carnelin_1992
عضو جدید
واقعا ممنونم.
در مورد عنوانم هم چشم!ببخشید اگه به موضوع ربط نداشت.
در مورد عنوانم هم چشم!ببخشید اگه به موضوع ربط نداشت.
برای مصالح سنگی وبتنی وانواع فیگورهای انسانی ونوع پراکنش آنها در شیط برای جلوهگری وارتباط مخاطب با طرح وراندو چه می شود کرد کلا آیا این ایده های راندویی را می توان شمرد یا نوی خلاقیت بی انتها وجود دارد ؟ چه نوع راندویی برتر وارجحتر است؟![]()
عکسا چرا باز نمیشن؟دیر اومدم؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
سلام . ممنون از راهنماييتون . ببخشيد گچ دندون پزشكي با گچ ساختمان واسه ماكت سازي خيلي فرق داره كار باهش ؟
اخه با گچ ساختماني ماكت ساختم ولي با گچ دندون سازي نه . مي خواستم بدونم چقدر فرق دارن .
دوستی تا جایی که من کار کردم و دیدم مقوا رادیولوزی 3 رنگ داره قرمز و نارنجی و قهوه ای روشن(خیلی روشن) و سفیدش رو تا حالا ندیدم
و روش پر از نوشته هست یعنی فقط به درد کاره اتود می خوره نه پایانی
اما از نظر کارایی واقعا"عالیه اگر ممکن یک عکس از ماکت هاتون که با مقوا رادیو لوژی ساختید رو نشانم بدید
مرسی از راهنماییتون...بازم بهتر از تهران هست ...ولی بازم گرونه):سلام . من ساكن شيرازم و اينجا كار با پلكسي دقيقه اي 700 تومن هست و توجه داشته باشيد كه هر خطي كه كشيده بشه روي فايل كد دستگاه اونو مي خونه و برش مي زنتش.مثلا از hach چمن توي كارتون استفاده نكنيد چون خيلي طول ميكشه و قيمتش بالا مي ره .
در ضمن هرچي ضخامت پلكسي زياد با شه قيمتش گرون تر هست چون برشش سختتر هست.
سلام ممنون از کارای خوبی که گذاشتین!!!!
این فابریانو که میگین همون مقوا فابریانو؟اگه اونه که خیلی نازکه واسه لایه زیرش چی کار کردین؟سلام.
همشون پایاننامه کارشناسی ارشد دانشجویان همدان و قزوین هستند.از سال 81 تا 87.بسته به سال ساخت از 250 تا 600تومن هزینه کردن.البته ماکت پایاننامه خودم رو با 2تومن هم واسه کسی نمیساختم....
جنسشون اکثرا فابریانو 400 هستش یا پلکسی.مقوا ماکت کلا تا حالا کار نکردم.
ماکت های پلکسی برش لیزری هستند اما ماکت های فابریانو همه با دست برش خوردن به جز یکی که اونهم مشخصه که لبه های مقوا سوخته و قهوه ای شده.
برای چسبوندن پلکسی معمولا از کلروفرم استفاده میشه منتها من خودم از همون چسب رازی معمولی استفاده میکنم چون کلروفرم سمیه و سردرد میاره...
معمولا 18 تا 19.5
پایاننامه ها اکثرا ازاد همدان هستندو چنتا قزوین هم داره.
متاسفانه دیگه توان و حوصله ساخت ماکت رو ندارم.
ممنونم.موفق باشید و سبز....
این یونیلیت بر رو از کجا میشه تهیه کرد؟؟؟؟سلام دوست من
برای استفاده از یونولیت میتونی از یونولیت بر استفاده کنی . دستگاهیه که 1رشته سیم نازک رو به 2میله موازی به هم می بندن و با ترانس (6.5- 7 ولت ) اونو داغ می کنن و به یونولیت می کشن
شما هر طرحی رو که خواستی با یونولیت در بیاری ابتدا با 1ماژیک یا خودکار روی یونولیت می کشی بعد با اون دستگاه طرحتو در میاری
من توصیه می کنم برای طرحهای قوس دار حتما ازش استفاده کنیناگه خواستی عکس دستگاه + روش ساختشو برات میزارم
موفق باشی
عکس از ماکت فرودگاه.....
کی میدونه کجاست ؟؟؟
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
منبع: سایت دانشجو
SALAM VASE DARSE TARAHI BA DASTE AZAD...SHAMELE KARAYE KELASI DAR GATE A3...KOLAN MIKHAM KHOSHGEL BESHE.... MAMNONبرای چه درسی؟
قراره شامل چی بشه این آلبوم؟