با آرایش می توان شانس ازدواج را بالا برد؟

A N A H I T A

عضو جدید
کاربر ممتاز
خیلی ها عقلشون به چشمشون!
خیلی ها!

این واسه دختر انتخاب رو سخت تر میکنه!

فنا2011

اخراجی موقت
ایمان ،عفت ،نجابت ،اخلاق درک وشعور ...زیبایی که به دل ادم بشینه ......اینا رو نداشته باشه خوشگلی رو بریز دور اونم خوشگلی که مصنوعی باشه

sfk123

اخراجی موقت
نمیدونم که آرایش درصد ازدواج رو بالا میبره یا نه ولی میدونم درصد:eek: رو بالا میبره 100درصد شک نکن:w35:

منکه تو خواستگاریم حتما آلبوم عکس بچگی های عروس خانمو یه نیگا میکنم;)

عمرا کلاه سرم بره:D

delbaar

کاربر فعال
نمیدونم که آرایش درصد ازدواج رو بالا میبره یا نه ولی میدونم درصد:eek: رو بالا میبره 100درصد شک نکن:w35:

فکر خوبیه:D

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
نمیشه ک
ی عمر میخواد با ارایش بمونی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

مگه میشه
هر کسی زیبایی خاصی داره

فاطمه طالبی

کاربر بیش فعال

فتوشاپه :D

mahaya67

عضو جدید

:D اینایی که عمل زیبایی انجام دادن اگه یه عکسشونو بخری یه میلیون نمیتونی یه عکس از قبل از عملشون پیدا کنی خیالت راحت باشه.

sfk123

اخراجی موقت
:D اینایی که عمل زیبایی انجام دادن اگه یه عکسشونو بخری یه میلیون نمیتونی یه عکس از قبل از عملشون پیدا کنی خیالت راحت باشه.

هیچ وقت قدرت بقچه و چمدون پدر و مادربزرگها (که اون گوشه موشه ها قایم کردن) رو دست کم نگیر:biggrin:

دیگه جواب نمیدم(تا زمان ازدواجم البته)، آخه یاد میگیرن و عکس هاشون کشف و خنثی میشه، بعد وقتی میفهمی که بچت به دنیا اومده و قیافش باباقوری شده (حکایت ما میشه داستان چینیه که زن زیبا میگیره، بچشون زشت میشه و قات میزنه که زن تو به من خیانت کردی، زنه هم میبینه اوضاع خرابه عکسها رو نشون میده، مرده هم بعد از شکایت و گرفتن غرامت از خانم;)، طلاقش میده البته تا مایه عبرتی باشه برای الباقی ان شاا... . تو ایران هم میشه از طرف شکایت کرد و چزوندش:que: )

سحر صبح

عضو جدید
آقای دکتر انوشه مشاور خانواده و ازدواج میگفت که حتی در مجلس خواستگاری نباید با آرایش باشید! هر طور طبیعتتون هست همونطور باشید. مثلا کسیکه قدش کوتاهه نباید توی خواستگاری با صندل پاشنه بلند بیاد که قدشو بلندتر نشون بده!
تمام زندگی رو که نمیشه با آرایش به سر برد. مثلا زمانی که از حمام امده بیرون ارایشش پاک شده همسرش اونو میبینه و ممکنه با ارایش چهره اش رو پسندیده باشه و در صورت دیدن چهره اش بدون آرایش او رو پسند نکنه و بدش بیاد...

کلا همین مخفی کاری ها و اعتماد به نفس نداشتن نسبت به داشته ها و ارزشهای واقعی از اول کار، ایجاد طلاق میکنه...
ارزشهای واقعی مثل عفت، اخلاق و اعتماد به نفس جذاب میکنه زن رو.