بخشنده ای؟؟؟؟؟

The SAW

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگه پس مدتها یه دوستی که باهاش دعوا کردینو ازش متنفر بودین، یا باهاش بهم زده باشین بیاد پیشتو اظهار پشیمانی کنه شما چه عکس العملی نشون می دین ؟؟؟؟؟

خردبین

عضو جدید
کاربر ممتاز
بستگی داره چکارکرده باشه امابه احتمال زیاد می بخشم البته اگه بدونم قصددیگه ای ازآشتی کردن نداشته باشه...

*Essi*

اخراجی موقت
اگه پس مدتها یه دوستی که باهاش دعوا کردینو ازش متنفر بودین، یا باهاش بهم زده باشین بیاد پیشتو اظهار پشیمانی کنه شما چه عکس العملی نشون می دین ؟؟؟؟؟

بخشش لازم نیست، اعدامش کنید.

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اگه اون اشتباهش مربوط به شخصیت ذاتیش باشه من نمیبخشمش و از خودم میرونم. چون بازهم ممکنه همان خصایص مورد تنفر منو به اشکال دیگر نشون بده و باز همان اش بشه و همان کاسه.
اگر نیش عقرب مربوط به اقتضای طبیعتش باشه قابل بخشش نیست. باید طرد بشه. :gol:
اما اگه تحت تاثیر شرایط خاص در مورد من اشتپ بکنه من میبخشمش و اون رفتارشم فراموش میکنم. :heart:

R3iHan3H

عضو جدید
کاربر ممتاز
من خیلی جاها خیلی ها رو بخشیدم
و خیلی ها هم منو بخشیدند
با هر دست بدی با همون دست میگیری
ببخشش ولی مثل قبل روش حساب نکن

The SAW

عضو جدید
کاربر ممتاز
ولی بعضیا نفرین می کنن .... احتمالا اونایی مه نفرین می کنن هیچ موقع نمی بخشنننننننن

ahmadi-2010

عضو جدید
اول از همه سعی میکنم بفهمم قصدش از آشتی چیه؟
اگه صادقانه اومده بود جلو....و اگه واقعا برام معلوم شد که پشیمونه....با یکمی ناز و نوز میبخشمش!!!
ولی اگه فهمیدم قصدش سیاسیه یعنی هدفی پشت این کارشه....سعی میکنم منم اونو بپیچونم و یه جورایی باهاش بازی کنم....

alash

عضو جدید
بستگی داره چیکار کرده باشه! ولی به احتمال زیاد می بخشمش،ولی هیچ وقت عینه قبل باهاش نمی شم! :mad:;)

A&S

عضو جدید
کاربر ممتاز
بعد از جروبحث همون لحظه میبخشمش چه اظهار پشیمونی کنه چه نکنه...