حتما فونتش رو نداری
باید اول ببینی چه فونتیه بعد فونتشو بریزی تو کد تا بتونه بخونه
از کسی که تونسته فایل رو بخونه بگو برات تا بگه چه فوتیه
یه سری از فایلها هم کلا خرابن و فونتهاشون خونده نمیشه
سلام عزیز
چه دیتیلی منظورته؟ دیتیل چی دقیقا؟ اخه اینی که میگی خیلی کلیه! من متوجه منظورت نمیشم!
اگه واضحتر بگی شاید بتونیم کمکت کنیم
خب تا جایی که میدونم ساختمان شما مثل عناصر ما میمونه ..میشه یه نفر به من بگه درس ساختمان 1 دقیقا چیه؟ من این ترم این درسو گرفتم و الان که آخر ترمه هنوز نفهمیدم چیه!!!!!!!!!!!! استادم جزوه های 82 و 92 و ...یه چنتا کتاب معرفی کرده ولی جزوه ی خودش که همونو درس میده هیچ شباهتی به اینا نداره و اصلا دیتیل بهمون درس نداده گفته برید خودتون بخونید!!!!!1
نه انگار چیز دیگه ای مد نظرشونهمبلمان مي خواد حتما ديگه
خب تا جایی که میدونم ساختمان شما مثل عناصر ما میمونه ..
یعنی جزییات ساختمان سازی رو شرح میده
یه سری توضیحات تشریحی داره یه سری هم دیتیل ..
احتمالا استادتونم فقط به توضیحات قناعت کرده و زحمت تهیه ی دیتیلهارو رو دوش خودتون گذاشته !
چیزخاصی نیست فقط همون مبحثی که درس داره رو برو از تو کتابهای دیتیل دیتیلشم ببین و کار کن ..
مثلا دیتیل کفسازی .. اینکه اول چی و چه مقدار میریزن بعد چی میاد روش بعد چی و ....
اینهارو معمولا تو امتحان یا دیتیلو نصفه میدن میگن کاملش کن یا کلا میگن خودت بکش ..
ساختمان 1 اینه کهمیشه یه نفر به من بگه درس ساختمان 1 دقیقا چیه؟ من این ترم این درسو گرفتم و الان که آخر ترمه هنوز نفهمیدم چیه!!!!!!!!!!!! استادم جزوه های 82 و 92 و ...یه چنتا کتاب معرفی کرده ولی جزوه ی خودش که همونو درس میده هیچ شباهتی به اینا نداره و اصلا دیتیل بهمون درس نداده گفته برید خودتون بخونید!!!!!1
وای ببخشید پروین جون من اینو الان دیدم!قربون دستت مریم جون! فقط یه سوالی، این دیتیلا رو از روش چند بار بکشم تا یادم بمونه کافیه؟ استاد محترم گفتن دیتیل و نباید حفظ کرد باید فهمید!!!! حالا نمیدونم چه طور میشه دیتیلو فهمید!
کدوم فایل فونتش مشکل داره؟ بگو تا اگه داشتیم بذاریم براتمیشه لطفا فونت ها رو اینجا اپلود کنین؟![]()
وای ببخشید پروین جون من اینو الان دیدم!
والا چی بگم عزیزم! فهمیدی به منم بگو!!!![]()
دقیقا عین من!!اکشال نداره عژیژم! من بالاخره امتحانمو دادم ولی چه امتحانیییییییییی! سر جلسه همه دیتیلا رو قاطی کرده بودم واسه همین خودم شروع به طراحی دیتیل کردم!!!!دعا کنید پاس شم!
تو صفحات قبلی همین بخش هست.بچه ها دیتیل داکت و آسانسور دارید؟اگه دارید لطفا بذارید که من پروژه ساختمانمو به سلامتی تحویل بدم!
تو صفحات قبلی همین بخش هست.
من همین الان دانلود کردم
لطفاً عنوان مطالب یا دیتیل هایی رو که می زارین مشخص کنین که راحت تر بشه مطالبی که دنبالشیم پیدا کنیماين دتايل ها تعدادي دتايل عمومي و خاص است كه اميدوارم به دردتون بخوره
ببین این کمکت میکنه؟سلام بچه ها. من برای پروژه ساختمان احتیاج به یه سری عکس از دیتیل ساختمان دارم. آخه باید در کنار هر دیتیل یه عکس از اون رو هم بذاریم. کسی میتونه بهم کمک کنه؟ مرسی.