بایگانی بخش آموزش بیان معماری

وضعیت
موضوع بسته شده است.

MY WORLD

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان
اینجا بد جوری سوت و کور شده.من میخوام این تابستون با کمک باشگاه شروع کنم به تمرین اسکیس.به شدت هم ضعف دارم توی کارهای دستی مثل کروکی و اسکیس و راندو.
برای اینکه خودم شروع به تمرین کنم و هم برای اینکه اینجا از این وضع در بیاد من یه اسکیس با اجازه اساتید میزارم.
منتظر نظرات خوب شماها هم هستم.

موضوع اسکیس طراحی غرفه کتاب سروش بود.فضاهای لازمش هم :
جایی برای بررسی کتاب،انبار کتاب ، مکانی برای سرچ اینترنتی ، سرویس بهداشتی.
فقط ببخشید که کیفیت عکس اینقد بده.آخه با موبایل عکس گرفتم.اولین بارم هم بود که تو باشگاه عکس میذاشتم.

آخرین ویرایش:

203_fariba

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام دوستان من ترم 2 کارشناسی ناپیوسته هستم چون کاردانیمو شهرستان گذروندم نمیدونم کجاها تو تهران پلکسی برش میدن اگه جایی طرفای انقلاب یا تجریش سراغ دارید آدرسشو به من بدید

MY WORLD

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
میبینم که بچه ها درگیر تحویل پروژه هستن و هیچ کس گذرش به این تاپیک نمی افته.
اما اشکال نداره.من کارام رو میزارم
منم درگیر تحویل پروژه ام و اینا کارای درس دست آزادمه که توی طول ترم انجام دادیم و الان ضمن اینکه برای آخر ترم جمع و جورشون می کنم ازشون عکس هم میگیرم و میزارم اینجا تا با کمک شماها و مدیر عزیز اشکالات فراوونم برطرف بشه.
استادمون که بهترین شکل ممکن کلاسشو سمبل کرد...

JUSTGILDA

عضو جدید
زينك

زينك

سلام من ماكت پايان ترمم با زينكه كسي ميدونه با كدوم طرفه زينك بسازم بهتره؟ اون طرف كه خيلي براقه يا طرف ماتشششش؟؟؟
:(:cry::confused::que:

farnaz*

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
راستی این رو هم باید اضافه کنم آدرسی که بالا نوشتم یکی از سایت های نسبتا معروف معماریه که چیزاییکه من تو اون دیدم تو هیچ سایت دیگه ای ندیدم.

http://www.jamerando.blogfa.com/
http://www.www.iran-eng.ir/images/statusicon/user_online.gif http://www.www.iran-eng.ir/images/buttons/reputation.gif http://www.www.iran-eng.ir/images/buttons/report.gif
دوست عزیز من این package و سفارش دادم ولی گفتند که آخر تیر برام ارسال می کنند!!!

setareharchitect

عضو جدید
اینم ماکتها ناقص دیگم
این ماکت هم مثل ماکت قبلی دیر رسید به تحویل و نشد رو سایتش کار کنم

آخرین ویرایش:

ani.n

عضو جدید
سلام من تازه توسایت ثبت نام کردم دانشجوی معماری هستم اگه میشه چندتاعکس پرسپکتیو داخلی میخواستم خیلی ضروریه مرسی

ahmad heidary

عضو جدید
بهترین ماژیک برای معمارها

بهترین ماژیک برای معمارها

با سلام خدمت تمام دوستان
آیا کسی هست که بتونه در مورد بهترین ماژیکها در معماری و قیمت آنها مشاوره ای به من بده؟
thank you

proarc

کاربر فعال
با کسی که قول میده ماکت پلکسی رو با ظرافت تمام بسازه و وقتی که تحویل میده بدترین ماکت عمرت رو بهت تحویل میده باید چکار کرد؟
پولش رو داد؟
پول واحد رو ازش بگیری؟

sahar-architect

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
با کسی که قول میده ماکت پلکسی رو با ظرافت تمام بسازه و وقتی که تحویل میده بدترین ماکت عمرت رو بهت تحویل میده باید چکار کرد؟
پولش رو داد؟
پول واحد رو ازش بگیری؟

همون ماکت رو بعد از گرفتن نمره میتونی بزنی تو سرش البته خیلی به اندازه اون ماکت بستگی داره حالا عکسشو بذار ببینیم چی اینقدر عصبانیت کرده

mehraseman

عضو جدید
از فکر خوب شما متشکرم من ترم دوم معماری هستم استاد بیان معماری ما حتی یک تکنیک عملی هم به ما یاد نداده وما در راندو بسیار ضعیفیم من به دنبال منابع برای یادگیری راندو بودم که به آموزش شما برخورد کردم وحتماً دنبال میکنم از شما می خام که ادامه بدید من را خیلی امیدوار کردید لطفاً اگر منابع دیگری سراغ دارید معرفی کنید

jo0jo0 so0rati

عضو جدید
سلام دوست عزیز.پست هایی که گذاشتید متاسفانه باز نمیشن و نمیتونم ازشون استفاده کنم.:cry:

آخرین ویرایش:

Boy Cute

عضو جدید
;)شیت تحلیلی خوب و شلوغیه

به نظر من اول باید طرح رو تو ذهنمون تحلیل کنیم بعد...:)

ایتوک

عضو جدید
سلام دوستان
اینجا بد جوری سوت و کور شده.من میخوام این تابستون با کمک باشگاه شروع کنم به تمرین اسکیس.به شدت هم ضعف دارم توی کارهای دستی مثل کروکی و اسکیس و راندو.
برای اینکه خودم شروع به تمرین کنم و هم برای اینکه اینجا از این وضع در بیاد من یه اسکیس با اجازه اساتید میزارم.
منتظر نظرات خوب شماها هم هستم.

موضوع اسکیس طراحی غرفه کتاب سروش بود.فضاهای لازمش هم :
جایی برای بررسی کتاب،انبار کتاب ، مکانی برای سرچ اینترنتی ، سرویس بهداشتی.
فقط ببخشید که کیفیت عکس اینقد بده.آخه با موبایل عکس گرفتم.اولین بارم هم بود که تو باشگاه عکس میذاشتم.
مناره جان باهات موافقم.من هم دستم تو اسکیس خیلی ضعیفه.البته کارم بد نیست اما اصولش رو بلد نیستم.اگه زحمت بکشی و پیش قدم بشی لطف بزرگی به همه کردی. :gol:

ایتوک

عضو جدید
کارت عالیه.پس شما هم میتونی تو اموزش اسکیس کمک کنی.امیدوارم تابستون امسال برا همه پر بار باشه.

MY WORLD

عضو جدید
کاربر ممتاز
مناره جان باهات موافقم.من هم دستم تو اسکیس خیلی ضعیفه.البته کارم بد نیست اما اصولش رو بلد نیستم.اگه زحمت بکشی و پیش قدم بشی لطف بزرگی به همه کردی. :gol:

والا من دو هفته پیش کارام رو گذاشتم با این امید که با کمک بچه ها یه چیزی یاد بگیرم ولی...
ظاهرا بچه ها سرشون شلوغه یا در حال استراحتن.به هر حال من پس فردا تحویل طرح دارم.بعدش ایشالله شروع میکنیم به تمرین.فک کنم از کتاب طایفه شروع کنیم بد نباشه.کسی اگه نظری یا برنامه ایی برای اینکار داره خوشحال میشم بشنوم.

ایتوک

عضو جدید
ممنونم. و اینکه شروع مهمه.چون با شناختی که از بچه ها دارم؛مطمئنم دست به دست هم میدن و بخش اموزش اسکیس رو راه میندازند. ترم بالایی ها میدونند که اسکیس چه قدر مهمه و عموم دانشجوها با اسکیس زدن مشکل دارند.همین جا از همه شما مهندسین خواهش میکنم کمک کنید تا این بخش فعال و موفق بشه.مناره جان از شما هم مجددا تشکر میکنم.

وضعیت
موضوع بسته شده است.