ما به حزب الله و حماس کمک میکنیم و موشک شهاب 3 رایگان میدیم که وقتی می خواند ایران رو تحریم کنند رای ممتنع بدند ما داریم کشورهای عربی رو میسازیم که وقتی میریم ضیارت با ما بدترین برخورد رو بکنند ما به روسیه و چین دریای خزر و.... دیگه رو میدیم که ایران رو تحریم کنند و بگند ما مثل شما نیستیم که همینجوری به جایی کمک کنیم ما در درجه ی اول به فکر مردم کشور خودمون و منافع خودمون هستیم و .... دیدید با کمکهایی که آمریکا میکنه اصلا تفاوتی نداشت

ما 30 ساله تحریمیم تمام مردم ایران دارند میگند تحریم روی زندگی ما تاثیر داشته ولی مگه آقا و محمود هر روز نمیگند که تاثیری روی کشور ما نداره پس شما چرا دارید میگید تاثیر داشته
دوست خوبم
معمولا در فرآیند های سیاسی چند نوع امتیازدهی هست
معمولا امتیازی که ایران میده بدون سیاست درست هست و بیشتر به باج دهی شباهت داره
همون مثالهایی که زدید
روسیه و چین و امثالهم
اما دوستی که باب قیاس سیاست ایران و آمریکا رو باز کردند، آمریکا تفاوت های زیادی با ایران داره، که یکیش "نظارت" هست
در کشور ما نیز قرار بود مجلس در راس امور باشه، اما حال می بینیم که ریاست دولت قوانین مصوب مجلس رو "ورق پاره" هم نمی دونه، ابلاغ نمی کنه و مجلس رو خورد می کنه
در کشوری مثل آمریکا بسیاری از مسائل با ایران فرق داره
وقتی صدای مردم آمریکا در اومد و از دولت ناراضی شدند، وقتی وضعیت بد اقتصادی و بیکاری جمهوری خواهان رو زد زمین، که فکر کنم تازه نرخ تورمشون داشت به 2 درصد می رسید
متوجه هستید
نرخ تورمی که برای من و شما در این سالها زیادی ناملموس هست
مثلا برای من عادی شده که مادرم هربار میره خرید و برمیگرده از "تقریبا 2 برابر شدن قیمت گوشت" بگه
از افزایش فوق العاده ی قیمت مرغ بگه
اما خب
شما بیاین و بررسی کنین، ببینین با تورم 1 درصدی آمریکا قیمت گوشت در طول یک سال چه تفاوت هایی خواهد کرد
اینها رو نگفتم که بحث به بیراهه بره
اینها رو گفتم چون اینها خوده بحثه ماست،
در آمریکا اگر دولت اوباما 1 دلار به پاکستان بده، صد نفر مواظبن که این یک دلار کجا خرج میشه و متعاقبا چه منفعتی برای کشور خودشون داره
اما در کشوری که "ما یک حزب داریم، و اون هم حزب ولایت است"
یه خورده چنین توقعاتی نابه جاست
همونطور که امثال رحیمی میلیاردها بالا می کشند و با یک اشاره ی "ریاست حزب" نمایندگان پیگیر مثل موش میشن
جمله ای غریب که در دوران افشای دزدی های دولتی ها فکر کنم "زاکانی" گفت:
"ولی حفظ نظام مهم تره"
یعنی حفظ نظام به هر قیمتی،
مسئله ای که یقینا هیچگاه مدنظر امام نبود، اما متاسفانه در برنامه ی روزانه ی رهبر بعدی گنجیده شد
نحوه ی تفکری که بیت المال رو از حفظ نظام پایین تر میدونه
این منطق علی نیست
دوست دیگری از کارشناسی بود این طرح ها در دوران خاتمی گفته
محض اطلاع دوستان باید عرض کنم "مجلس از این کمک مالی به زیمباوه بی خبر بوده"
بعید می دونم اسم این کارها برنامه و کار کارشناسی باشه
در پاسخ یکی از دوستان هم
خب مام به حزب الله و حماس برا همین کمک میکنیم
به ونزوئلا و .. هم برا همین
کشورای افریقایی رو هم اضافه کن
چه فرقی کرد؟!
ما 30 زیر تحریم به این مشکلا رسیدیم و دووم اوردیم
اونا بدون تحریم و بدبختی به این بیچارگی و فلاکت خردن
شوما چرا غصه میخوری؟!
ما به ونزوئلا و حماس کمکی نمی کنیم
"باج" می دیم
هیچگاه فراموش نمی کنم روزی که خالد مشعل از ایران با جیب پرپول رفت و فردای اون میگفت ایران نباید در مسائل ما دخالت کنه و . . .
بعد واسه ی من سواله
"شما"یی که دووم آوردین کی هستین؟
یعنی در عرض این 30 سال شما معتقدید که دووم آوردید
کلا دوام رو چی می دونید؟
خودتون رو کی می دونید؟
ملت رو چی فرض کردین؟
شمه ای از بدبختی غربی ها رو هم در همین معیاری که خودتون رو "بادوام و مسرور" شمردین بیان کنید ممنون میشم