سندرلا
عضو جدید
این هم آخرین درس
لازم نیست آن را یادداشت کنید بگذارید قبلش از خود شما بپرسم
بچه ها!فکر میکنید ارزش انسان چگونه معلوم می شود؟
یکی پاسخ داد ارزش انسان به چیزهایی است که دارد
معلم لبخندی زد و گفت
روی زمین چیزی مهم تر از نیست پس نمیتوان ارزشش را بر مبنای چیزی کم ارزشتر از خودش سنجید.
ارزش انسان را نمیتوان با داشته هایش اندازه گرفت
یکی از انتهای کلاس بلند شد و گفت
ازشش انسان به بزرگی کارهایی است که انجام داده!
معلم گفت آنچه والا بودن یک فرد را ثابت میکند کرده های او نیست،چون بیخ وبن آنها معلوم نیست.
آدم ها گاهی کارهای بزرگی انجام می دهند اما با اهدافی حقیر،و گاهی کارهای کوچکی انجام می دهند اما با نیتی متعالی
آنگاه معلم خود پاسخ داد ارزش یک انسان به نداشته های اوست!
بچه ها تعجب کردند! یکی گفت پس من از همه باارزشترم چون چیزی ندارم حتی کفش هایم هم برای خودم نیست !همه خندیدند .
معلم ادامه داد ارزش انسان به چیزهایی است که ندارد اما برای بدست آوردن آنها تلاش می کند.
ارزش انسان به چیزهایی است که ندارد اما می خواهد و می جوید.
اگر شما به فکر دست یافتن به یک خانه رویایی بزرگ هستید ارزش شما همان خانه است.
و اگر دست یافتن به یک دوچرخه یک موتور و یا یک ماشین شیک را در سر میپرورانید شما به اندازه همان خواسته ارزشمندید.
اگر در جستجوی شادی خانواده و محله و جامعه خود هستید ارزش شما بسیار بالاتر خواهد رفت
و اگر در جستجوی خداوند باشید شما ارزشمندترین خواهید بود.
یادتان نرود
هر چیزی که در جستن آنی،آنی!
لازم نیست آن را یادداشت کنید بگذارید قبلش از خود شما بپرسم
بچه ها!فکر میکنید ارزش انسان چگونه معلوم می شود؟
یکی پاسخ داد ارزش انسان به چیزهایی است که دارد
معلم لبخندی زد و گفت
روی زمین چیزی مهم تر از نیست پس نمیتوان ارزشش را بر مبنای چیزی کم ارزشتر از خودش سنجید.
ارزش انسان را نمیتوان با داشته هایش اندازه گرفت
یکی از انتهای کلاس بلند شد و گفت
ازشش انسان به بزرگی کارهایی است که انجام داده!
معلم گفت آنچه والا بودن یک فرد را ثابت میکند کرده های او نیست،چون بیخ وبن آنها معلوم نیست.
آدم ها گاهی کارهای بزرگی انجام می دهند اما با اهدافی حقیر،و گاهی کارهای کوچکی انجام می دهند اما با نیتی متعالی
آنگاه معلم خود پاسخ داد ارزش یک انسان به نداشته های اوست!
بچه ها تعجب کردند! یکی گفت پس من از همه باارزشترم چون چیزی ندارم حتی کفش هایم هم برای خودم نیست !همه خندیدند .
معلم ادامه داد ارزش انسان به چیزهایی است که ندارد اما برای بدست آوردن آنها تلاش می کند.
ارزش انسان به چیزهایی است که ندارد اما می خواهد و می جوید.
اگر شما به فکر دست یافتن به یک خانه رویایی بزرگ هستید ارزش شما همان خانه است.
و اگر دست یافتن به یک دوچرخه یک موتور و یا یک ماشین شیک را در سر میپرورانید شما به اندازه همان خواسته ارزشمندید.
اگر در جستجوی شادی خانواده و محله و جامعه خود هستید ارزش شما بسیار بالاتر خواهد رفت
و اگر در جستجوی خداوند باشید شما ارزشمندترین خواهید بود.
یادتان نرود
هر چیزی که در جستن آنی،آنی!