بایگانی بخش آموزش بیان معماری

وضعیت
موضوع بسته شده است.

setareharchitect

عضو جدید
دوست عزیزم یه لحظه صبر کن.وایسا دنیا من میخوام پیاااده شم.
توجه بفرماییید که ضخامت قطعه اگه از دهنه ی تیغ بیشتر باشه مجاز به اینکار خواهیم بود که در اون صورت هم تعداد مراحل برش رو باید افزایش بدیم تا فشار بیشتری به تیغ وارد نشه.
دوستی مسئله مجاز و اجازه نیست
کی به شما گفته این روش کاتر گرفتن درسته؟:smile:
در ضمن از آواتارم سوء استفاده نکن من بش تعصب دارم وای نمی سم می خوای چکار کنی:mad:ها ؟ها؟
نوع گرفتن کاتر نوع استانداردشه که من گفتم که تو این روش امکان خطا خیلی کمه و تیغ دقیقا میتونه عمود برخط برش باشه و البته در این حالت خیلی خوب میشه برشهای منحنیو انجام داد.حتی فارسی بر کردن هم تو این روش خوب تعریف شده.تو عکس ببین
امکان خطای چه چیزی؟
اصلا" دلیل عنوان این متن چیه مفهوم متوجه نمی شم

mlarchitect

کاربر فعال
به من توصیه کردید یا جعفر خان؟
اگه خودم پیش از گذاشتن عکس گفتم تیغ حتما" باید 30درجه و از نوع الفا باشه و من تیغام در دسترس نبودن (خوابگاه هستن)
واسه همه گفتم دیگه....
هرکی اونجا تو تاپیک هست....
من خودم فقط با برش لیزری حال می کنم....:D
البته کلا دانشجوی تنبلیم و زیاد کار نمی کنم....:redface:

jafar mehrkhani

عضو جدید
روش برش 45 درجه فارسی بر با کاتر الفا تیغ 30 درجه

setareharchitect

عضو جدید
روش درست بدست گرفتن کاتر:gol:
ممنون لطف کردید
من که هیچ جا تا حالا ندیدم کاتر این طور دست بگیرند.روشتون اشتباه.
کی به شما گفته این روش درسته؟
تا حالا انگشتات باهاش نبریدی؟
هر کس می تونه روشی داشته باشه تو برش اجباری درش نیست.پس می تونید روش خودتون داشته باشید.اما به عنوان روش درست گذاشتنش تو تاپیک ...

jafar mehrkhani

عضو جدید
امکان خطای چه چیزی؟
اصلا" دلیل عنوان این متن چیه مفهوم متوجه نمی شم
دوست گلم من از ماکت سازهای حرفه ای تبریزم .که تدریس هم میکنم. من این تکنیکو تو کلاسها هم همینجوری یاد نمیدما.
رضا صادقی مال همس و منم دوسش دارم.

jafar mehrkhani

عضو جدید
ممنون لطف کردید
من که هیچ جا تا حالا ندیدم کاتر این طور دست بگیرند.روشتون اشتباه.
کی به شما گفته این روش درسته؟
تا حالا انگشتات باهاش نبریدی؟
هر کس می تونه روشی داشته باشه تو برش اجباری درش نیست.پس می تونید روش خودتون داشته باشید.اما به عنوان روش درست گذاشتنش تو تاپیک ...
خانوم عزیز .
اینکه دست آدم ببره با این روش محاله .خواهشا اول امتحان کن بعد بگو که درس نیست.
اساتید کانادا دیگه نمیدونستن دیگه>>>>

setareharchitect

عضو جدید
دوست گلم من از ماکت سازهای حرفه ای تبریزم .که تدریس هم میکنم. من این تکنیکو تو کلاسها هم همینجوری یاد نمیدما.
رضا صادقی مال همس و منم دوسش دارم.
کسی که صادقی رو دوست داره این طوری از کلماتش استفاده نمی کنه:mad:
پس چه جوری یاد می دید؟؟؟
اهمیت در این نیست که شما حرفه ای هستید یا نه اهمیت در روش صحیحه ؟نه؟
پس حرفه ای بودن دلیل بر صحت نیست
در هر صورت شما مختاری به روشتون ادامه بدید.ولی وقتی تو تاپیک می گذارید شاید خیلی ها از این روش تبعیت کنند.متوجه که هستید مقصود چیه

setareharchitect

عضو جدید
خانوم عزیز .
اینکه دست آدم ببره با این روش محاله .خواهشا اول امتحان کن بعد بگو که درس نیست.
اساتید کانادا دیگه نمیدونستن دیگه>>>>
دوستی اساتید کاندا نمی دونستن دیگه یعنی چی؟یعنی از اساتید کانادایی یاد گرفتید
خوب گرفته باشید
دلیل نمی شه که بگید این روش استاندارده وروش من صحیح نیست
گفتم که شما به کار و روش خودتون ادامه بدید و لطفا" شما هم امتحان نکرده نگید روش من درست نیست
چون اینجا ایرانه
و این روش اساتید ایرانیه
در ضمن فکر کنم لحنتون(خانم عزیز)یک خوب نباشه

mlarchitect

کاربر فعال
پس چه جوری یاد می دید؟؟؟
در هر صورت شما مختاری به روشتون ادامه بدید.ولی وقتی تو تاپیک می گذارید شاید خیلی ها از این روش تبعیت کنند.متوجه که هستید مقصود چیه
بیخیال بابا....
حال یکی بیاد جمعش کنه....
الان دعوا میشه....

خوب منم از روش جعفر استفاده نمی کنم....
تیغ و مثل قلم می گیرم و انگشت اشارمو رو لبه تیغ می ذارم تا تو مسیری که می خوام حرکت کنه...

حال چرا می زنید...
دعوا نداره که...
صلوات بفرست...

jafar mehrkhani

عضو جدید
پس چه جوری یاد می دید؟؟؟
دوست گلم.من از شعر اون تو یه موقعیت مناسب استفاده کردم.
همیشه خوب و خوبتر و بد وبدتر وجود داره و ما مختاریم که اونارو انتخاب بکنیم.انتخاب با خود شماست .اینمکه تو تاپیک گذاشتم یه تکنیک کاملا درسته که دوستان خودشون یاد خواهند گرفت.ضمنا تو عکساتون یبار دیگه نگاه بکنینو خم شدن خط برشتونو ملاحظه بفرمایین.:gol:

ستاره پرنور

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
دوستی اساتید کاندا نمی دونستن دیگه یعنی چی؟یعنی از اساتید کانادایی یاد گرفتید
خوب گرفته باشید
دلیل نمی شه که بگید این روش استاندارده وروش من صحیح نیست
گفتم که شما به کار و روش خودتون ادامه بدید و لطفا" شما هم امتحان نکرده نگید روش من درست نیست
چون اینجا ایرانه
و این روش اساتید ایرانیه
در ضمن فکر کنم لحنتون(خانم عزیز)یک خوب نباشه
سلام ستاره جان
خيلي مي بخشيد ولي اگه شما ميگي كه اين روش درست نيست پس كدوم روش درسته؟؟؟؟
ايشون از تاپيكايي كه زده و كارهايي كه ارائه كرده معلومه كه تو كار خودش استاده شما چطور؟؟؟ ميشه كاراتونو نشونمون بدين استفاده كنيم؟؟؟

jafar mehrkhani

عضو جدید
بیخیال بابا....
الان دعوا میشه....

تیغ و مثل قلم می گیرم و انگشت اشارمو رو لبه تیغ می ذارم تا تو مسیری که می خوام حرکت کنه...

حال چرا می زنید...
دعوا نداره که...
صلوات بفرست...
دوست خوبم دعوایی در کار نیست .ستاره دوستمه

setareharchitect

عضو جدید
بیخیال بابا....
الان دعوا میشه....

حال چرا می زنید...
دعوا نداره که...
صلوات بفرست...
نه ما با هم دعوا نداریم
جعفر خان دعوا داریم؟
نداریم
مسئله سر گفته ها ایشون که توضیح داده بود که تیغ کاتر زیاد بیرون اومده در حالی که اصلا" به گفته هام توجه نکرده بودند
که 1تیغ 45 درجه است
2الفا نیست
3 وقتی ضخامت کار بالا تیغ بیشتر بیرون اومدنش البته تا یک حدی ایرادی نداره
4اینه که گفتن روش درست به صورت عکس می گذارن و این یعنی روش من اشتباهه
این کارشون غلطه
که با اینکه ادعا استادیشون می شه نمی دونن نباید این کار می کردند و نمی دونن که این روش هم درسته
می تونستن بگن اینم روشیه که ایشون استفاده می کنند

jafar mehrkhani

عضو جدید
نه ما با هم دعوا نداریم
جعفر خان دعوا داریم؟
نداریم
مسئله سر گفته ها ایشون که توضیح داده بود که تیغ کاتر زیاد بیرون اومده در حالی که اصلا" به گفته هام توجه نکرده بودند
که 1تیغ 45 درجه است
2الفا نیست
3 وقتی ضخامت کار بالا تیغ بیشتر بیرون اومدنش البته تا یک حدی ایرادی نداره
4اینه که گفتن روش درست به صورت عکس می گذارن و این یعنی روش من اشتباهه
این کارشون غلطه
که با اینکه ادعا استادیشون می شه نمی دونن نباید این کار می کردند و نمی دونن که این روش هم درسته
می تونستن بگن اینم روشیه که ایشون استفاده می کنند
اولا من میدونستم که اون تیغ 45 درجس.دوما اصلا این بحثا نیس که ادعای استادیم بشه.چون به اندازه ی کافی شاگرد داشتم ودارم.ضمنا شما هم بهتره که بدونین خیلی خوبه که فوم رو با تیغ بیستوری برش بدین.

setareharchitect

عضو جدید
سلام ستاره جان
خيلي مي بخشيد ولي اگه شما ميگي كه اين روش درست نيست پس كدوم روش درسته؟؟؟؟
ايشون از تاپيكايي كه زده و كارهايي كه ارائه كرده معلومه كه تو كار خودش استاده شما چطور؟؟؟ ميشه كاراتونو نشونمون بدين استفاده كنيم؟؟؟
کارام تو تاپیک هست
می تونید نگاه کنید
ادعا استادی ندارم
ولی نمی یام بگم روش دیگران غلطه و روش من درست
بحث سر اینه
اگر ایشون ادعا استادیشون می شه متوجه هیستند و حتما" می دانند که روش من هم اشتباه نیست
در ضمن من به ایشون گفتم به شما هم می گم کی و چی می گه یک روش درسته؟
جواب نتیجه کار و کم عیب بودنش
دوستی لزومی هم نداره بخوایید کارام ببیند تا با توجه به نتیجه کارام بخوایید بگید روشم درسته یا نه اساتید می دانند این روش درسته

jafar mehrkhani

عضو جدید
کارام تو تاپیک هست
می تونید نگاه کنید
ادعا استادی ندارم
ولی نمی یام بگم روش دیگران غلطه و روش من درست
بحث سر اینه
اگر ایشون ادعا استادیشون می شه متوجه هیستند و حتما" می دانند که روش من هم اشتباه نیست
در ضمن من به ایشون گفتم به شما هم می گم کی و چی می گه یک روش درسته؟
جواب نتیجه کار و کم عیب بودنش
دوستی لزومی هم نداره بخوایید کارام ببیند تا با توجه به نتیجه کارام بخوایید بگید روشم درسته یا نه اساتید می دانند این روش درسته
ببینین ستاره جان.شما داریم منو اعدام میکنین.من اصلا نگفتم که روش شما غلطه ، گفتم اشتباهه.همین.چون دوستیم اینارو گفتم ولی اگه میدونستم ناراحت میشین .اصلا

setareharchitect

عضو جدید
اولا من میدونستم که اون تیغ 45 درجس.دوما اصلا این بحثا نیس که ادعای استادیم بشه.چون به اندازه ی کافی شاگرد داشتم ودارم.ضمنا شما هم بهتره که بدونین خیلی خوبه که فوم رو با تیغ بیستوری برش بدین.
مثل اینکه شما کماکان می خوایید به استاد بودنتون ادامه بدید و بگید که از کدام تیغ استفاده کنم
استاد گفتم که قصد از گذاشتن اون عکسها نشان دادن طریقه فارسی بر کردن بودن

setareharchitect

عضو جدید
ببینین ستاره جان.شما داریم منو اعدام میکنین.من اصلا نگفتم که روش شما غلطه ، گفتم اشتباهه.همین.چون دوستیم اینارو گفتم ولی اگه میدونستم ناراحت میشین .اصلا
تو رو خدا؟
من شما رو اعدام می کنم
من ؟
بابا شما خو چند نفری همتون دارید جواب من رو می دید
چه خبرتون یک یکی
پس من مورد حملم
و شما هم اعدام نمی شید:D
استاد اشتباهه و غلطه فرقش چیه؟

sahar-architect

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
اي بابا بحث كاتر گرفتن چه داغ شده !!!!!دوستي ها هر كسي كاتر رو نوعي در دست ميگيره كه راحته من گاهي اوقات از روشي كه آقاي مهرخاني فرمودن استفاده ميكنم گاهي از روشي كه ستاره جان گفتن هر دو روشمزيتهايي هم دارن كه من از پشت همين تريبون(پست) از هردو دوست عزيز بابت آموزششون كمال قدرداني رو اعلام ميدارم:gol::gol:

setareharchitect

عضو جدید
اي بابا بحث كاتر گرفتن چه داغ شده !!!!!دوستي ها هر كسي كاتر رو نوعي در دست ميگيره كه راحته من گاهي اوقات از روشي كه آقاي مهرخاني فرمودن استفاده ميكنم گاهي از روشي كه ستاره جان گفتن هر دو روشمزيتهايي هم دارن كه من از پشت همين تريبون(پست) از هردو دوست عزيز بابت آموزششون كمال قدرداني رو اعلام ميدارم:gol::gol:
ممنون:gol::gol::gol:
منم خودم کشتم تا همین مفهوم برسونم

jafar mehrkhani

عضو جدید
خب ببینین من تو همون تاپیک اولی که زدمو روش درستشو نشون دادم علتشو هم گفتم.
روشی که کاملا درسته و منطقی .تو اینجور مسایل همین سلیقه ها هستن که کیفیت کارهارو نشون میدن.سلیقه انتخاب روش مناسب استفاده از یک ابزار.
برش فوم صحیحتره که با تیغ بیستوری انجام بگیره تا فوم زخمی نشه.

طراحی المان

طراحی المان

مهندسان گرامی لطفا کممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممک

کسی ایده ای برای طراحی المان مقبره یک معمار نداره

کمک فوری

سعید معمار

عضو جدید
کاربر ممتاز
روشی که کاملا درسته و منطقی .تو اینجور مسایل همین سلیقه ها هستن که کیفیت کارهارو نشون میدن.سلیقه انتخاب روش مناسب استفاده از یک ابزار.
منم با جعفرجان موافقم....بهتره با تیغ بیستوری انجام بگیره...........

amin105

عضو جدید
بچه ها مهم اینه که همه مون در کنار هم تجربیات و اطلاعاتمون رو به هم منتقل کنیم.مطمئنم هیچ کس اینجا قصد نداره که چیزی رو به رخ بقیه بکشه و اگه هم حرفی زده شده واسه اینه که به بقیه برسونه که بی جهت حرفی زده نمی شه.
مهم اینه که دوتا یا چندتا روش رو یاد گرفتیم و هر کس می تونه همه ی روشها رو امتحان کنه و خودش پی ببره که می تونه با کدوم روش بهتر کار کنه.
ما همه که اینجا جمع شدیم هدفمون تبادل اطلاعات وکمک به پیشرفت همدیگه ست و دوستیه مفیدمونه .اینجا بعضی ها خیلی می تونن کمک کنن و مفیدن اما یکی هم مثل من فقط می تونه مثل یه شاگرد نگاه کنه و ازتون چیزی یاد بگیره . و حضور همه تون محترم و قابل تقدیره من به شخصه از حضور تک تک تون در اینجا و در کنار هم تشکر و قدردانی می کنم.
همه مون با هم دوستیم و نیت مون خیره همه ی دوستان نظراتشون محترم و باارزشه.:gol::gol::gol::gol::gol:

sahar-architect

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
بله
حق با شماست كيفيت كار به خصوص در ماكتسازي خيلي به ابزار بستگي داره اما من هم گاهي وقتي ابعاد خيلي كوچيك باشن از روش ستاره جان استفاده ميكنم اما درابعاد بزرگ هميشه از روشي كه گذاشتين و نشون دادين استفاده ميكنم
ممنون بابت تبادل اطلاعاتتون:gol::gol:

setareharchitect

عضو جدید

دوستی اگر کاتر درست بگیرید و تیغ هم کند نباشه ترجیحا"30درجه باشه فوم زخمی نمی شه به هیچ وجه
درسته

setareharchitect

عضو جدید
بچه ها مهم اینه که همه مون در کنار هم تجربیات و اطلاعاتمون رو به هم منتقل کنیم.مطمئنم هیچ کس اینجا قصد نداره که چیزی رو به رخ بقیه بکشه و اگه هم حرفی زده شده واسه اینه که به بقیه برسونه که بی جهت حرفی زده نمی شه.
مهم اینه که دوتا یا چندتا روش رو یاد گرفتیم و هر کس می تونه همه ی روشها رو امتحان کنه و خودش پی ببره که می تونه با کدوم روش بهتر کار کنه.
ما همه که اینجا جمع شدیم هدفمون تبادل اطلاعات وکمک به پیشرفت همدیگه ست و دوستیه مفیدمونه .اینجا بعضی ها خیلی می تونن کمک کنن و مفیدن اما یکی هم مثل من فقط می تونه مثل یه شاگرد نگاه کنه و ازتون چیزی یاد بگیره . و حضور همه تون محترم و قابل تقدیره من به شخصه از حضور تک تک تون در اینجا و در کنار هم تشکر و قدردانی می کنم.
همه مون با هم دوستیم و نیت مون خیره همه ی دوستان نظراتشون محترم و باارزشه.:gol::gol::gol::gol::gol:
بله دقیقا" همین طوره همه نظرشون مهم و با ارزشه

وضعیت
موضوع بسته شده است.