سلام
خوشحال میشم نقطه نظرات شما رو در مورد زمان شروع کردن درسها،نحوه خواندن مطالب و استفاده از چه منابعی و .... رو بدونم
ممنون از نظرات دوستان
فقط یه مساله ای هست دوستان.
راستش هدف من رتبه 2 رقمیه .
من سال قبل با توجه به اینکه اصلا" زمان کافی و مطالعه کافی رو نداشتم رتبه جالبی نیاوردم(1375)
اما امسال شرایط کاملا" متفاوته و 7 ماه کامل وقته خیلی خوبیه.
توصیه دوستان در مورد ریاضی چیه؟
به نظر شما ارزشش رو داره که وقت بزارم واسش یا اینکه وقتم رو بطور کامل واسه دروس تخصصی و زبان بزارم؟
سلام بچه ها 1 سئوال داشتم شما ها همتون دانشگاه دولتی هسییین؟ من دانشگاه ازادم ترم 6 درسمم خیلی خوب نیست به نظرتون میتونم ارشد به رتبه خوب امیدوار باشم اگه از الان بخونم؟![]()
سلام بچه ها 1 سئوال داشتم شما ها همتون دانشگاه دولتی هسییین؟ من دانشگاه ازادم ترم 6 درسمم خیلی خوب نیست به نظرتون میتونم ارشد به رتبه خوب امیدوار باشم اگه از الان بخونم؟![]()
سلام دوست عزیز
بابا چقدر نا امید . اصلا این فکر رو نکن که نمی تونی رتبه بالا بیاری از وقتی که ضریب های دروس ارشد مواد رو 1 در نظر گرفتن کار خیلی راحت شده .
برات 2 تا مثال میزنم من یه دوست داشتم سال 90 کنکور ارشد داد .این لیسانیس رو 12 ترمه تموم کرد اونم به زور با معدل 12.1 ولی برای کنکور 6 ماه وقت گذاشت و از صفر و کتاب مرجع شروع کرد رتبش شد 230 اگه معدلش بهتر بود که رتبش زیر 150 میشد
یه مثال دیگه اینکه یکی با رشته شیمی سال پیش رتبه زیر 200 آورد که اصلا من خودم باورم نمی شد تا اینکه کارنامه طرف رو دیدم
مطمئن باش اگه کسی بخواد میشه![]()
صد در صد باید امیدوار باشی.
امن خودم آزاد هستم.اساسا" توی مقطع کارشناسی تفاوتی بین بچه های آزاد و دولتی نیست ولی توی ارشد دولتی بهتره.
به نظرتون برا زبان چیکار باید بکنیم؟
سلام من زبانم ضعیف به نظر شما از همین کتاب 504 شروع کنم ؟!! واگر بتونم از پسش بر بیام اون موقع اوضاع زبانم تو کنکور چجوری میشه یعنی میتونم صد بزنم؟!!![]()
اگه بتونی یه سوالایه اخر فصل کتاب رزاقیان جواب بدی مطمئن باش که فیزیکی بالا 60 میزنی....سلام به همه ی دوستان عزیز...همینطور که تاپیک رو مطالعه میکردم می دیدم خیلی از کتاب فیزیکی رزاقیان صحبت شده.من ندیدم این کتاب رو.چجوریه؟؟؟ امتحانشو پس داده؟؟؟ یعنی واقعا بهترینو کامل ترین منبع واسه فیزیکی و اسحاله است؟؟؟ ممنون میشم که پاسختون رو بشنوم...موید باشید در پناه حق
ممنون...یه سوال دیگه...این کتاب مباحث فیزیکی 2 و استحاله ها رو هم پوشش میده؟میخوام بدونم کامله یا بازم منبع دیگه ای واسه فیزیکی لازمه؟