بازوی پروتزی هوشمند دارپا

Tybe Engineer

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
[h=2]بازوی هوشمند دارپا با اخذ مجوز از FDA بصورت تجاری به بازار عرضه خواهد شد[/h]

بازوی پروتزی هوشمند دارپا

نزدیک به هشت سال پیش، آژانس تحقیقات پیشرفته‌ی دفاعی وزارت دفاع آمریکا، دارپا تحقیقات خود را برای ساخت اعضای مصنوعی بدن از جمله دست و پا آغاز کرد تا آن را جایگزین نمونه‌های فلزی کنونی نماید که به‌دلیل سادگی کاربرد خاصی ندارند. نمونه‌های ساده‌ی فلزی کنونی هم‌اکنون توسط معلولین و جانبازان جنگی بطوری وسیعی مورد استفاده قرار می‌گیرند و توانایی انجام کارهای پیچیده‌ای را در اختیار فرد قرار نمی‌دهند.

حال پس از انجام تحقیقات و توسعه‌ی یک نمونه از بازوی پروتزی که کاربر می‌تواند با استفاده از امواج مغزی خود آن را کنترل کند، توانسته تا مجوز مربوط به سازمان دارو و غذای ایالات متحده زا اخذ کند. شماری دیگر از محققان و دانشمندان نیز در گوشه گوشه‌ی جهان تحقیقاتی را در این راستا انجام داده و ابزار‌هایی را توسعه داده‌اند، اما این نخستین عضو مصنوعی هوشمند است که قادر به دریافت مجوز از سازمان غذا و دارو شده است. این بازوی مصنوعی توسط Dean Kamen از کمپانی Segway طراحی شده است که ابعاد آن مناسب افراد بالغ است.

این بازوی هوشمند از طریق یک سازه‌ی سخت‌افزاری به قیمت انتهای دست معلول وصل شده و الکترودهایی نیز در این قسمت به بازوی فرد متصل می‌شوند. این سنسورها با دریافت سیگنال‌های الکتریکی منتشر شده از ماهیچه‌های فرد در قسمت بازو، با استفاده از رایانه‌ی کوچکی این اطلاعات را پردازش و نحوه‌ی مانور این دست را با جزئیات فروان پیاده‌سازی می‌نماید. با استفاده از این بازوی هوشمند، افرادی که از نبود دست خود رنج می‌برند، قادر به انجام کارهایی هستند که پیش از این غیرقابل تصور بود. با استفاده از این بازوی هوشمند می‌توانند جزئی‌ترین کارها را تیز براحتی انجام داد که شامل برداشتن کلید و استفاده از ابزارهای کوچکی همچون فندک می‌شود. به لطف استفاده از سیستم ویبره، کاربر در لمس اشیاء حساس و شکننده نیز مشکلی نخواهند داشت، برای مثال می‌توان به لمس تخم‌مرغ نیز اشاره کرد.

baharsalehi

عضو جدید
اینکه نمونه ای از همون عکس من توی bme711

که ایشالا یه روز موفق به ساختش میشم

ایشــــــــالا:)

Tybe Engineer

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اینکه نمونه ای از همون عکس من توی bme711

که ایشالا یه روز موفق به ساختش میشم

ایشــــــــالا:)

ایشالا بهار جون... منم به ساختن خیلی چیزا فک کردم... ولی هر جور که براورد کردم پروژه ساخت توی ایران ریسک بزرگیه و حتی اگه موفق بشی شاید از نظر اقتصادی نتونی اجراش کنی....
امیدوارم یه روزی بتونیم ایده هامونو عملی کنیم.... :huh:
راستی... مهمترین و حساس ترین بخشش کنترلشه... اگه یه وقت خواستی روش کار کنی میتونی روی کمک من حساب کنی... :) من عاشق کنترلم!

baharsalehi

عضو جدید
ایشالا بهار جون... منم به ساختن خیلی چیزا فک کردم... ولی هر جور که براورد کردم پروژه ساخت توی ایران ریسک بزرگیه و حتی اگه موفق بشی شاید از نظر اقتصادی نتونی اجراش کنی....
امیدوارم یه روزی بتونیم ایده هامونو عملی کنیم.... :huh:
راستی... مهمترین و حساس ترین بخشش کنترلشه... اگه یه وقت خواستی روش کار کنی میتونی روی کمک من حساب کنی... :) من عاشق کنترلم!

واقعا !!!!
ایده واسه ساخت وسیله ای داری؟؟؟
من فوق العاده عاشق ساختن هستم
درسته یکم محیط تست وسیله فراهم نیست
ولی تا حالا تونستم دوتا وسیله بسازم
که انشالا سومیش
خیلی دوست دارم کسی باشه که فکری جدید داشه باشه و بتونیم اختراع ثبت کنیم
کسیو دارم که واسه ثبت اختراع کمکم کنه

حتما اگه دلت خواست میتونی روی من حساب کنی دوست خوبم:smile:

Tybe Engineer

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
واقعا !!!!
ایده واسه ساخت وسیله ای داری؟؟؟
من فوق العاده عاشق ساختن هستم
درسته یکم محیط تست وسیله فراهم نیست
ولی تا حالا تونستم دوتا وسیله بسازم
که انشالا سومیش
خیلی دوست دارم کسی باشه که فکری جدید داشه باشه و بتونیم اختراع ثبت کنیم
کسیو دارم که واسه ثبت اختراع کمکم کنه

حتما اگه دلت خواست میتونی روی من حساب کنی دوست خوبم:smile:

خب آره... :smile:
استادم قراره آزمایشگاهشو در اختیارم بذاره
مشکلم اینه که قالب گیری بلد نیستم!!!
جدی تا حالا دوتا وسیله ساختی؟؟؟ چی هستن؟ بابا کجا بودی تا حالا بهارجون!!! :smile: به تجربه ت نیاز دارم!
انوقت اون وسیله ای که ساختی بازارش توی ایران میتونه خوب باشه؟ که حالا بعدا بتونی طرحتو واسه تولید به یه شرکتی جایی بدی؟

baharsalehi

عضو جدید
خب آره... :smile:
استادم قراره آزمایشگاهشو در اختیارم بذاره
مشکلم اینه که قالب گیری بلد نیستم!!!
جدی تا حالا دوتا وسیله ساختی؟؟؟ چی هستن؟ بابا کجا بودی تا حالا بهارجون!!! :smile: به تجربه ت نیاز دارم!
انوقت اون وسیله ای که ساختی بازارش توی ایران میتونه خوب باشه؟ که حالا بعدا بتونی طرحتو واسه تولید به یه شرکتی جایی بدی؟

چه خوش به حالته که دانشگاهت توی شهر زندگیته ها
قدرشو بدون
من زندگیم یه جاست دانشگاهی که توش درس میخوندم یه جای دیگه بود
ولی با استادم در ارتباطم کمکم میده ولی اگه اونجا بود محیط بهتری واسم مهیا بود
دانشگاه اهواز منو که نمیشناسن که بخان واسم کار انجام بدن یا بزارن از وسیله های آزمایشگاه استفاده کنم
حیف که حیطه کاریمون با هم فرق داره
نمیدونم قالب گیری منظورت چیه
کارهایی که انجام دادم برقی هستن
یکیش رو که خیلی ها ساختن منم واسه دل خودم ساختمش
اون یکی هم چی بگم والا هنوز معلوم نیست چی بشه

Tybe Engineer

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چه خوش به حالته که دانشگاهت توی شهر زندگیته ها
قدرشو بدون
من زندگیم یه جاست دانشگاهی که توش درس میخوندم یه جای دیگه بود
ولی با استادم در ارتباطم کمکم میده ولی اگه اونجا بود محیط بهتری واسم مهیا بود
دانشگاه اهواز منو که نمیشناسن که بخان واسم کار انجام بدن یا بزارن از وسیله های آزمایشگاه استفاده کنم
حیف که حیطه کاریمون با هم فرق داره
نمیدونم قالب گیری منظورت چیه
کارهایی که انجام دادم برقی هستن
یکیش رو که خیلی ها ساختن منم واسه دل خودم ساختمش
اون یکی هم چی بگم والا هنوز معلوم نیست چی بشه

نه بهار جون منم مثل تو دانشگاهم یه شهر دیگه س...
این آزمایشگاهم که میگم مال دانشگاه نیس که! دانشگاه که ازین جور تجهیزات ! :surprised: نداره که! :razz:
استادم گفت اگه تصمیمت جدیه میتونم معرفیت کنم بری اونجا کارتو شروع کنی.
خب اینکه حیطه کاریمون متفاوته خودش یه حُسنه دیگه... مثلا همین بازوی دارپا رو اگه مثال بزنیم، تو قسمت الکترونیکیش منم بیومکانیکیشو انجام میدیم. که البته چون از همدیگه دوریم سخته بخوایم با هم کار کنیم!

baharsalehi

عضو جدید
نه بهار جون منم مثل تو دانشگاهم یه شهر دیگه س...
این آزمایشگاهم که میگم مال دانشگاه نیس که! دانشگاه که ازین جور تجهیزات ! :surprised: نداره که! :razz:
استادم گفت اگه تصمیمت جدیه میتونم معرفیت کنم بری اونجا کارتو شروع کنی.
خب اینکه حیطه کاریمون متفاوته خودش یه حُسنه دیگه... مثلا همین بازوی دارپا رو اگه مثال بزنیم، تو قسمت الکترونیکیش منم بیومکانیکیشو انجام میدیم. که البته چون از همدیگه دوریم سخته بخوایم با هم کار کنیم!

خداروشکر چه استادی

من که تا هرچی میشه بهش میگم میگه پاشو بیا همینجا

درک نمیکنه من کسیو اونجا ندارم شب برم کجا

دلم میخاد خفش کنم:D

ایشالا موفق میشی

منم هرکاری از دستم بربیاد در خدمتم:)