برای دکترا نظر دهید لطفا

capra1

عضو جدید
سلام بچه ها.لطفا همه کمک کنید(چه مکانیک باشید چه نه)
راه حل عملی میخوام :
من دانشجوی ارشد مکانیک_ساخت و تولید هست.میخوام واسه دکترا آماده بشم اما میدونم واسه دکترا باید خیلی صاحب نظر باشی یعنی تو مصاحبه باید بتونی چند مرده حلاج باشی.باید خیلی اطلاعات از رشته خودت داشته باشی و اصلا دروسی که در کارشناسی و ارشد خوندی و پاس کردی کفایت نمیکنه.(منظورم دانشگاههای خوبه)
نمیخوام فردا که رفتم واسه مصاحبه بگن این چقدر بیسواده!
میشه یه راهی واسه بالا بردن اطلاعات بدین؟
بچه های مکانیک چه طور اطلاعاتم رو بالا ببرم؟اصلا سابقه کار ندارم.دانشگاه سراسریم میخونم.
سوال دوم:
خارج از کشور کجا خوبه واسه دکترای رشته من؟
باید چه کار کنم؟چی مهمه؟چه تفاوتی با ایران داره؟(میدونم بهتره ؛ منظورم نحوه پذیرشه)
میدونید من نمیخوام زیاد وقتم رو صرف کنم.(سنم بالا بره بدون این که کار مثبتی کرده باشم
) به نظرتون اگه بشه تو ایران تو دانشگاههای تهران یا تبریز قبول بشیم بهتره یا اگه مثلا یک سال دیرتر بتونیم تو دانشگاههی خارج پدیرش بگیریم(دانشگاه درست حسابیا) کدوم میچربه که حتی واسش وقت صرف کنی.واقعا آینده داره ها نه این که چون همه میرن خارج مام بریم و برگردیم و آخرش هیچ!!!!!!!!!اگه نمونه بدین ممنون میشم

اگه بتونید خودتون یا کسی که میشناسید و این مقطع رو رد کرده کمک کنه خیلی بهتره.
بازم میگم چه طور اطلاعاتم رو بالا ببرم؟لطفا کامل کمک کنید مثلا نگین کتاب بخون بگین چه کتابایی یا حالا هرچی اطلاعات سریعتر و بهتری میده؟اگه از صاحب نظرا کمک کنند که چه بهتر

بعد این که میدونین تو مصاحبه چی میپرسن؟کسی تجربه داشته؟
آها یه چیزی تو آزمون جامع دکتری که تو خود دوره دکتری است چی؟چه جوریه؟
ممنون میشم کمک کنید دوستان

Bahman_mech

عضو جدید
کاربر ممتاز
راه حل عملی میخوام :
من دانشجوی ارشد مکانیک_ساخت و تولید هست.میخوام واسه دکترا آماده بشم اما میدونم واسه دکترا باید خیلی صاحب نظر باشی یعنی تو مصاحبه باید بتونی چند مرده حلاج باشی.باید خیلی اطلاعات از رشته خودت داشته باشی و اصلا دروسی که در کارشناسی و ارشد خوندی و پاس کردی کفایت نمیکنه.(منظورم دانشگاههای خوبه)
بچه های مکانیک چه طور اطلاعاتم رو بالا ببرم؟اصلا سابقه کار ندارم.دانشگاه سراسریم میخونم.
سوال دوم:
باید چه کار کنم؟چی مهمه؟چه تفاوتی با ایران داره؟(میدونم بهتره ؛ منظورم نحوه پذیرشه)
میدونید من نمیخوام زیاد وقتم رو صرف کنم.(سنم بالا بره بدون این که کار مثبتی کرده باشم
) به نظرتون اگه بشه تو ایران تو دانشگاههای تهران یا تبریز قبول بشیم بهتره یا اگه مثلا یک سال دیرتر بتونیم تو دانشگاههی خارج پدیرش بگیریم(دانشگاه درست حسابیا) کدوم میچربه که حتی واسش وقت صرف کنی.واقعا آینده داره ها نه این که چون همه میرن خارج مام بریم و برگردیم و آخرش هیچ!!!!!!!!!اگه نمونه بدین ممنون میشم

بازم میگم چه طور اطلاعاتم رو بالا ببرم؟لطفا کامل کمک کنید مثلا نگین کتاب بخون بگین چه کتابایی یا حالا هرچی اطلاعات سریعتر و بهتری میده؟اگه از صاحب نظرا کمک کنند که چه بهتر

درود .بچه های ساخت بهتر میتونن راهنماییت بکنن ولی من بر اساس آگاهی کم خودم میگم.ای کاش به سن و معدل کارشناسی و ارشدت هم اشاره میکردی.برای مصاحبه دکترا مقاله مهمه سطح زبان مهمه تسلط روی دروس ارشد هم اهمیت داره البته هستن کسانی هم که مثلا ضعف یکی از این موارد رو با یکی دیگه جبران میکنن.خود آزمون کتبی هم مهمه که حتما باید ازاون رد بشی تا به مصاحبه برسی.من پارسال علوم و تحقیقات تهران دعوت به مصاحبه شدم و رد شدم.توی مصاخبه در مورد زبان و پایان نامه و درسهای ارشد پرسیدن.بیشتر اونایی که اومده بودن مقاله داشتن یا سابقه کار یا آیلتس یا طرح پژوهشی و ....در مورد تحصیل در خارج از کشور که اگه سنت خیلی بالا نیست و از طرف ددی ساپورت میشی (هرچند به نظر میاد مثل خودم بچه کارمند باشی:smile:) خیلی خوبه پیگیرش باشی البته بهتره که کاری هم داشته باشی توی این بازه زمانی که حداقل 2 سالی شاید طول بکشه .اطلاعات در مورد پذیرش رو هم ز فروم های مخصوص به خودش مثل اپلای ابراد دنبال کن.بازم سوالی باشه در خدمتم.

محمودپور

عضو جدید
کاربر ممتاز
راه حل عملی میخوام :
سوال دوم:

به نظر من شما بهتره به جای بالا بردن اطلاعاتتون به دنبال مقاله باشید که بسیار عملی تر از مسائل متفرقه است.
راستش نظر بنده اینه که هرکس بره اون ور آب برده البته نه برای تحصیل بلکه برای زندگی. اما متاسفانه هیچ دوستی ندارم که رفته باشه.
زمان بنده که هرکس هرچی به نظرش می اومد می پرسید البته معمولاً با چند سوال سطحی از پایان نامه شروع می شد که معمولاً دانشجو جواب میده و در نهایت آخرش یه چیزایی می پرسن که خودشون همون لحظه اختراع می کنن!
آزمون جامع رو بعد از سه ترم تحصیلی میدن و دانشگاه ما که بد سخت میگیره ولی اکثر دیگر دانشگاهها آسونه.

می تونی سوالات جزیی تر رو برام پیام خصوصی هم بزنی.

capra1

عضو جدید
درود .بچه های ساخت بهتر میتونن راهنماییت بکنن ولی من بر اساس آگاهی کم خودم میگم.ای کاش به سن و معدل کارشناسی و ارشدت هم اشاره میکردی.برای مصاحبه دکترا مقاله مهمه سطح زبان مهمه تسلط روی دروس ارشد هم اهمیت داره البته هستن کسانی هم که مثلا ضعف یکی از این موارد رو با یکی دیگه جبران میکنن.خود آزمون کتبی هم مهمه که حتما باید ازاون رد بشی تا به مصاحبه برسی.من پارسال علوم و تحقیقات تهران دعوت به مصاحبه شدم و رد شدم.توی مصاخبه در مورد زبان و پایان نامه و درسهای ارشد پرسیدن.بیشتر اونایی که اومده بودن مقاله داشتن یا سابقه کار یا آیلتس یا طرح پژوهشی و ....در مورد تحصیل در خارج از کشور که اگه سنت خیلی بالا نیست و از طرف ددی ساپورت میشی (هرچند به نظر میاد مثل خودم بچه کارمند باشی:smile:) خیلی خوبه پیگیرش باشی البته بهتره که کاری هم داشته باشی توی این بازه زمانی که حداقل 2 سالی شاید طول بکشه .اطلاعات در مورد پذیرش رو هم ز فروم های مخصوص به خودش مثل اپلای ابراد دنبال کن.بازم سوالی باشه در خدمتم.
ممنون دوست عزیز. 24سال.معدل کارشناسی 16 وارشدم و 17 و خورده ای است و یه توضیحی در مورد طرح پژوهشی که گویا امسال ضریب داره(فکر کنم 30درصد)بدید؟
بعد دوست عزیز بله بچه کارمندم اما ساپرت در حدی میشم ولی خودم زیاد دوست ندارم بیخودی پول حروم کنم و علاقه دارم بورسیه بشم؛اون موقع که زیاد لازم به پول خرج کردن نیست؟

آخرین ویرایش:

بی ازار

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام همه متنی که نوشتی رو نخوندم
من دانشجوی دکترام البته ترم 1
چندتا پیشنهاد برات دارم
1 تا می تونی رزومت رو قوی کن
2 سعی کن استاد راهنمات ازت راضی باشه اخه بهش زنگ میزنن
3 در هنگام مصاحبه استرس نداشته باش
موفق باشی

capra1

عضو جدید
چندتا پیشنهاد برات دارم
موفق باشی
ممنون جناب دکتر.
ولی همین دیگه رزومه رو چه طور قوی کنم؟

elisa.ff

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم می خوام دکترا بخونم ترم اخرم پایان نامم مونده فقط در ضمن فقط دولتی میخوام بخونم

بی ازار

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممنون جناب دکتر.
ولی همین دیگه رزومه رو چه طور قوی کنم؟

من جناب نیستم جناب مهندس تازه به ترم یکی دکترا نمیگن دکتر میگن همون مهندس:D
خوب می تونی کارت رو به چندتا مقاله تبدیل کنی البته بستگی به پایانامت داره سعی کن هم مقاله فارسی بدی هم انگلیسی
از استادتم توصیه نامه بگیر

Bahman_mech

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممنون دوست عزیز. 24سالمه.معدل کارشناسیم 16 و الان که ترم یک ارشدم17.6 است و یه توضیحی در مورد طرح پژوهشی که گویا امسال ضریب داره(فکر کنم 30درصد)بدید؟
بعد دوست عزیز بله بچه کارمندم اما ساپرت در حدی میشم ولی خودم زیاد دوست ندارم بیخودی پول حروم کنم و علاقه دارم بورسیه بشم؛اون موقع که زیاد لازم به پول خرج کردن نیست؟

در جریان این ضریب تاثیر طرح پژوهشی که میگی نیستم ولی نکته مهم اینه که تکلیفت رو با خودت روشن کن میخای ایران دکترا بخونی یا بری خارج از کشور و بر طبق اون اهداف خودت رو برنامه ریزی کن.اگه بتونی کمک هزینه تحصیلی بگیری که خیلی خوبه ولی این رو هم بدون باید صبر داشته باشی و تلاش زیادی بکنی.اگر تصمیم به رفتن داری. تازه اینکه کدوم کشور میخای بری هم مهمه(برای آمریکا و کاناداtoefl or ielts,GRE,paper رو حداقل باید داشته باشی که رسیدن به اینا در خوش بینانه ترین حالت حداقل 2 سال وقت میبره.یک بنده خدایی میگفت من برای اینکه از آمریکا پذیرش بگیرم بین 1500-2000 ایمیل یرای استادای اون طرف فرستادم تا جواب گرفتم.اگر مرد این راه هستی یا علی

capra1

عضو جدید
من جناب نیستم جناب مهندس تازه به ترم یکی دکترا نمیگن دکتر میگن همون مهندس:D
خوب می تونی کارت رو به چندتا مقاله تبدیل کنی البته بستگی به پایانامت داره سعی کن هم مقاله فارسی بدی هم انگلیسی
از استادتم توصیه نامه بگیر
خواستم احترام بذارم به رده بالایی بده؟
تازه دانشجوی سال اول پزشکی بهم میگن دکتر اون وقت شما که 6 سال رو رفتی میگید نگو؟؟؟؟؟!!
تشکر و موید باشید:gol:

انیشتن

عضو جدید
خواستم احترام بذارم به رده بالایی بده؟
تازه دانشجوی سال اول پزشکی بهم میگن دکتر اون وقت شما که 6 سال رو رفتی میگید نگو؟؟؟؟؟!!
تشکر و موید باشید:gol:

آقا فقط جمع کن بروهرچی سریعتر بهتر تواین جادیگه نمیشه زندگی کردمن خودم 3تامقاله دارم ترم 4ام چون پول ندارم ایران موندم کاش پول داشتم و پدرمادر داشتم بخدایک لحظه هم اینجا نمیموندم.فقط جمع کن تلاش کن برو علی یارت.

a.n.a

عضو جدید
چندتا پیشنهاد برات دارم
موفق باشی

سلام
میشه بگی تو مصاحبه چیا میپرسن؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بیشتر در موردش توضیح بدی ممنون میشم

بی ازار

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
میشه بگی تو مصاحبه چیا میپرسن؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بیشتر در موردش توضیح بدی ممنون میشم
در بیشتر موارد از پایانامه می پرسن بعضی دانشگاها سوالات غیر پایانامه ای هم می پرسن
بعضیا زبان انگلیسی هم می پرسن

hale.a

عضو جدید
ما تو ارشدش موندیم چ برسه به دکترا!
آآقا راسته ک میگن واس پذیرش دکترا حتما باید از ی دانشگاه خیلی خوب مثه دانشگاه های تهران و صنعتی اصفهان ارشد گرفته باشی؟بقیه دانشگاه ها شانسی ندارن؟!

capra1

عضو جدید
ما تو ارشدش موندیم چ برسه به دکترا!
آآقا راسته ک میگن واس پذیرش دکترا حتما باید از ی دانشگاه خیلی خوب مثه دانشگاه های تهران و صنعتی اصفهان ارشد گرفته باشی؟بقیه دانشگاه ها شانسی ندارن؟!

من که فکر کنم سواد ارزششو یه جایی نشون میده شما و البته من نباید ناامید باشیم.
حالا این دانشگاهها که گفتید شامل تبریز و مشهد نمیشه؟

بالا