بدون درنظرگرفتن مسلک و سیاسی کردن مسئله فقط جواب بدین

عیدی امین

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
...............................

...............................

ایران از نظر جغرافیا و اقتصاد و . . . . در جایگاهی قرار داره که میتونه هر کدام از ابرقدرتهای سیاسی و اقتصادی و نظامی رو بدوشه !

فقط این نظام هست که نمیخواد بدوشه.
به قول دوستمان روژان شاید مسائلی هست که مابیخبریم .ولی من فکرمیکنم به زودی تحولی بزرگ درروابط باآمریکا پیش خواهد آمد /.

rozan

عضو جدید
ایران از نظر جغرافیا و اقتصاد و . . . . در جایگاهی قرار داره که میتونه هر کدام از ابرقدرتهای سیاسی و اقتصادی و نظامی رو بدوشه !

فقط این نظام هست که نمیخواد بدوشه.
موافقم اگه ایران از قدرتش استفاده کنه میتونیم دوباره ایران با عظمت زمان کوروش رو داشته باشیم
ولی این ملاها ارث پدرشونو از امریکا میخوان و به هیچ صراطی مستقیم نیستن

Sarp

مدیر بازنشسته
موافقم اگه ایران از قدرتش استفاده کنه میتونیم دوباره ایران با عظمت زمان کوروش رو داشته باشیم
مطمئنا اگه این ملاها و اعراب نبودن الان جد آباد کوروش رو هم از گور کشیده بودین بیرون !

عادته
باید به یکی گیر سه پیج بدین و یکی دیگه رو بکوبین تو کله اینا !

silver light

عضو جدید
کاربر ممتاز
ارث پدر نمیخوان میخوان روی قدرت بمونن به هر نحوی که شده

ایران دیگه نمیتونه کاری کنه باور کنین

فقط میتونه خودشو سر پا نگه داره دیگه نمیتونه مگر این که تغییرات اساسی صورت بگیره که اون هم شاید نسل ها طول بکشه تا دید مردم عوض بشه

rozan

عضو جدید
مطمئنا اگه این ملاها و اعراب نبودن الان جد آباد کوروش رو هم از گور کشیده بودین بیرون !

عادته
باید به یکی گیر سه پیج بدین و یکی دیگه رو بکوبین تو کله اینا !
اشکالی داره دوباره ایران واقعی به وجود بیاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟

rozan

عضو جدید
ارث پدر نمیخوان میخوان روی قدرت بمونن به هر نحوی که شده

ایران دیگه نمیتونه کاری کنه باور کنین

فقط میتونه خودشو سر پا نگه داره دیگه نمیتونه مگر این که تغییرات اساسی صورت بگیره که اون هم شاید نسل ها طول بکشه تا دید مردم عوض بشه
حرف شما کاملا درسته اگه قرار باشه ایران درست بشه از عمر منو شما بدره ما این روزا رو نمیبینیم

silver light

عضو جدید
کاربر ممتاز
حرف شما کاملا درسته اگه قرار باشه ایران درست بشه از عمر منو شما بدره ما این روزا رو نمیبینیم
البته من به کوروش و ... اعتقادی ندارم
من الان به خودمم ایمان ندارم هرچی شنیدم دروغ بوده به همین خاطر به اشخاص بیشتر از 30 سال اعتقادی ندارم!!!

rozan

عضو جدید
البته من به کوروش و ... اعتقادی ندارم
من الان به خودمم ایمان ندارم هرچی شنیدم دروغ بوده به همین خاطر به اشخاص بیشتر از 30 سال اعتقادی ندارم!!!
امیدوارم همه چیز هرچه زودتر درست بشه
به امید روزهای خوش اینده