matin_bc
عضو جدید
تشکر نداشتم دوست عزیز...مرسی...یه فلش جالب از تلاش واسه تغییر اسم خلیج فارس
راستی حتما نظر و تشکر یادتون نره
http://mohammad11mihan11.persiangig.com/felash/new_folder/felash2/60.htm

تشکر نداشتم دوست عزیز...مرسی...یه فلش جالب از تلاش واسه تغییر اسم خلیج فارس
بروی توی یه نقشه ببین کجاشو 99% خلیج پارس رو عربا تشریف دارن!!!!!اینکه در این سایت.... دلیلی نمیشه که من نا حق می گم!
بحث توهین و ... نیست! احترام به نظر مقابل است . دمکراسی یعنی این؟
اینکه دو ملت روی نام یک خلیج اختلاف داشته باشند با توهین و.. متفاوت است.
اینکه شما می گید مثلا ما همه بگیم تو ... پس درسته!چه ربطی داره؟ من می گم اونها می گوین خلیجی که 99 درصدش در احاطه اعراب است چرا باید خلیج فارس صدا بزنند؟
مثل دهات پدر من که دولت اسمش را عوض کرده و غیر از شورای روستا همه به اسمی که می خوان صداش می کنند . باید به اهالی که در روستا زندگی می کنند احترام گذاشت ؟ نه ؟
دوستان ایشون پان ترکیسم تشریف دارن!!!
درسته کاملا!!!!!!
همه جان و تنم / وطنم، وطنم!!!!!
واقعا برات متاسفام....واقعا ...اخه شماها چه جوری فکر می کنین؟؟؟؟والا اگه ایرانی باشین...اگه خیلی علاقه مندی مثل عربای سوسمار خور باشی واسه چی کشور مارو بی خیال نمی شین نمیرین تو یکی از همین کشورهای برادر عربتون؟؟؟؟
خلیج همیشه فارس ماهمیشه پارسی می مونه...موردهشوره هر چی عربو ببره...عربو چی به این حرفا اخه...![]()
خوب وقتی شما ایرانی (البت من شک دارم) هستییکی از مشکلات ما داشتم داشتم های ماست! دوست عزیز!
مشکل دیگر عنگ چسبانی!
مشکل بعدی فرار از واقعیت!
مشکل بعدی احساس قدرت کزایی!
و اما یک خاطره:
معلممون تعریف می کرد زمان شاه در دانشگاه تبریز
چند نفری داشتیم در حیاط دانشگاه برای هم شعر می خواندیم: آذربایجان سن سن منیم .....
حراست دانشگاه اومد و بدون مقدمه برد حراست .بدون مقدمه بردن ساواک بعد از چند روز کتک خوردن از ما پرسیدن تجزیه طلبید؟؟؟
یکی از دوستام که لبش پاره شده بود با دهن خونی رو به ما کرد و گفت: ما که کتک رو خوردیم پس تجزیه طلبیم!
پس عنگ نچسبانید مهندس!
کسی که جایی ریشه داشته باشه ازش حرف می زنه چون دوس داره اون ریشه رو و می خواد حفظش کنه چون با اونه که تعریف میشه...من هم با ایرانم با تک تک جاهاش تعریف می شم و بهش افتخار می کنم و می خوام یه روز باز کشورم بزرگترین امپراطوریه دنیا رو داشته باشه...جایی که یه روز اشاعه دهنده ی صلح بوده تو دنیا...من به ارزوی این روز زنده ام و می دونم که این اتفاق می افته چون تاریخ همیشه تکرار شده...شاید بشه منکر وجود یه درخت شد ولی درمورده ریشه ش کاری نمیشه از پیش برد...یکی از مشکلات ما داشتم داشتم های ماست! دوست عزیز!
مشکل دیگر عنگ چسبانی!
و اما یک خاطره:
چند نفری داشتیم در حیاط دانشگاه برای هم شعر می خواندیم: آذربایجان سن سن منیم .....
حراست دانشگاه اومد و بدون مقدمه برد حراست .بدون مقدمه بردن ساواک بعد از چند روز کتک خوردن از ما پرسیدن تجزیه طلبید؟؟؟
یکی از دوستام که لبش پاره شده بود با دهن خونی رو به ما کرد و گفت: ما که کتک رو خوردیم پس تجزیه طلبیم!
پس عنگ نچسبانید مهندس!
خوب وقتی شما ایرانی (البت من شک دارم) هستی
چرا باید اسم یه استانو به عنوان وطنتون صدا بزنین؟؟؟؟؟؟؟/////
باید بگی
ایران سن سن منیم!!!!!!
نه شما مهندس...ما که یه مشت خس و خاشاکیم...جدا شما مهندسید؟
کجای حرف من از بحث منطقی خارج بود؟
I am so sorry!![]()
با جانفشانی که از مسئولانمون سراغ داریم بعید میدونم اسمش تغییر نکنه اگه ارضه داشتن منافع مملکتو تو دریای خزر دنبال میکردن نه اینکه از کیسه خلیفه میبخشیدن.یه فلش جالب از تلاش واسه تغییر اسم خلیج فارس
دقيقا همينطوره. اونا يواش يواش جلو ميان. الان مي گن اسمشو عوض كنيم. فردا مي گن جزايرو بدين، پس فردا مي گن مملكتتونو به ما بدينببین دوست عزیز نمی دونم شما عربید یا فارس. ولی متوجه این باشید تغییر نام این خلیج به خلیح عربی ، صرفا یک تغییر نام نیست ، و اهداف بزرگتری پشت این تغییر نام و تاکید بر استفاده از نام خلیج عربی وجود داره ، اگر عرب هستید خواهش می کنم به پشینه و تاریخ یک کشور که قرنهاست براساس مدارک موجود اون رو خلیج فارس می نامند احترام بگذارید. خلیح فارس برای ایران خیلی خیلی بیشتر از یک نام هست که یک روز فارسی و یک روز عربی نامیده بشه![]()
یکی از مشکلات ما داشتم داشتم های ماست! دوست عزیز!
مشکل دیگر عنگ چسبانی!
و اما یک خاطره:
پس عنگ نچسبانید مهندس!