بدون حل المسائل چگونه می شود درس خواند!؟

santimanatal

عضو جدید
سه تا کتاب فارسی گرفتم
اسم ها شو نمی گم چون طبق قوانین جدید این طور در خواست ها نباید در تاپیک جداگانه مطرح بشه:evil:
حل المسائل این کتاب ها در اینترنت نیست و چاپ هم نشده یا اگر هم هست با ویرایش فارسی همخوان نیست!
من بدون حل المسائل نمی تونم درس بخونم!
از کجا بفمم مسائلی که حل کردم درسته!؟
یه وخ ممکنه یک نکته مهم رو در نظر نگیرم و تعداد خیلی زیادی مسئله باهاش حل کنم بدون اینکه حتی بفهمم!
و این فاجعه اس:wallbash:
بدبختی اینجاس که کتاب انگلیسی و حل المسائل که منطبق به هم باشه هم پیدا نمی کنم اگه اینا بود حداقل از روی فارسی می خوندم و با انگلیسی مسئله حل می کردم

می خوام ببینم دوستان چه پیشنهادی دارن اینجور مواقع؟:book:

behzadk2019

کاربر فعال تالار مهندسی مکانیک
کاربر ممتاز
سه تا کتاب فارسی گرفتم
اسم ها شو نمی گم چون طبق قوانین جدید این طور در خواست ها نباید در تاپیک جداگانه مطرح بشه:evil:
حل المسائل این کتاب ها در اینترنت نیست و چاپ هم نشده یا اگر هم هست با ویرایش فارسی همخوان نیست!
یه وخ ممکنه یک نکته مهم رو در نظر نگیرم و تعداد خیلی زیادی مسئله باهاش حل کنم بدون اینکه حتی بفهمم!
بدبختی اینجاس که کتاب انگلیسی و حل المسائل که منطبق به هم باشه هم پیدا نمی کنم اگه اینا بود حداقل از روی فارسی می خوندم و با انگلیسی مسئله حل می کردم

سلام...
به نظر من .شما باید به استاد مربوطه مراجعه کنی...چون خود استاد کلیه که داره درس میده و میدونه که کدوم کتاب بهتره و درست حل کرده....

برای اینکه مطالب مطابقت داشته باشه باید ویرایش همون کتاب رو بخری...

farshid992006

عضو جدید
معمولا جواب اخر مسائل منتخب رو در اخر کاب میذارن به اون هم می تونید مراجعه کنید

water.87

کاربر بیش فعال
دوست عزيز اصلا نگران نباشيد...من تا حالا كتاب حلل تهيه نكردم و الانم ترم 6 هستم...اصلا نيازي نيست!
شما كافيه مسائل رو بعد از مرور كامل جزوه و تسلط روي مطلب خودتون حل كنين...مسائل يه روال منطقي دارن اگر به مطلب واقف باشيد متوجه مي شيد كه جواباي پرت كدومن!!!!!!مي مونه اون دسته از سوالايي كه اصلا حلشونو بلد نيستيد كه مي تونين از بچه درس خوناي سال بالايي با ارشد يا حتي استاد مربوطه استفاده كنين...همين!

oiler

عضو جدید
سه تا کتاب فارسی گرفتم

سلام. به نظرم کتاب فارسی نداریم که مال ایران باشه و تاحالا هیچ جا چاپ نشده باشه، تو اینترنت کتابهای اصلیشو بگیر، چون این کتابای فارسی هم بالاخره یه مرجعی دارن دیگه... مثل کتای ارتعاشات تامسون که آقای .... ترجمه کرده و 2 تا مثال بهش اضافه کرده و نوشته تالیف : دکتر....