به گزارش سرویس علمی جام نیوز، سبزیجات خام هنگام جویدن مانند یک ماساژور عالی عمل می کنند که این کار باعث تقویت لثه و روانی جریان بزاق دهن می شود. همچنین این غذاها، اسیدهای جمع شده در دهان را که برای سلامت دهان مضر هستند، خنثی می کنند. از جمله این سبزیها، پیازچه است که میتواند سبب ضدعفونی کردن "محیط دهان و دندان" و جلوگیری از بروز انواع عفونتهای دهان و دندان و پوسیدگی شود.
این سبزی معطر همچنین میتواند به عنوان یک چاشنی و یک طعم دهندهی مناسب در کنار انواع وعدههای غذایی ناهار و یا شام به کار رود.
پژوهشگران مصرف پیازچه را به دلیل طعم مطبوع آن و همینطور خواص درمانی فوق العاده زیاد در بهبود سلامتی افراد توصیه میکنند. مصرف پیازچه به ویژه در فصل زمستان میتواند سبب بهبود مقاومت بدن و افزایش مقاومت "سیستم ایمنی" شود. از جمله خواص پیازچه میتوان به كاهش قند خون، كاهش كلسترول خون بالا، كاهش فشار خون بالا و كاهش التهاب اشاره كرد.
این سبزی معطر همچنین میتواند به عنوان یک چاشنی و یک طعم دهندهی مناسب در کنار انواع وعدههای غذایی ناهار و یا شام به کار رود.
پژوهشگران مصرف پیازچه را به دلیل طعم مطبوع آن و همینطور خواص درمانی فوق العاده زیاد در بهبود سلامتی افراد توصیه میکنند. مصرف پیازچه به ویژه در فصل زمستان میتواند سبب بهبود مقاومت بدن و افزایش مقاومت "سیستم ایمنی" شود. از جمله خواص پیازچه میتوان به كاهش قند خون، كاهش كلسترول خون بالا، كاهش فشار خون بالا و كاهش التهاب اشاره كرد.