با کتابهای دکتر شریعتی

MEG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
:آن ها که از در می آیند و می روند چهارپایان نجیب و ساکت تاریخ اند حادثه ها را تنها کسانی در زندگی آدمی آفریده اند که از پنجره ها بیرون جسته اند و… یا به درون پریده اند.

MEG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چقدر دعا می کنم که: بعضی اصوات را نشنونی بعضی رنگ ها نبینی بعضی افکار را نفهمی بعضی حالات را حس نکنی

MEG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
با همه چیز درآمیز و با هیچ چیز آمیخته مشو در انزوا پاک ماندن نه سخت است و نه با ارزش.

MEG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
وقتی در صحنه حق و باطل نیستی وقتی که شاهد عصر خودت و شهید حق و باطل جامعه ات نیستی هرکجا که خواهی باش چه در نماز ایستاده باشی چه به شراب نشسته باشی هر دو یکی است

MEG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
این سه راهی است که در پیش پای هر انسانی گشوده است: پلیدی پاکی پوچی

MEG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
:چقدر دوست دارم این سخن مسیح را « از راه هایی مروید که روندگان آن بسیارند از راه هایی بروید که روندگان آن کم اند»

MEG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
:آدم بالاخره می میره حالا من به اسهال خونی بمیرم بهتره یا به خاطر حرفم؟

MEG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چاپلوسی یونجه لطیفی است برای درازگوشان دمبه دار خوشحال

MEG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
گریستن خوب نیست مگر بشود جوری گریست که چشم ها نفهمند

MEG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
:پروانه ی شمع اگر هم چون مرغ خانگی نه بر گرد شمع که در پی خروس می رفت زندگی در زیر پایش رام می گشت و آسمان بر بالای سرش به کام

MEG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من از دو کار نفرت دارم : یکی درد دل کردن که کار شبه مردهاست و یکی هم از خود دفاع کردن برای تبرئه خود جوش زدن که کار مستضعفین است. شجاع به همدرد نیازمند نیست از ناله شرم دارد.

MEG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
برای خوشبخت بودن به هیچ چیز نیاز نیست جز به نفهمیدن و یاس انسان امروزه یاسی است ناشی از آگاهی اش به خویش و خوش بینی انسان در تاریخ زاییده ی جهلش نسبت به خویش است

MEG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
زنی که زیبایی اندیشه پیدا کرده باشد زیبایی بدنش را نشان نمی دهد.

MEG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دو پدیده را مردم یا عوام نمی توانند از هم سوا کنند یکی شور مذهبی است یکی شعور مذهبی.که این دو ربطی به هم ندارند آن کسی که شور مذهبی دارد خیال می کند که شعور مذهبی هم دارد

MEG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
هرکس – نه تنها – به میزان معلوماتی که دارد عالم نیست بکله به میزان مجهولاتی که در عالم احساس می کند عالم است.

MEG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
:انسان به میزان برخورداری هایی که در زندگی دارد انسان نیست بلکه به اندازه نیازهایی که در خود احساس می کند انسان است

MEG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
برای این که قومی خوب سواری بدهد باید احساس انسان بودن از او گرفته شود.

MEG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

[FONT=arial, helvetica, sans-serif]زندگی چیست ؟ اگر خنده است چرا گریه میكنیم ؟ اگر گریه است چرا خنده میكنیم ؟ اگر مر گ است چرا زندگی می كنیم ؟ اگر زندگی است چرا می میریم ؟ اگه عشق است چرا به آن نمی رسیم ؟ اگه عشق نیست چرا عاشقیم
[/FONT]

MEG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
[FONT=arial, helvetica, sans-serif]اگر در صحنه حق و باطل نیستی، اگر شاهد عصر خودت و شهید حق بر باطل نیستی، هر جا كه میخواهی باش. چه به شراب نشسته و چه به نماز ایستاده. هر دو یكیست

[/FONT]