باشهآبروی این مرد اون قدرهست که با چرندیات یه نامرد نریزه
خودتو اذیت نکن با من بوددوسته عزیزمن چیزی گفتم
و نه توهین کردم شما
در ضمن نامرد کسیه که خواهرای مارو تو خیابون میگیره و میبره و بهشون به دستوره اشخاصی تجاوز میکنه نه من
اینو درک کن لطفا
پس چرا داری از اون افراد حمایت می کنی خس و خاشاک شماره...دوسته عزیزمن چیزی گفتم
و نه توهین کردم شما
در ضمن نامرد کسیه که خواهرای مارو تو خیابون میگیره و میبره و بهشون به دستوره اشخاصی تجاوز میکنه نه من
اینو درک کن لطفا
راست میگه تجاوز به حقوق کله گنده هها از تجاوز به عنف بدتره ای خس و خاشاکپس چرا داری از اون افراد حمایت می کنی خس و خاشاک شماره...
اون افرادی که مخالف نظام اند نامرند اونایی که رو حرف رهبر حرف می زنند نامردند اونایی که پول ملت رو به بهانه اینکه انقلابی بودند بالا کشیدند نامردند اونایی که پسراشون فراریند نامردند
برو آقا سبز می مونیم چیه اون مرد به اصطلاح سید رنگ سبز رو هم به لجن کشیدهبا افتخار حمایت میکنم و تا وقتی هم که نیومدم به آزاری به تو نرشوندم بهت اجازه نمیدم که چیزی بهم بگی و تو فکره من دخالت کنی (هرچند ترکه عادت سخته که خودت باشی و به فکر و اندیشه دیگران کاری نداشته باشی)
در ضمن من تو زندگیم بت ندارم
اینم بگم که آره اونا نامردن ولی اونایی هم که خواهرای مارو تو خیابون گرفتن بردن تجاوز کردن کشتن هم نامردن
تا ابد هم سبز میمونم...ولی ما شمارو همیشه دوست خواهیم داشت..چون ما که وحشی نیستیم..طالبانی هم نیستیم..آدمیم..میتونیم محبت کنیم..میدونیم مزه آزادی چیه...میدونیم پیشرفت و ترقی چیه
ما ارادت داریم برادرمن تجربه زیادی با عده انگشت شماره شما دوسته عزیز دارم..آخرش هم یا مارو بردین . . . . . . .
یا هم اینکه تهدید شدیم
یا اینکه آخرش چند تا توهینه غیر مستقیم شنیدیم
مطمئنم هستم که شما تغییر پذیر نیستی
بخاطر گله روزی یوزا و منیره من سکوت میکنم..ولی مگه میشه دهن 20 میلیون و بست؟؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
خودکشی پسر 14 ساله بعد از دیدن کارنامه! | گفتگوی آزاد | 5 | |
![]() |
هدفتون از دیدن سریال های ماهواره ای چیه؟؟ | گفتگوی آزاد | 174 | |
![]() |
خانم ها در دیدن رنگها بسیار ریز تر و حساس تر عمل میکنند. | گفتگوی آزاد | 1 | |
![]() |
تو آسمون دیدن کدوم آرومت میکنه؟. | گفتگوی آزاد | 23 | |
![]() |
تفاوت فیلم دیدن دختر وپسر | گفتگوی آزاد | 2 |