کریم ایرانی
عضو جدید
سلام. بنظر بنده بازار کار گرایش های کشاورزی در ایران عزیزمان مناسب نیست.تکنولوژی بذر هم یه گرایش نوپاست و علم روز
سلام بچه ها.به نظر شما آینده شغلی بیو بهتره با اصلاح.بیو اسم باکلاسی داره ولی یکی بهم گفت که چندنفرو میشناسه که خوندن و پشیمونن. بیو بازار کار داره؟ یکی جواب بده.
سلام ولک ، چطوری کا ، خوبی همشهری .سلام دوستان من امسال قرار ارشد شرکت کنم میخواستم منابع خوبی اگه سراغ داریدبرای گرایش زراعت بهم معرفی کنید آخه دیگه میخوام از تابستون شروع کنم مرررسی![]()
سلام به نظر من از همين حالا برنامه ريزي كن واسه سال بعد من پارسال با رتبه 614 قبول نشدم .حتما ازمونهاي ازمايشي شركت كن وبا برنامه پيش برو نتيجه ميگيري.سازمان سنجش ازار داره كه 20برابر ظرفيت اعلام ميكنه .منم امسال مجاز شدممن که امسال مجاز شده ام. رتبه ام هزار و نهصد شده. اصلاً نمیدونم قبول میشم جایی یا نه.
کسی خبر داره چجوری قبول میکنن در دانشگاه ها؟
میگن نتایج سه برابر ظرفیت اعلام میشه. اما من حساب کردم آخرین رتبه ای که قبول شده ده برابر ظرفیت اعلام شده در دفترچه شماره دو سازمان سنجش هست.
به نظر من بیو بخونید بهتره چون هم برای دکترا میتونید رشته های بیوتکنولوژی در دارو و رشته های دیگرو هم ادامه بدید پس تنوع انتخاب بیشتره هم در موسسات تحقیقاتی که الآن روبه فزونی هستند میتونید کار کنید....سلام بچه ها.به نظر شما آینده شغلی بیو بهتره با اصلاح.بیو اسم باکلاسی داره ولی یکی بهم گفت که چندنفرو میشناسه که خوندن و پشیمونن. بیو بازار کار داره؟ یکی جواب بده.
نه اصلا اینطور نیست
برای تمام گرایشات تو پی اچ دی کار هست
بشرطی که آدم نازک نارنجی نباشه[/QUO
نه كي گفته اون دوست عزيز راست ميگه براي دكترا هم ديگه كار نيست![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
S | منابع آزمون کارشناسی ارشد زراعت | زراعت و اصلاح نباتات | 0 | |
![]() |
آزمون کاردانی به کارشناسی تولیدات گیاهی (رزاعت) | زراعت و اصلاح نباتات | 6 |