بابا آب داد !!!

(✿◠‿◠) Darya

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
می دانید اولین جمله ای که ما دراول دبستان یاد می گیریم چیه؟
..
.
… .
بابا آب داد ، بابا نان داد
.
.
.
می دانید اولین جمله ای که انگلیسها در اول دبستان یاد می گیرند چیه؟
.
.
.
من می توانم بخوانم و بنویسم
.
.
.
می دانید اولین جمله ای که ژاپنیها در اول دبستان یاد می گیرند چیه؟
.
.
.
من می توانم بدوم

و این است که ما همیشه چشممون دنبال دست پدر است کار از ریشه خراب است

bahar_cve

کاربر فعال تالار هنر ,
کاربر ممتاز
ب نظرم چیزی ک ماهام یاد میگیریم خیلی بد نیست...میتونیم این برداشتو کنیم ک حتی اگه بزرگ شدیم و یه کاره ای هیچوقت یادمون نره این بابا بود که آب داد...نان داد...ریشمون یادمون نره

شهرام 59

عضو جدید
کاربر ممتاز
چون ما جنبشو نداریم, اگه همون اول "من می توانم بخوانم و بنویسم" رو یاد بگیریم بیخیال درس و مشق میشیم. میگیم بلدیم خب :D

:biggrin:اینم حرفیه.با این حرفت بحثو چالش برانگیز تر کردی:)

ب نظرم چیزی ک ماهام یاد میگیریم خیلی بد نیست...میتونیم این برداشتو کنیم ک حتی اگه بزرگ شدیم و یه کاره ای هیچوقت یادمون نره این بابا بود که آب داد...نان داد...ریشمون یادمون نره

اره خوب از این لحاظم میشه نیگاه کرد ولی مقوله اول مهمتره

bahar_cve

کاربر فعال تالار هنر ,
کاربر ممتاز

[/QUOTE]

ولی ب نظرم این بابا آب داد به این مقوله ربطی نداره...اتفاقا من خیلی دوسش دارم...انگار منو یاد تمام خاطرات زیبا میندازه و اصلا از این دید بهش نیگا نمیکنم

شهرام 59

عضو جدید
کاربر ممتاز

ولی ب نظرم این بابا آب داد به این مقوله ربطی نداره...اتفاقا من خیلی دوسش دارم...انگار منو یاد تمام خاطرات زیبا میندازه و اصلا از این دید بهش نیگا نمیکنم
[/QUOTE]

ما هم مثه شما تا الان از این مقوله نگاه می کردیم ولی بهتره از مقوله و دیدگاه استارتر هم یه نگاه بندازیم تا بفهمیم چرا واقعا وضعمون اینطوره

bahar_cve

کاربر فعال تالار هنر ,
کاربر ممتاز

مشکل ما خیلی پیچیده است..با گیر دادن ب اینم حل بشو نیست...ولی خب ما ب دید استارتر احترام میذاریم

ما هم مثه شما تا الان از این مقوله نگاه می کردیم ولی بهتره از مقوله و دیدگاه استارتر هم یه نگاه بندازیم تا بفهمیم چرا واقعا وضعمون اینطوره
[/QUOTE]

Paryfam

عضو جدید
دوستمون حق دارن جنبشو نداشتیم لابد.من از این طرفی بگم.شاید اگه میگفتیم ما میتونیم الان نابغه بودیم همگی.
حالا نگفتیم اینجوریم.میگفتیم که!!!!!!!!!!!

parandi2

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چون ما جنبشو نداریم, اگه همون اول "من می توانم بخوانم و بنویسم" رو یاد بگیریم بیخیال درس و مشق میشیم. میگیم بلدیم خب :D
دبیری به شاگرد گفت: بگو آ
بچه چیزی نگفت، ناظم را خبر کردند.
ناظم گفت: پسرم بگو آ
بچه ساکت ماند
از مدیر کمک خواستند اما افاغه نکرد.
آخر سر دست به دامن پدر مادر بچه شدند. وقتی مادرش پرسید چرا نمی گویی آ. اینکه سادست
بچه جواب داد:
اگه بگم آ بهم می گویند بگو ب

nice_Alice

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
دبیری به شاگرد گفت: بگو آ
بچه چیزی نگفت، ناظم را خبر کردند.
ناظم گفت: پسرم بگو آ
بچه ساکت ماند
از مدیر کمک خواستند اما افاغه نکرد.
آخر سر دست به دامن پدر مادر بچه شدند. وقتی مادرش پرسید چرا نمی گویی آ. اینکه سادست
بچه جواب داد:
اگه بگم آ بهم می گویند بگو ب
عجب بچه زرنگی!
خب حروف الفبا رو یاد داشته دیگه تاکی حروف الفبا رو مثه بلبل واسه دبیرش بیان کنه! خسته شده از تکرار!بالاتر از حروف الفبا وجودنداره!؟
:cool: