قصد داریم تو این تاپیک راجع به انواع ماشینهای کنترل عددی CNC و اسکنر های سه بعدی CMM و پرینتر های سه بعدی 3D Printing صحبت کنیم..

سلام
قصد داریم تو این تاپیک راجع به انواع ماشینهای کنترل عددی CNC و اسکنر های سه بعدی CMM و پرینتر های سه بعدی 3D Printing صحبت کنیم..![]()
سلام
خیلی عالیه خوب صحبت کن دیگه !
اگه بتونی چند تا از سازنده های معتبر رو معرفی کنی خیلی خوبه یا اونایی رو که محصولاتشون تو ایران بیشتر هست. و چند تا کاتالوگ از محصولات شون رو بذاری می تونه برای آشنایی مقدمه خوبی باشه.
همینطور اگه راجع به استاندارد های کنترل و زبان های برنامه نویسیشون یه اطلاعات پایه ای بدی بدرد بخوره
منتظریم ها![]()
خیلی خوبه منم هستم!
من دنبال یه سری اسکنر هستم می تونید یه چند تا برامون معرفی کنید؟ آیا توایران جایی هستش که بشه اونا رو تهیه کرد؟اگه نیستش شرکتهای خارجی رو لطفا معرفی کنید. چون نیاز مبرم به این اسکنرها دارم.
متشکرم!
سلام دوست عزیز
منظور من CNCهای تراش و فرز بود البته CMMها هم برام جالبن. راستی مگه پرس CNC هم داریم؟ کامپیوتر چه کمکی به منترل یه پرس می کنه؟
اطلاعاتی که دادید واقعا جالب بود. به نظر میاد مقدمه یه پروژه ساخت دستگاه CNC هستن.
راستی اگر تو مطالبتون از تصویر هم در جاهای مناسب استفاده کنید خیلی عالی می شه.
ممنون![]()
ممنونصدرا فن گستر - طراح و سازنده ماشینهای ابزار CNC - فرز 3 محور CNC مدل SMG سری 300 - کاربرد قالبسازی ، سوراخکاری ، مدل سازی ، حکاکی و کاربردهای تزئینی وتهران - صندوق پستی 19395 - 4145 تلفن : 77652767 - 88504984 - 88732746 - 021 فکس : 77642383 - 021 سایت : WWW.SADRAFAN.COM ایمیل : info@sadrafan.com ----------------------------------------------
اگه سوالتونو واضح بپرسین خیلی ممنون می شم! آخه من که نمیتونم همه رو هم زمان جواب بدم. تازه یه سری چیزا مربوط به برقی ه میشه حالا من سعی می کنم چند تا شو توضیح بدم.ممنون
چند تا خواهش :
1. لطفا راجع به مشخصات یه دستگاه فرز یا تراش CNC توضیح بدید. مثلا تو صفحه محصولات سایت همین شرکتی که معرفی کردید.مشخصات یک محصول امده که کلی پارامتر داره؟
2. راجع به استاندارد های معتبر مثل DIN , ISO در موردCNC بگید. چه طبقه بندی دستگاه ها چه زبان برنامه نویسی
3. شرکت های معتبر خارجی رو هم تو ای زمینه معرفی کنید
4. کاتالوگ یادتون نره خیلی مفیده.
بازم ممنون![]()