با آسیاب های صنعت آشنا شیم

با آسیاب های صنعت آشنا شیم

• خوبه

رای: 5 62.5%
  • ای بد نیست

رای: 1 12.5%
  • سرکاریه

رای: 0 0.0%
  • ای بابا

رای: 2 25.0%

• مجموع رای دهندگان
    8

snowamir

عضو جدید
به نام خداوند بخشنده و بخشاینده
سلام من به مت 2 سال در 1 شرکت سازنده ی آسیاب های کارخانه های سیمان کار کردم کار جالبیه چون تو سایت چیزی در این مورد نبود خواستم این تاپیک رو بزنم تا همه در این مورد هم چیزایی بدمنن.
هرکس دیگه هم اگه منو یاری کنه ممنون میشم
برای شروع هم 1 فایل که ساختمان کلی این دستگاه رو نشون میده براتون گذاشتم.
موفق باشید

پیوست ها

• ATOXCOALMILL1.pdf
    210.2 کیلوبایت · بازدیدها: 0

snowamir

عضو جدید
آشنا شیم

آشنا شیم

[FONT=&quot]در صنعت سیمان جهت تولید این محصول فرایندهای پرهزینه و پیچیده ای صرف می شود که از مراحل کشف و استعداد یابی زمین و بستر مناسب جهت برداشت سنگ اولیه و ساخت کارخانه تا مراحل فرآوری و تولید محصول را شامل می شود.[/FONT]
[FONT=&quot]کارخاه ی سیمان دارای بخش های بسیار نتفاوتی است که به مرور به آنها ذکر خواهد شد اما اول از بخش آسیا که تخصص خود من هستش شروع میکنم (خود خواهی شخصی).[/FONT]
[FONT=&quot]2 نوع آسیا وجود داره اولی نوع [/FONT]BALL MILL [FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]و دومی [/FONT]ROLLER MILL[FONT=&quot] . این دو نوع تفاوت های ساختاری و محصولی زیادی با هم دارند.[/FONT]
[FONT=&quot]نوع [/FONT]BALL MILL [FONT=&quot] حالت یک استوانه ی خوابیده را دارد که به کمک گوی های ساچمه ماند و گردش بدنه استوانه ای اقدام به خرد کردن مواد ورودی میکند.[/FONT]
[FONT=&quot]نوع [/FONT]ROLLER MILL[FONT=&quot] که عکس یک نمونه از آن در پیوست پست قبلی آمده به کمک چند گوی استوانه ای که بر روی صفحه ای شیبدار میگردند اقدام به آسیا کردن میکنند دقیقا مانند آسیا های قدیمی آرد.[/FONT]
[FONT=&quot]بازم خدمت میرسم.[/FONT]

mohsen07

عضو جدید
تشكر

تشكر

موضوع بسيار جالبيه من از امروز تو اينترنت دنبال مطالبش مي گردم از شما هم خواهش مي كنم يا اگه مطلبي داريد تو سايت بذاريد يا با ايميل ممن مكاتبه كنيد.
mohsen.heydari07@gmail.com;)

behzadvaziri

عضو جدید
az matlabetun kheyli kheyli mamnunam. agar momken hast esme dastgahhayi ro ke mikhahid moarrefi konid be engilisi ham benvisid. injuri ma ham mitunim edameye matlab ro az saythaye khareji tagib konim.
mer30

sarbaznoodeh

عضو جدید
درود یزدان پاک بر شما دوستان
منهم خیلی وقته دنبال مطلب در این مورد می گردم.خواهشمندم اگر استاندارد یا کتابی در زمینه آسیاب و خردکن می شناسید. به بنده معرفی کنید.
یا سپاس فراوان

#MaHDi#

عضو جدید
کاربر ممتاز
درود یزدان پاک بر شما دوستان
منهم خیلی وقته دنبال مطلب در این مورد می گردم.خواهشمندم اگر استاندارد یا کتابی در زمینه آسیاب و خردکن می شناسید. به بنده معرفی کنید.
یا سپاس فراوان

اتفاقا خواستم لینک این تاپیکو واست بفرستم که دیدم خودت قبل ما سرزدی
موفق باشید

بالا