه های واقعا درسخون اینجا باشن...
بچه ها احتمالا اکادمی تخصصی هم فردا رتبه اعلام کنه
باور کن نمیشه به این سادگی گفت.... فقط میدونم که باید اسکیس کار کنی... روزنه ای از امید هنوز پیدامیشه...اسکیس...آره منو طراح اصلا تفاهم نداریم رو خیلی از سوالا!!
به نظرت رتبه ی من چنده تقریبا؟
زبان 30
فنی 32
تاریخ 30(با کلی ادعایی که داشتم )
درک 25
منظر 15
تا کارنامه ها نیاد هیچ چی معلوم نمی شه ولی من مطمئنم وقتی کارنامه ها بیاد نصف بچه ها از این شاکی می شن که درصدامون با اون چیزی که حساب کردیم فرق می کنه. به تجربه این موضوع ثابت شده.
ولی بچه هادرکل درسته امسال کنکور راحت تر بود ولی دلیل بر این نیست که همه خوب کرده باشن البته نظرخودمه چون خیلی وقتا از سادگی سوال ادم غلط میزنه سوال سخت باشه راحت میگی بلدش نیستم ولی اسون و ممکنه اکثرا شک داشته باشن وبزنن
مگه در خود سایت سازمان بوووووووووق امکانش نیست؟؟؟؟؟ یه سری به سایت بزن.....یکی به من بگه جواب سوال زیر رو ....... من اعصاب ندارم آدرنالینم اوت کرده ...............خدایش 4 الی 5 تا سوال غلط وجود داره.
قبلن از طریق سایت سنجش می شد اعتراض کرد امسال چطور باید اعتراض کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
29 به نظر من درسته ولی 30 رو منم با تو هم عقیده ام......مشاهده پیوست 137570بچه ها چرا کسی به حق خورده شده زبانمون توجه نمیکنه؟!؟!؟! 2تا سوال آخر تابلوهه غلطه......همه اعتراض بزنیم سوال 29 رو سازمان میگه1 30 رو هم میگه 4!!!!!!!!!!!!!
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
بررسی | سوالات آزمون ارشد هــنر های ساخت 95 | کارشناسی ارشد | 518 | |
![]() |
بررسی | سوالات آزمون ارشد معمــــــاری 95 | کارشناسی ارشد | 533 | |
![]() |
بررسی سوالات آزمون کارشناسی ارشد آزاد 94 | کارشناسی ارشد | 517 | |
![]() |
بررسی | سوالات آزمون معمــــــاری ارشد 94 | کارشناسی ارشد | 2441 | |
![]() |
بررسی | سوالات آزمون هــنر های ساخت ارشد 94 | کارشناسی ارشد | 1143 |