بایگانی بخش آموزش بیان معماری

وضعیت
موضوع بسته شده است.

عادل عادل

عضو جدید
من خودم به شخصه ماکت رو تک رنگ یا نهایت در دو رنگ میسازم ماکتهایی که با این مشخصات ساخته بشن ماکت های حرفه ای معماری هستند در غیر این صورت ماکت حرفه ای نیست وبهش ماکت بازاری گفته میشه که برای مردم عادی و یا افراد غیر معمار برای درک بهتر ارائه داده میشه.
salam karetoon vaghean herfeiii
afariin dare ;)valii man ba entekhab rangetoon movafegh nistam albatte jesaratamo bebakhshida
in nazare shakhsie mane:cool::cool:

setareharchitect

عضو جدید
اگر ممکن متریالهای ماکتتون رو بگید؟
و طرح ماکتتون رو هم خودتون زدید؟
نوع کاربری هر کدام از ماکتها چیه؟

H.SHafiee

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها ممنون میشم نظرتون رو در مورد ماکت هایی که برای بچه های کارشناسی و کارشناسی ارشد ساختم رو بدید.ممنون.

این 3عکس که از یک ماکت گرفته شده یه فرهنگسراس.از مقوا ماکت آمریکایی برای سایت و فابریانو400گرم برای حجم با نورپردازی لامپ LEDلیزری .

کاربری این ماکت یک دانشگاه معماری پست مدرنه.متریال مقوا ماکت برای سایت و فابریانو 400گرم برای حجم و بدون نور پردازی.

H.SHafiee

عضو جدید
کاربر ممتاز
عالی بودن.
تمیز ظریف و بدون نقص.
برشها رو هم خودتون زدین؟

بازم ممنون بجز ماکتی که روش لاتین نوشته شده(برش لیزر) همه برش دسته وبا کاتر انجام شده.

بچه ها توجه داشته باشید که از تیغه کاتر 30 درجه برای برش استفاده کنید چون دید بیشتری برای برش داره وباعث میشه که کار تمیز دراد.

elaheh_

عضو جدید
بازم ممنون بجز ماکتی که روش لاتین نوشته شده(برش لیزر) همه برش دسته وبا کاتر انجام شده.

بچه ها توجه داشته باشید که از تیغه کاتر 30 درجه برای برش استفاده کنید چون دید بیشتری برای برش داره وباعث میشه که کار تمیز دراد.

ممنونم.یه سواله دیگه دیواره هارو پیوسته کار کردین یا برش زدین؟

H.SHafiee

عضو جدید
کاربر ممتاز
مراحل ساخت ماکت با متریالهای مقوا ماکت و فابریانو 400 گرم

مراحل ساخت ماکت با متریالهای مقوا ماکت و فابریانو 400 گرم

بچه ها موافق هستید یه تایپک بزنم و وسایل ماکت سازی رو معرفی کنم و مراحل ساخت یک پروژه کوچلو رو توضیح بدم.
فکر میکنم بدرد تون بخوره و از این به بعد ماکتهای بهتری رو میسازید.

وضعیت
موضوع بسته شده است.