)پس در واقع هيچ ربطي به من كه مخابراتي هستم نداره !!
سلام
من ارشد مكاترونيك رو يك سالي ميشه كهتموم كردم. اميدوارم اطلاعاتي كه ميدم خوب مفيدباشه براتون.
1-از كليه شاخه هاي مكانيك و برق ميشه وارد مكاترونيك شد. هر كمبودي كه داشته باشين بايد به عنوان پيش نياز پاس كنين تو ترم اول. يه شانسي كه مكانيكي ها اوردن اينه كه بايد نزديك 9 واحد پيش نياز بگذرونن در حاليكه برقي ها بايد تقريبا 16 واحد بگذرونن.
2-مكاترونيك گرايش خاصي نداره. با انتخاب درسهاي مرتبط و موضوع پروژه زمينه كاري و گرايش مشخص ميشه.
3-به نظر من مكانيكي ها تو مكاترونيك قوي تر و موفق ترند. چون ديدبهتري نسبت به لمس مسائل فني دارند.
4-كل علم مكاترونيك توي دو بخش سنسورها و كنترل خلاصه ميشه. حالا مثلا از اين علوم تو زمينه هاي مختلف ميشه استفاده كرد از مداد سازي گرفته تا موشك.
5-پر طرفدارترين مبحث مكاترونيك علم روباتيك است كه بسيار جالب هم هست و يك زمينه بسيار بسيار بزرگ پيشرفت رو پيش رو داره
6-از سنسورهاي مختلف تو زمينه هاي شبكه سنسوري ميشه ايتفاده كرد به خصوص كنترل از راه دور
7-علم كنترل هم به روشهاي جديد خيلي طرفدار داره مثل كنترل فازي و شبكه عصبي
8-تو دانشگاه شريف بيشتر رو جنبه مكانيكي از مكاترونيك زوم كردن
موفق باشين

خیلی ممنونم از لطفتون که جواب دادین
ولی هنوز سوال برام باقی مونده:
1- الان که مکاترونیک تو ارشد به گرایش برق و مکانیک تبدیل شده وضع فرق کرده یا همون روال سابقی که فرمودین هست؟
2- دکترای مکارونیک ایران هست یا نه و در کل برای ادامه تحصیل چه روندی داره؟
3- کدوم دانشگاه بهتره و کلا دانشگاه ها چه وضعیتی رو دارن؟ کدوم دانشگاه رو کدوم زمینه قویه و ... ؟
4- یسوال نسبتا شخصی : شما خودتون کدوم دانشگاه خوندین و چطور ارزیابی می کنین؟ اگه کارشناسیتون رو هم بگین که خیلی عالیه؟
5- قبولی مکاترونیک ارشد چطوره؟ آسون ، متوسط ، سخت؟ و اصولا چقد طرفدار داره؟
علی الخصوص که الان از رق و مکانیک میگیره و به عبارتی گرایش اوناس ، چطور گرایشی بحساب میاد؟
رقابت سرش شدیده یا نه؟
و کلا هر چی به ذهنتون می رسه؟؟؟
علی الخصوص که شما هم قبل از انتخاب این رشته سوالایی براتون پیش اومده که می تونید اونا رو مطرح کنید و ما هم بدونیم
در کل ممنون![]()

با سلام و احترامسلام
دوستانی که ارشد مکاترونیک می خونن اطلاعی ندارن آخرین رتبه قبولی مکاترونیک دانشگاه های تهران و مخصوصا شهرستان هاچقدره؟؟
تقریبا یک ماه دیگه جوابای کنکور میاد. نمی دونیم قبولیم یا نه؟؟؟
برای کنکور 92 دوباره بخونیم یا نه ؟![]()
این مدت شده مثل برزخ !
خدمت شماسلام نمی دونم جای درست سوالم مطرح می کنم یا خیر
کسی هست که بدونه با رتبه 860 میشه مکاترونیک جای خوب قبول شد یا خیر؟
با سلام و احترام
چند تا از رتبه های قبولی سال گذشته به شرح زیر می باشد:
رتبه ی 790گرایش مکاترونیکرتبه ی 2500 گرایش مکاترونیک
روزانه ی مکاترونیک دانشگاه صنعتی خواجه نصیر
رتبه ی792 گرایش مکاترونیک
شبانه ی مکاترونیک دانشگاه تهران
رتبه ی 609گرایش مکاترونیک
روزانه ی مکاترونیک دانشگاه خواجه نصیر
رتبه ی 412گرایش مکاترونیک
روزانه ی ابزاردقیق دانشگاه امیر کبیر
روزانه ی مکاترونیک دانشگاه اراک
سلام نمی دونم جای درست سوالم مطرح می کنم یا خیر
کسی هست که بدونه با رتبه 860 میشه مکاترونیک جای خوب قبول شد یا خیر؟

| Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
|---|---|---|---|---|
|
|
بحث و گفتگو درباره : مهندسی صدا | کنکور و تحصیلات تکمیلی | 5 | |
| B | بحث و گفتگو درباره: رشته اتوماسیون صنعتی و ابزار دقیق در صنایع نفت | کنکور و تحصیلات تکمیلی | 88 | |
|
|
بحث و گفتگو درباره : رشته فوتونیک | کنکور و تحصیلات تکمیلی | 16 |