آق مدیر تولدت مبارک :) ایشالا ب ارزوهای قشنگتون برسید :) :gol:
Shahab مدیر تالار عکس مدیر تالار کاربر ممتاز Apr 8, 2014 #151 آق مدیر تولدت مبارک ایشالا ب ارزوهای قشنگتون برسید
mohsen-gh مدیر تالار فلسفه مدیر تالار Apr 9, 2014 #152 ₪آمیتریس₪ گفت: آقا تولدتون مبارکا باشه ... ایشالا همیشه شاد و سلامت و موفق باشین من عسک نداشتم از بالایی کش رفتم :دی خواهر حلال کن :دی کلیک کنید تا باز شود... ممنون خواهر خوبم.... محبت کردی... این کیکه رو فقط باید نگاش کرد..... آدم دلش نمیاد بخوره... superst@r گفت: آق مدیر تولدت مبارک ایشالا ب ارزوهای قشنگتون برسید کلیک کنید تا باز شود... ممنون مهندس جان... ان شاالله شمام همیشه سالم و سرزنده باشی...
₪آمیتریس₪ گفت: آقا تولدتون مبارکا باشه ... ایشالا همیشه شاد و سلامت و موفق باشین من عسک نداشتم از بالایی کش رفتم :دی خواهر حلال کن :دی کلیک کنید تا باز شود... ممنون خواهر خوبم.... محبت کردی... این کیکه رو فقط باید نگاش کرد..... آدم دلش نمیاد بخوره... superst@r گفت: آق مدیر تولدت مبارک ایشالا ب ارزوهای قشنگتون برسید کلیک کنید تا باز شود... ممنون مهندس جان... ان شاالله شمام همیشه سالم و سرزنده باشی...
بانو امین مدیر تالار اسلام و قرآن عضو کادر مدیریت مدیر تالار کاربر ممتاز Apr 9, 2014 #153 mohsen-gh گفت: ممنون خواهر خوبم.... محبت کردی... این کیکه رو فقط باید نگاش کرد..... آدم دلش نمیاد بخوره... ممنون مهندس جان... ان شاالله شمام همیشه سالم و سرزنده باشی... کلیک کنید تا باز شود... منم همین کیک رو گذاشته بودما آخه چرا تبعیض؟
mohsen-gh گفت: ممنون خواهر خوبم.... محبت کردی... این کیکه رو فقط باید نگاش کرد..... آدم دلش نمیاد بخوره... ممنون مهندس جان... ان شاالله شمام همیشه سالم و سرزنده باشی... کلیک کنید تا باز شود... منم همین کیک رو گذاشته بودما آخه چرا تبعیض؟
mohsen-gh مدیر تالار فلسفه مدیر تالار Apr 9, 2014 #154 امین2008 گفت: منم همین کیک رو گذاشته بودما آخه چرا تبعیض؟ کلیک کنید تا باز شود... دیشب تقصیر پارمهر بود... گفتم مهلت نمیده،همینم میخواد بخوره دیگه زودتر خودم خوردم...تازه کلی عذاب وجدان گرفتم... :دی
امین2008 گفت: منم همین کیک رو گذاشته بودما آخه چرا تبعیض؟ کلیک کنید تا باز شود... دیشب تقصیر پارمهر بود... گفتم مهلت نمیده،همینم میخواد بخوره دیگه زودتر خودم خوردم...تازه کلی عذاب وجدان گرفتم... :دی
بانو امین مدیر تالار اسلام و قرآن عضو کادر مدیریت مدیر تالار کاربر ممتاز Apr 9, 2014 #155 mohsen-gh گفت: دیشب تقصیر پارمهر بود... گفتم مهلت نمیده،همینم میخواد بخوره دیگه زودتر خودم خوردم...تازه کلی عذاب وجدان گرفتم... :دی کلیک کنید تا باز شود... خب اشکال نداره حالا اینو قایمش کن تو کمد تا پارمهر نیمده
mohsen-gh گفت: دیشب تقصیر پارمهر بود... گفتم مهلت نمیده،همینم میخواد بخوره دیگه زودتر خودم خوردم...تازه کلی عذاب وجدان گرفتم... :دی کلیک کنید تا باز شود... خب اشکال نداره حالا اینو قایمش کن تو کمد تا پارمهر نیمده
mohsen-gh مدیر تالار فلسفه مدیر تالار Apr 9, 2014 #156 امین2008 گفت: خب اشکال نداره حالا اینو قایمش کن تو کمد تا پارمهر نیمده کلیک کنید تا باز شود... تو کمد آب میشه،میذارمش تو یخچال.... دخترای این دوره زمونه باید همه چی یادشون داد....
امین2008 گفت: خب اشکال نداره حالا اینو قایمش کن تو کمد تا پارمهر نیمده کلیک کنید تا باز شود... تو کمد آب میشه،میذارمش تو یخچال.... دخترای این دوره زمونه باید همه چی یادشون داد....
Sogol1681 مدیر تالار روانشناسی مدیر تالار کاربر ممتاز Apr 9, 2014 #157 mohsen-gh گفت: به بهههههه چه کرده خانم دکتر.... حسابی شرمندم کردین.... همه چی عالیه فقط جای کادو اونم از نوع نقدیش کمه.... ___________________ خیلیم فروردینی ام.... حسود هرگز نیاسووووود... کلیک کنید تا باز شود... خواهش میشه.. خواهش میشه.. نفرمایید.. دشمنتون.... (نه دشمن تون هم گناه داره... پس بی خی.. ) واه واه... چه متوقع... ! حالا بدونه کادو نمیشه جناب اعتماد به سقف... ؟ خخخخ __________________________ نـه خیـــــــــــرم... نذار رو کنم نسخه اصلشُ.. . هه هه .. بد نیست واسه خودت یکم اسپند دود کنی... جناب خود شیفته فراهانی اییـــش.... ________________________ جهنم ضرر... بفرما ناقابله... :| آخرین ویرایش: Apr 9, 2014
mohsen-gh گفت: به بهههههه چه کرده خانم دکتر.... حسابی شرمندم کردین.... همه چی عالیه فقط جای کادو اونم از نوع نقدیش کمه.... ___________________ خیلیم فروردینی ام.... حسود هرگز نیاسووووود... کلیک کنید تا باز شود... خواهش میشه.. خواهش میشه.. نفرمایید.. دشمنتون.... (نه دشمن تون هم گناه داره... پس بی خی.. ) واه واه... چه متوقع... ! حالا بدونه کادو نمیشه جناب اعتماد به سقف... ؟ خخخخ __________________________ نـه خیـــــــــــرم... نذار رو کنم نسخه اصلشُ.. . هه هه .. بد نیست واسه خودت یکم اسپند دود کنی... جناب خود شیفته فراهانی اییـــش.... ________________________ جهنم ضرر... بفرما ناقابله... :|
Sogol1681 مدیر تالار روانشناسی مدیر تالار کاربر ممتاز Apr 9, 2014 #158 زیاد نخور واست خوب نیست....! مجددا تبریک.. با آرزوی بهترینِ بهترین ها...
بانو امین مدیر تالار اسلام و قرآن عضو کادر مدیریت مدیر تالار کاربر ممتاز Apr 9, 2014 #159 mohsen-gh گفت: تو کمد آب میشه،میذارمش تو یخچال.... دخترای این دوره زمونه باید همه چی یادشون داد.... کلیک کنید تا باز شود... جناب مدیر... اصن بذار تو یخچال تا پارمهر بیاد همشو بخوره جیگرم خنک بشه ایییششششششش... پسرای این دوره زمونه
mohsen-gh گفت: تو کمد آب میشه،میذارمش تو یخچال.... دخترای این دوره زمونه باید همه چی یادشون داد.... کلیک کنید تا باز شود... جناب مدیر... اصن بذار تو یخچال تا پارمهر بیاد همشو بخوره جیگرم خنک بشه ایییششششششش... پسرای این دوره زمونه
mohsen-gh مدیر تالار فلسفه مدیر تالار Apr 9, 2014 #160 Sogol1681 گفت: خواهش میشه.. خواهش میشه.. نفرمایید.. دشمنتون.... (نه دشمن تون هم گناه داره... پس بی خی.. ) واه واه... چه متوقع... ! حالا بدونه کادو نمیشه جناب اعتماد به سقف... ؟ خخخخ __________________________ نـه خیـــــــــــرم... نذار رو کنم نسخه اصلشُ.. . هه هه .. بد نیست واسه خودت یکم اسپند دود کنی... جناب خود شیفته فراهانی اییـــش.... ________________________ جهنم ضرر... بفرما ناقابله... :| کلیک کنید تا باز شود... نخیر نمیشه...کلِ کیفِ تولد به هدیه هاشه.... فعلا که ما چیزیم کاسب نشدیم....روحانی متشکریم... :/ ________________ عجب اوضاعی داریماااااااا....به زور میخوان بگن فروردینی نیستی...... آقا من سند دارم که فروردینی ام....تازه شاهدم دارم.... _____________ به به دست شما درد نکنه.... ما که به کدبانویی شما یقین داریم....خیلی لطف کردین... حالا واقعا قابل خوردنه؟!!! طوریمون نشه یه وقت....نشم جوونِ ناکام...
Sogol1681 گفت: خواهش میشه.. خواهش میشه.. نفرمایید.. دشمنتون.... (نه دشمن تون هم گناه داره... پس بی خی.. ) واه واه... چه متوقع... ! حالا بدونه کادو نمیشه جناب اعتماد به سقف... ؟ خخخخ __________________________ نـه خیـــــــــــرم... نذار رو کنم نسخه اصلشُ.. . هه هه .. بد نیست واسه خودت یکم اسپند دود کنی... جناب خود شیفته فراهانی اییـــش.... ________________________ جهنم ضرر... بفرما ناقابله... :| کلیک کنید تا باز شود... نخیر نمیشه...کلِ کیفِ تولد به هدیه هاشه.... فعلا که ما چیزیم کاسب نشدیم....روحانی متشکریم... :/ ________________ عجب اوضاعی داریماااااااا....به زور میخوان بگن فروردینی نیستی...... آقا من سند دارم که فروردینی ام....تازه شاهدم دارم.... _____________ به به دست شما درد نکنه.... ما که به کدبانویی شما یقین داریم....خیلی لطف کردین... حالا واقعا قابل خوردنه؟!!! طوریمون نشه یه وقت....نشم جوونِ ناکام...
h.a.n.i.y.e.h عضو جدید Apr 11, 2014 #162 تولدت مبارك اقا محسن ايشاله تولد 100 سالگي تون... پیوست ها 1_Flower-24.jpg 30.8 کیلوبایت · بازدیدها: 0
دختر شرقی کاربر حرفه ای کاربر ممتاز May 17, 2014 #164 ئو ؟! تولد خاله پیرزنمونه پ خخخخخخخخخخخخ شوطوری موسن غ/ق ؟! کی اومدی ؟! :دی .. خوچ اومدی .. آورین کار خوفی کردی خووو تعریف کن چی خبرا از وقتی اومدی ؟! کادو هم موخای الان ؟! ما دوییدیم اومدیم تولد ولی دور بود دیر رسیدیم :ی خا .. فک کنم روج لب قرمز آتیشی دوز داشته باشی به عنوان یه خاله پیرزن :دیییی تولدت خوجسته
ئو ؟! تولد خاله پیرزنمونه پ خخخخخخخخخخخخ شوطوری موسن غ/ق ؟! کی اومدی ؟! :دی .. خوچ اومدی .. آورین کار خوفی کردی خووو تعریف کن چی خبرا از وقتی اومدی ؟! کادو هم موخای الان ؟! ما دوییدیم اومدیم تولد ولی دور بود دیر رسیدیم :ی خا .. فک کنم روج لب قرمز آتیشی دوز داشته باشی به عنوان یه خاله پیرزن :دیییی تولدت خوجسته