mohsen ceramic
عضو جدید
منبع زبان دیکشنری هست،من که دیکشنری میخونم،تخصص هم فلاحی مقیمیروزی که میخواستم واسه ارشد بخونم ، بخاطر اینکه حدود 3...4 سالی هم از فارغ التحصیلیم میگذشت و حسابی از حال وهوای درس خوندن دور شده بودم ، واسه پیدا کردن منابع خوب توی نت سرچ کردم و همون موقع هم بود که با این سایت آشنا شدم... بهرحال جسته و گریخته، از این طرف وانو طرف ، تونستم یه سری مطالب مفید پیدا کنم.... ولی بازهم بعد از کنکور فهمیدم که منابع خیلی خوبی رو ازدست دادم... مثل کتابای واعظی - محمدی که اون موقع توی بازار بودن و میتونستن به من خیلی کمک کنن...
هدفم از زدن این تاپیک اینه که بتونیم منابع موجود واسه ارشد رو بهم معرفی کنیم و با جمع آوری نظرات همه دوستان بهترین منابع ارشد رو شناسایی کنیم.... مطمئنا اگه کسی تو نت این جمله " برترین منابع کنکور کارشناسی ارشد مهندسی مواد " رو سرچ کنه ، اولین گزینه ای که بهش معرفی میشه این تاپیکه و قطعا میتونه جواب خودش رو اینجا بگیره .
پس با اجازتون یکی یکی درسارو بررسی میکنیم ... لطفا هرکس هر اطلاعات ونظری داره بنویسه تا به یک جمع بندی کامل واسه هر درس برسیم....
خوب ... اول از درس زبان شروع میکنیم.... به نظرتون چه جوری باید واسه این درس اماده شد و چه کتابایی رو پیشنهاد میکنید...