بازخوانی یک پرونده

Tabrizli Atila

اخراجی موقت
چون خودم اصالتا بختیاریم ...وقتی قوم خودمو باشما مقایسه میکنم خدائیش وضع شما بهتره!
زبان ماروهم گرفتن...باور میکنین من نمیتونستم معنی خیلی از کلمات یکی از بستگانمونو که 35 سال ایران نبوده و بختیاری صحبت میکرد بفهمم!!!
بازم اسطوره های شما رو افسانه میخونن ...برای ما که یا اسطوره ای وجود نداره ویا خائن نامیده میشن!
حداقل تو رسانه ها زبون شما رسمیت داره ماچی بگیم پس؟
ستارخان و باقرخان رو همه ایران میشناسن...اما سرداراسعد ما رو چی؟!!حالا آرامگاه که پیشکش!
حالا وضع ما بهتره یا شما؟
وضع شما
چون وضعیت رو قبول کردین ولی ما قبول نمیکنیم

Tabrizli Atila

اخراجی موقت
چون خودم اصالتا بختیاریم ...وقتی قوم خودمو باشما مقایسه میکنم خدائیش وضع شما بهتره!
زبان ماروهم گرفتن...باور میکنین من نمیتونستم معنی خیلی از کلمات یکی از بستگانمونو که 35 سال ایران نبوده و بختیاری صحبت میکرد بفهمم!!!
بازم اسطوره های شما رو افسانه میخونن ...برای ما که یا اسطوره ای وجود نداره ویا خائن نامیده میشن!
حداقل تو رسانه ها زبون شما رسمیت داره ماچی بگیم پس؟
ستارخان و باقرخان رو همه ایران میشناسن...اما سرداراسعد ما رو چی؟!!حالا آرامگاه که پیشکش!
حالا وضع ما بهتره یا شما؟

تا خودتون نخواین کسی بهتون نمیتونه کمک کنه

somayeh_63

عضو جدید
کاربر ممتاز
تا خودتون نخواین کسی بهتون نمیتونه کمک کنه
منم کمک نخواستم از کسی....حرف من واضحه...میگم اگه شما برای حقوق قومی و آداب وسنن اون تلاش میکنین باید بدونین فقط زمانی میتونین موفق بشین که این دغدغه رو نسبت به همه قوم ها داشته باشین....نه اینکه خودتونو تافته جدا بافته بدونین....با اتحاد همه قومهاست که میشه به احقاق حقوق ابتدائیشون امیدوار بود!

بالا