بایگانی درخواستهای تاپیک جامع دیتیل

وضعیت
موضوع بسته شده است.

renzo

عضو جدید
فکر کردم از این به بعد نقشه های معماری رو اینجا بزاریم اگر کسی دنبال نقشه بود بتونه دانلود کنه
یه نقشه پیدا کردم خیلی سادس گفتم فعلا بزارم
یه پلان ساده همراه با اندازه گذاری

]اینجا

salam adresi ke gozashtid conect nemishe..

mimmo

عضو جدید
درخواست

درخواست

دوستان عزیز و مهندسین گرامی به همتون خسته نباشید میگم، اگه امکان داره اتصال ستونها رو در اسکلت فلزی میخواستم، ممنون میشم برام بذاربد

ebi136

عضو
سلام

سلام

من پلان ورزشگاه ميخوام

براي پروژه ماكت سازيم كه شنبه بايد تحويل بدم

soha.soha

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان
من نیاز فوری به یه سری کامل اطلاعات 2 ساختمان ویلایی و آپارتمانی مسکونی مثل حجم و پرسپکتسو و نما (رنگی و غیر رنگی) و پلان و مقطع (غیر رنگی) با اطلاعات اقلیم دارم.
شما می تونین کمکم کنین؟

kendab

عضو جدید
نقشه کشی

نقشه کشی

سلام بر همه مهندسان
تو شهر ما برای 80متر زیر بنا نقشه خوب نمکشند
من یک نقشه برای زمینم که 20متر طول و 8 متر عرض داره میخواستم
شرایط خاصی نمی خواهم فقط باید سه خوابه باشد و80متر زیر بنا درب ورودی به حیاط است
ممنون

archi_arch

مدیر بازنشسته
سلام وقت همگی بخیر .من دنبال یه سازه میگردم کمکم میکنین؟ میخوام یه مکعب شبشه ای رو که رو یه ضلعش 10درجه خم شده معلق ببینم . چه سازهای با چه دیتیلی پیشنهاد میکنین ؟:)
اگه اینجا سوالتوتو مطرح کنید بهتر جواب میگیرید
كمك ،HELP ، سئوالات، FAQ ، درخواست ( پروژه هاي درسي )

darya68

عضو جدید
درخواست مطلب در مورد فرهنگسرا

سلام،لطفا اگر پلان فرهنگسرا، یا هر اطلاعاتی در مورد فرهنگسرا مثل اینکه شامل چه مکان هایی با چه مساحت هایی یا تاریخچه و هر مطلب مرتبطی دارین برام بزارین ،خیلی فوریه
ممنون

darya68

عضو جدید

:gol:سلام،لطفا اگر پلان فرهنگسرا، یا هر اطلاعاتی در مورد فرهنگسرا مثل اینکه شامل چه مکان هایی با چه مساحت هایی یا تاریخچه و هر مطلب مرتبطی دارین برام بزارین ،خیلی فوریه
ممنون

سعید معمار

عضو جدید
کاربر ممتاز
:gol:سلام،لطفا اگر پلان فرهنگسرا، یا هر اطلاعاتی در مورد فرهنگسرا مثل اینکه شامل چه مکان هایی با چه مساحت هایی یا تاریخچه و هر مطلب مرتبطی دارین برام بزارین ،خیلی فوریه
ممنون
فکر کنم بچه ها دراین مورد پست زدن بگردی شاید پیدا کنی

archtooka

عضو جدید
سلام دوستان.
براي درس تاسيسات الكتريكي شديدا و سريعا به نقشه هاي يك آمفي تئاتر و يك خوابگاه احتياج دارم.اگه لطف كنين و كمك كنين واقعا ممنون ميشم.مخصوصا اگه اونو به archtooka@yahoo.com برام بفرستيد كه ديگه واقعا سپاسگذار ميشم.

Teimour_m

عضو جدید
منم ميخواستم همين نظر رو بدم كه ارائه پروژه هايي كه خودمون كار كرديم هم ميتونه مفيد واقع بشه!!!

Teimour_m

عضو جدید
راستي بچه ها من مي خوام پروژه درس تمرينات 2 رو كه ترم پيش پاس كردم واستون بذارم.....خودم طراحي كردمش.........

منم ميخواستم همين نظر رو بدم كه ارائه پروژه هايي كه خودمون كار كرديم هم ميتونه مفيد واقع بشه!!!

nox20

عضو جدید
سلام
یه سری پلان معماری

پلان پیلوت....

پلان طبقات

http://upload.iranblog.com/1/1230248859.gif

وضعیت
موضوع بسته شده است.