نسیم جون ازت ممنونم خیلی بهم انرژی میدی.نمی دونم العان تو چه مرحله ای هستی ولی با تجربه ای که از مامان شدن دارم بهت می گم که اول به هدف اصلیت برس بعد با ارامش خیال لذت مامان شدن رو بچش.موفق باشی.سوگولی جان بهت تبریک میگم چون انقدشجاعت داری که با وجود اون جگرگوشت میخوای ادامه تحصیل بدیاونم تو رشته سنگین معماری پشت کارخوبی داری من که هنوز جرات نکردم هر دو کار رو با هم انجام بدم
![]()
از ته قلبم امیدوارم موفق بشی چون میتونی الگوی خوبی بشی اولشم برای من![]()
نسیم جون ازت ممنونم خیلی بهم انرژی میدی.نمی دونم العان تو چه مرحله ای هستی ولی با تجربه ای که از مامان شدن دارم بهت می گم که اول به هدف اصلیت برس بعد با ارامش خیال لذت مامان شدن رو بچش.موفق باشی.
سلام من ترم 1 هستم ودرس هندسه كاربرديم را ميترسم بيفتم اخه سه نما وپرسپكتيو را ياد نگرفتم خواهشن كمكم كنين تو تاپيك مشكل در رسم پرسپكتسيو هم رفتم ولي به درد من نخورد خواهشن با عكس برام توضيح بدين![]()
خب تقارن که معنیش مشخصه برای ریتم و تعادل چند تا عکس میزارم که مفهوم رو متوجه شید حالا با کلاژ هم میشه اینارو نشون دادسلام مهندسا . در مورد کلاژ ازتون کمک می خواستم . استادمون خواسته که کلاژ کمپوزیسیون که تعادل و تقارن و ریتم و... درست کنیم . حالا من موندم که چیکار کنم . اگه کمکم کنین خوشحال میشم . فقط یکم زودتر . مرسی
مرسی.اینم دوتا دیگه
همکلاسی شما کجا اینجا کجا؟؟؟عالی بودن ممنون بابت تاپیک خوبتون
![]()
مرسیPelle haro be nazaram va derakhta agar ye nahveye hashoor zadanet ro avaz koni behtar mishod vali dar kol khoobe
دقیقا همه اینو میگنسلام. به نظر من نقطه ی دیدت رو خیلی بالاتر از عکس آوردی.این باعث شده پله هاتو از بالا ببینی در صورتی که توی عکس جوره دیگس
نکات مثبت : فضا سازیت خیلی شبیه عکس شده ، درختا هم خوب شدن .
نکات منفی : چرا پله ها به سمت آسمون میرن؟ چرا توی کار از نقطه گریز استفاده نکردی ؟ درسته توی کروکی باید چیزی رو که می بینی بکشی ، ولی قبل از هر چیز باید نقطه گریزتو ببینی، معلومه دستت می خواد قوی شه!
دوستی کارتون زیبا اما بیشتر شبیه تابلو نقاشی تا یک کار معماری(تمام سطح رنگ کردید)