بایگانی بخش آموزش بیان معماری

وضعیت
موضوع بسته شده است.

رجبی علی

عضو جدید

برای این میگم که به نظرم این کار بیشتر شبیه کروکی شده چون سرعت ماشین باعث شده خطوط لرزانت قوی بشه من که دوستش داشتم
ولی خیلی خوبه که میکشی من حاضرم 10تا پرسپکتیو داخلی بزنم با راندو ولی یک کروکی نکشم :whistle:

طراحی مخصوصا کروکی تنها کاریه که به من آرامش میده

bahar jon jon

عضو جدید
********** ن والقلم و ما یسطرون - سوگند به قلم و آنچه می نگارد **********​

نظر به اینکه در حیطه مسابقات معماری و خصوصا اسکیس معماری در اینترنت هنوز فعالیت خاصی انجام نشده و اینکه هر ساله آزمونهای اسکیس یادآور اهمیت خلق آثار معماری توسط دست می باشد ، بر آن شدم تا اولین مسابقه اینترنتی اسکیس رو برگزار کنم . در این مسیر از کمک اعضای فعال گروه مهرازان هم استفاه خواهم کرد و امیدوارم که این دوستان من رو در انجام این امر خطیر به عناون اولین حرکت گروهی این تالار یاری کنن.​

شرح مسابقه :
1- این مسابقه در دوره های یک ماهه برگزار خواهد شد و فعلا در حیطه معماری معماری خواهد بود .
2- اعضای کمیته داوران 7 نفر خواهند بود که 2 نفر از این 7 نفر از اساتید معماری و اسکیس دانشگاهها خواهند بود .
3- مسابقات با رعایت تمامی قوانین معمول طراحی اسکیس و پیرامون 1 موضوع در هر مسابقه خواهد بود .
4- تمامی کارها می بایست جهت بازدید اعضا در این تاپیک و تاپیک اصلی این مسابقه وجود داشته باشد .​

جوایز :
1- برای نفر اول این مسابقه در هر ماه یک آرشیو کتاب خارجی از 5 معمار منتخب ، آرشیو اسکیسهای 7 سال گذشته ،آرشیو 12 کتاب نفیس معماری از بناهای ایران ( دیجیتال ) و لوح تقدیر درنظر گرفته خواهد شد .
2- در صورت امکان تندیس مسابقه اسکیس معماری ( که در تصویر بالا سمت چپ دیده می شود ) به برندگان این مسابقات اهدا خواهد شد .​

شرایط برگزاری مسابقه :​

1- در هر مسابقه حداقل تعداد شرکت کنندگان می بایست 15 نفر باشند.
2- هر نفر امکان گذاشتن بیش از یک اثر را نیز دارد.
3- آثار کپی به هر شکل از دور مسابقه حذف خواهند شد .
4- اسکیس فرد منتخب می بایست جهت رویت به آدرسی که به شخص برنده گفته خواهد شد پست گردیده تا از صحت انجام اسکیس اطمینان حاصل گردد .
4- اولین مسابقه اسکیس اول مهر ماه آغاز و پایان مهر ماه فرد منتخب اعلام و پس از رویت کار جوایز از طریق پست برای ایشان فرستاده خواهد شد .
5- قطع ارائه می بایست حداقل آ3 و یا بزرگتر باشد .
6- راندوی مجاز : ماژیک - سیاه قلم -
7- اسکیسهایی در مسابقه شرکت داده خواهند شد که تمام مدارک تحویلی آنها کامل باشد : مدارک مورد نیاز شیت اسکیس : آنالیز و تحلیل سایت - مقطع عمودی و افقی ازسایت و بنا . 2 یا 3 پرسپکتیو انتخابی - پلان مجموعه + سایت پلان و در صورت نیاز پلان طبقات - عنوان اسکیس با فونت گرافیک معماری و شیت بندی به شکل قابل قبول .​

سلام دومان جون ، خیلی ایده جالبی دادی ،مرسی
فقط عزیزم متوجه نشدم اگر بخوام شرکت کنم چطور و به چه آدرسی باید کارم رو ارسال کنم!!!
ممنون میشم راهنماییم کنی عزیزم:w27:

et-rt

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام دومان جون ، خیلی ایده جالبی دادی ،مرسی
فقط عزیزم متوجه نشدم اگر بخوام شرکت کنم چطور و به چه آدرسی باید کارم رو ارسال کنم!!!
ممنون میشم راهنماییم کنی عزیزم:w27:
سلام بهار خانم
هر پستی که میخونید بالاش نوشته تاریخش مال کی هستش
مسابقات اسکیس یا راندو متاسفانه خیلی وقته برگزار نمیشه
الان فعالترین بخش های تالار معماری بخش کارشناسی و کارشناسی ارشد و دکتری و یه سر تایپیک ها تو همین دانشگاه مجازی هست
به اینجاها مراجعه کنی بهتر میتونی رابطه برقرار کنی دوستی
تایپیک اسکیس و کروکی تایپیک فعالیه. اونجا میتونی کاراتو به اشتراک بزاری و از کارای بقیه هم استفاده کنی
موفق باشی

Eagle Golden

عضو جدید
کاربر ممتاز
حالا ديگه عاشق كروكي زدنم وقتي فهميدم كه استاد بي نهايت تشويقم كرد اينا هم يه سري ديگه از كارام

Eagle Golden

عضو جدید
کاربر ممتاز
وااااااااااااااااااي بي نهايت مرسيييييييييييييي چشم به همش گوش ميدمممممممممممممممم

MY WORLD

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان همگی خسته نباشید.کاراتون عالیه.آقای رجبی عزیز کلی هیجان دادی به این تاپیک با گذاشتن کارات. شما و باقی بچه ها پشتکارتون واقعا عالیه.من عاشق کروکی هستم. البته من دیگه درسم تموم شده و متاسفانه چون اجباری برای کروکی زدن نداشتم خیلی وقته که کار نکردم. ولی شما یه جورایی تاپیکو احیا کردی. منم مرتب سر میزنم به اینجا و کارای همه رو میبینم. خیلی ترغیب شدم که منم دوباره کروکی بکشم. هر چند خیلی افتضاحم تو این زمینه ولی از اونجایی که هیچ وقت برای یاد گرفتن دیر نیست میخوام سعی خودمو بکنم و از شماها یاد بگیرم. فقط یه خواهشی دارم. یعنی دو تا خواهش ! یکی اینکه لطفا زمان کروکی هاتون رو هم بنویسید. دوم هم اینکه اگه در محل کروکی میزنین لطفا یه عکس هم ازش بزارین تا ما هم بتونیم از روش کروکی بزنیم . اینطوری با مقایسه کارها خیلی بهتر به ایرادامون پی میبریم.
همگی موفق باشید.

رجبی علی

عضو جدید
ممنون شما هم بیا یه کروکیه دیگه دور هم میزنیم
چشم از این به بعد این کارو میکنم از عید به بعد جایی رو کروکی نزدم بخاطر باران ولی حتما این کارو میکنم

RZGH

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممنون شما هم بیا یه کروکیه دیگه دور هم میزنیم
چشم از این به بعد این کارو میکنم از عید به بعد جایی رو کروکی نزدم بخاطر باران ولی حتما این کارو میکنم
من بااجازتون چندتا عکس گذاشتم کار شماروراحت تر کردم:D

et-rt

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
میگم این تایپیکو ادامه بده و از بقیه هم دعوت کن که کمکت کنن تا یه آلبوم عکس پر از ایده درست کنی
جای یه تایپیک عکس واقعا خالیه

et-rt

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دروغهههههههههههههههه
دروغ نیس دوست عزیز. تخیله
وقتی ایده ی اولین برج یه مایلی ارائه شد و همه میگفتن غیر ممکنه یکی از معمارای این ایده گفت: وقتی اولین اسمان خراش شیکاگو رو میزدیم باورمون نمیشد که هرگز بشه ساختمانی به اون بلندی ساخت در حالی که اون ساختمون فقط ده طبقه داشت
و حالا هم تو همون شرایط هستیم
ایان هم ژاپنی ها دارن اسانسور 36 کیلومتر به فضا میزنن
اینا دروغ نیس

Eagle Golden

عضو جدید
کاربر ممتاز
دروغ نیس دوست عزیز. تخیله
وقتی ایده ی اولین برج یه مایلی ارائه شد و همه میگفتن غیر ممکنه یکی از معمارای این ایده گفت: وقتی اولین اسمان خراش شیکاگو رو میزدیم باورمون نمیشد که هرگز بشه ساختمانی به اون بلندی ساخت در حالی که اون ساختمون فقط ده طبقه داشت
و حالا هم تو همون شرایط هستیم
ایان هم ژاپنی ها دارن اسانسور 36 کیلومتر به فضا میزنن
اینا دروغ نیس

ممنون گاهي اوقاتم نياز داريم بيشتر عكس ببينيم تا متوجه بيم اطرافمون چي ميگذره تا نگيم دروغه

رجبی علی

عضو جدید
استاد كاراي الانتونو بذاريد همش كاراي اولتونه كه
استاد کیه کییییییییییییه کییییییییییییییه مستشار تویی!؟:w00:
ممنون میشم استاد بهم نگی غرور کاذب میده ضمنا 1 ماه کار کنی میرسی به من ;)
این ترم خیلی مشغولم نمیتونم زیاد کروکی بزنم ولی سعی میکنم هفته ای چندتا کار بذارم همدان تا 2 روز پیش باران میبارید ولی چشم سعی میکنم:w47:

آخرین ویرایش:

et-rt

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
داداش احسان علي آقا و سان شيد جان ممنونم از كمكمتون
راستي داداش بيشتر عكسايي كه گذاشتي كاراي نورمن فاستر هستش من ديشب تو سايتش بودم واقعا كاراش به آدم ايده ميده.

سلام اجی بهار
اره بیشتر کارای نورمن فاستره
از بین معمارای بزرگ امروزی بیشتر به ایشون و کاراشون علاقه دارم مخصوصا که سازه تو کارشون خیلی نمود پیدا میکنه

وضعیت
موضوع بسته شده است.