اینو بخونی گوشی تو رو ویبره نمی زاری

نسیم

عضو جدید
هشدار: عوارض حالت ويبره موبایل

تني چند از دانشمندان معتقدند حالت ويبره تلفن همراه بروز سندروم عضلاني را در پي دارد.

به گفته آنان، در اين گونه سندروم حتي زماني كه تلفن همراه از حالت ويبره خارج است عضله مربوطه شروع به ارسال سيگنال‌هاي كاذب به مغز مي‌كند و در نتيجه فرد دچار نوعي حساسيت و هوشياري نابه‌جا نسبت به تلفن همراه خود مي‌شود.
استفاده طولاني مدت از حالت «ويبره» تلفن همراه به بروز عارضه‌اي موسوم به «fauxcellarm» در فرد منجر مي‌شود.

اين عارضه بيشتر در كساني ظاهر مي‌شود كه تلفن همراه خود را در حالت ويبره قرار داده و آن را در جيب لباس‌هاي خود مي‌گذارند.در حالت پيشرفته اين سندروم، فرد در مواردي به تكان‌هاي لباسي كه بر تن دارد نيز حساس مي‌شود و آن را به حساب زنگ خوردن تلفن همراه خود مي‌گذارد.

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
کاملن موافقم
خودم همچین حسی رو داشتم، حتی وقتی که گوشی تو جیبم نبود حس میکردم داره زنگ میخوره و دستم رو میبردم سمت جیبم اما چیزی نمیدیدم

حس جالبی نیست

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نیما جدیه، من خودم این حس رو داشتم، میتونی امتحان کنی،‌مخصوصن وقی رو قلبته :crying2:

venus4164

عضو جدید
سلام اما جالب اینه که من شبا که خوابم هم همچین حسی دارم حق با شماست:cry:

asiabadboy

عضو فعال
کاربر ممتاز
من بعضی مواقع ...علاوه بر ویبره ....صدای زنگ گوشیمم رو می شنوم ....:surprised:

دست می برم تو جیبم ....می بینم اصلا گوشیم همراهم نیست .....:surprised:

sara_909

عضو جدید
نسیم جان درست می گی ولی یکی باید به مدیر ما بگه که می گه در محل کار گوشی ها روی ویبره باشه .
فکر کنم تا یه مدت دیگه خودم شروع کنم به رفتن روی ویبره .

mehrnaz_khalaji

عضو جدید
بابا سيستمش كلي كاربرد داره بدرد ميخوره.

ویبره که خوبه من 1 مدت بی صدا هم بود از خواب بیدار میشدم
یه زمانی هم قبل از این که اس ام اس برسه یا گوشیم زنگ بزنه از خواب بیدار میشدم 2ثانیه بعد گوشیم عکس العمل نشون میداد
ولی بعد 1مدت شاید 2یا 3 هفته بی توجهی خوب شد
تجربه ویبره روهم دارم حتی گاهی علاوه بر گوشی خودم فکر میکردم گوشی دوستم هم ویبرس ولی نبود:surprised:

winter

عضو جدید
باهاتون موافقم
منم حس میکنم
از وقتی متنتونو خوندم گوشیمو از ویبره در اوردم

comudf

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
جدن ؟ من هم همیشه گوشی ام رو ویبره است :cry::cry::cry:

April_girl

عضو جدید
حالا من كه اصلا هيچ وقت متوجه زنگ هم حتي نميشم تكليفم چيه؟؟؟؟؟؟:eek: