به گزارش زلال نیوز، هم اکنون محققان در حال بررسی ارتباط بین مصرف انواع غذاها و حسی هستند که بعد از خوردن آنها در بدن ما ایجاد میشود. مدارکی وجود دارد که میگوید؛ تغییر رژیم غذایی میتواند روی متابولیسم بدن و مواد شیمیایی مغزی تاثیر گذاشته و نهایتا روی خلقوخوی ما تاثیر بگذارد،
کربوهیدراتهای طلایی
کربوهیدراتها اگرچه در رژیم غذایی باید با احتیاط مورد استفاده قرار بگیرند اما برای تقویت انرژی و خلقوخو بسیار حیاتی هستند. کربوهیدراتها ارجحیت اول بدن برای سوخت هستند و میتوانند سطح سروتونین بدن را هم افزایش بدهند. اما نکته کلیدی پرهیز از مصرف شیرینیها است که میتواند قندخون را بالا ببرد و به خستگی و بیحالی منجر شود.
به جای آن باید به سراغ کربوهیدراتهای حاصل از غلات و حبوبات و نان گندم برنج قهوهای رفت. بدن خیلی آهسته از این مواد استفاده میکند و در نتیجه قندخون در حد متعادل حفظ شده و انرژی هم همچنان پایدار خواهند ماند.
خشکبار
خشکبارهایی مثل بادام، پسته و گردو سرشار از پروتئین هستند اما دارای منیزیم هم هستند، (ماده معدنی که نقش حیاتی در تبدیل قند به انرژی بازی میکند) تحقیقها نشان میدهد کمبود منیزیم در بدن میتواند سبب تخلیه انرژی از بدن شود. منیزیم همچینن در غلات کامل مخصوصا حبوبات وجود دارد. خشکبار همچنین حاوی سلنیوم هستند که این نوعی ماده طبیعی تقویتکننده خلق و خو است.
مطالعات نشان داده است که بین سطوح پایین سلنیوم و خلق پایین ارتباط وجود دارد. این ماده معدنی همچنین در گوشتها، غذاهای دریایی، دانهها و غلات وجود دارد.
گوشت لخم
گوشت گوساله و گاو لخم و مرغ خام، جوجه بدون پوست و کبابهای ترکی بدون چربی لخم منبع پروتئین هستند که خود پروتئین حاوی آمینواسید تیروسین است. تیروسین سطح دوپامین و نوراپی نفرین را تقویت میکند. این دو مواد شیمیایی مغزی میتواند به شما کمک کنند که هوشیارتر بوده و تمرکزتان بیشتر شود.گوشتها همچنین حاوی ویتامین B12 هستند که از بیخوابی و افسردگی جلوگیری میکنند.
ماهی سالمون
ماهیهای چرب سالمون سرشار از اسیدهای چرب امگا3 هستند. مطالعات نشان میدهد این مواد بدن را در مقابل افسردگی محافظت میکنند. امگا3 موجود در ماهیها مزایای متعدد زیادی دارد که از آن جمله میتوان به سلامت ماندن قلب اشاره کرد. در کنار ماهیها، خشکبار و سبزیهای برگ سبز تیره هم دارای امگا هستند. صبحانههای خلقافزا برای هر کسی که میخواهد انرژی و خلقوخوی خود را تقویت کند، فرار از صبحانه راهکار مناسبی نیست.
کربوهیدراتهای طلایی
کربوهیدراتها اگرچه در رژیم غذایی باید با احتیاط مورد استفاده قرار بگیرند اما برای تقویت انرژی و خلقوخو بسیار حیاتی هستند. کربوهیدراتها ارجحیت اول بدن برای سوخت هستند و میتوانند سطح سروتونین بدن را هم افزایش بدهند. اما نکته کلیدی پرهیز از مصرف شیرینیها است که میتواند قندخون را بالا ببرد و به خستگی و بیحالی منجر شود.

به جای آن باید به سراغ کربوهیدراتهای حاصل از غلات و حبوبات و نان گندم برنج قهوهای رفت. بدن خیلی آهسته از این مواد استفاده میکند و در نتیجه قندخون در حد متعادل حفظ شده و انرژی هم همچنان پایدار خواهند ماند.
خشکبار
خشکبارهایی مثل بادام، پسته و گردو سرشار از پروتئین هستند اما دارای منیزیم هم هستند، (ماده معدنی که نقش حیاتی در تبدیل قند به انرژی بازی میکند) تحقیقها نشان میدهد کمبود منیزیم در بدن میتواند سبب تخلیه انرژی از بدن شود. منیزیم همچینن در غلات کامل مخصوصا حبوبات وجود دارد. خشکبار همچنین حاوی سلنیوم هستند که این نوعی ماده طبیعی تقویتکننده خلق و خو است.

مطالعات نشان داده است که بین سطوح پایین سلنیوم و خلق پایین ارتباط وجود دارد. این ماده معدنی همچنین در گوشتها، غذاهای دریایی، دانهها و غلات وجود دارد.
گوشت لخم
گوشت گوساله و گاو لخم و مرغ خام، جوجه بدون پوست و کبابهای ترکی بدون چربی لخم منبع پروتئین هستند که خود پروتئین حاوی آمینواسید تیروسین است. تیروسین سطح دوپامین و نوراپی نفرین را تقویت میکند. این دو مواد شیمیایی مغزی میتواند به شما کمک کنند که هوشیارتر بوده و تمرکزتان بیشتر شود.گوشتها همچنین حاوی ویتامین B12 هستند که از بیخوابی و افسردگی جلوگیری میکنند.

ماهی سالمون
ماهیهای چرب سالمون سرشار از اسیدهای چرب امگا3 هستند. مطالعات نشان میدهد این مواد بدن را در مقابل افسردگی محافظت میکنند. امگا3 موجود در ماهیها مزایای متعدد زیادی دارد که از آن جمله میتوان به سلامت ماندن قلب اشاره کرد. در کنار ماهیها، خشکبار و سبزیهای برگ سبز تیره هم دارای امگا هستند. صبحانههای خلقافزا برای هر کسی که میخواهد انرژی و خلقوخوی خود را تقویت کند، فرار از صبحانه راهکار مناسبی نیست.