ایران 40 میلیون یورو به زیمباوه کمک کرد

samira_3001

عضو جدید
کاربر ممتاز
کل دنیا دارند از کشور های فقیر افریقایی حمایت میکنند.
حالا هم ما داریم از یک کشور حمایت میکنیم.
داریم یک سری ملت را از بدبختی و گرسنگی نجات میدیم.
یکم انسانیت داشته باشید.
نگید که چون در ایران فقیر هست.نباید کمک کنیم.
چون مثلا در همین امریکا خیلی فقیر هست.ولی باز داره به افریقا کمک میکنه.
هر چی امریکا هدفش چیز دیگه هست.

اول خودی دوم کسی.............. فقیرانه بقیه دنیا از فقیرانه کشوره خوده ادم عزیز تر نیستن..........
چرا ایران رو با امریکا مقایسه میکنین؟! کجامون شبیه اوناست که بخوایم این یکیمون باشه؟!:surprised:
ایران هم همینطور..........

samira_3001

عضو جدید
کاربر ممتاز
کلی بیکار شد یا نه؟!
نمیشه که کلی بیکار شده باشه و کلی بیکار نشده باشه!
یا شده یا نشده.
پس شده!
کلی هم ناراحت بودن
کلی هم نگران هجوم بی قانونی و زیاد شدن جرم بخاطر همین تو غرب بودن
نه؟
اره
بیکاری تو ایران حداقل در حال حاضر نرخش از خیلی کشورای غربی کمتره.
برو اروپا رو ببین وضع چیه
امریکا هم که ماشالله
یادمه شده بود 10 درصد
یه مدت از ما هم بالا زدن
رفاهه دیگه
خیلیه حداقل 4تریلیون دلار کسری بودجه بیاری و 500 میلیون ببخشی این و اون!
اخی
رفاهه خب

نه خیلی ها بیکار شدن و خیلی ها هنوز کارشون رو داشتن......... میدونم توی ایران فقط یه عده ی کم کار دارن به نظرتون این کار داشتن و نداشتن یه ریزه عجیب میاد!
نگرانه بی کاری بودن و به خاطره همین نگرانیشون بود که الان این بیکاری ها داره از بین میره و اقتصادشون رو دارن درست میکنن........ شما که اطلاعات داری این رو هم باید بدونی که الان همون یه عده بیکاری هم که وجود داشتن دارن کم کم به سره کاراشون برمیگردن............. نکنه توی منبع شما این رو ننوشته؟!

اماراتونو از کجا میارین؟! در ایران از بقیه جاها کمتره؟! درسته یه 30 سال پیش بود الان نیست..........

هر کسری هم که اورده باشن کماکان داشتن سعی میکردن کشورشون رو دست کنن نه مثل ایران که فقط مهرشو پولاش برای از ما بهترونه و برای کمک به بقیه کشورا صرف میشه........

بله رفاه واسایش مانند حمایت شدن از طرف دولت موقع بیکاری, داشتن امیدی که کشورت به زودی درست میشه و برمیگردی سره کارت........ نه مثل ایران که نه بهتر میشه و نه امید داری کاری به دست بیاری و.......... اهان!و اینکه 40 میلیون یورو رو با داشتنه نه امکاناتی نه چیزی برای ایامه بیکاریت و ... بدن به کشوره زیمباوه!

persian_land

عضو جدید
کاربر ممتاز
کل دنیا دارند از کشور های فقیر افریقایی حمایت میکنند.
حالا هم ما داریم از یک کشور حمایت میکنیم.
داریم یک سری ملت را از بدبختی و گرسنگی نجات میدیم.
یکم انسانیت داشته باشید.
نگید که چون در ایران فقیر هست.نباید کمک کنیم.
چون مثلا در همین امریکا خیلی فقیر هست.ولی باز داره به افریقا کمک میکنه.
هر چی امریکا هدفش چیز دیگه هست.

به قول خودتون چراغی که به خانه رواست به مسجد حرام است................
اگهشما آمریکا رو نمیشناسین بگم آمریکا به هر جایی که کمک میکنه یا نیروهای ناتو اونجان و یا یه پایگاه نظامی داره اونجا......چرا نباید جایی که به سودش رو از خودش راضی نگه داره؟؟؟

persian_land

عضو جدید
کاربر ممتاز
و در آخر قیمت هر یورو 1368 تومان است که اگر در 40 میلیون ضرب شود میشود چقدر؟
اگه خرده 700 میلیون تومانی در نظر گرفته نشود میشود 54 میلیارد تومان.....حالا چقدر طرح تو ایرانه که با این بودجه میشه تکمیلش کرد خدا میدونه..........................
خدایی من نمیدونم این نماینده های به اصطلاح مجلس چیکا میکنن و حامی کین ملت یا دولت؟؟؟کاش میشد بپرسم ازشون........................................................
54 میلیار میتونست یه کمک خیلی کم باشه به اقتصاد کشورمون...جاهایی که تو شهرای شما هست به علت تخصیص نیافتن بودجه که ناتمام مثل سد شهر ما که بعد 25 سال افتتاح شد یا همون مسکن مهر یا کارخانه هایی که رفتن تو کار تعدیل نیرووو..............................

حالا انصاف بزارین.......................... ببینین 54 میلیارد تو جیبتونه میخواین برین واسه خونوادتون که از همه طرف تحت فشار چیزی بخرین همسایتون میاد میگه پول میخوام میدین .....؟؟؟

آخرین ویرایش:

Arash_Sn

عضو جدید
[SIZE=+0]داخلی[/SIZE] http://www.www.iran-eng.ir/skins/default/fa/ch03_0109.gif آرشيو خبر http://www.www.iran-eng.ir/skins/default/fa/ch03_0109.gif اقتصاد و صنعت (غیرسیاسی)

سفیر زیمبابوه با اشاره به کمک‌های مالی ایران به کشورش، افزود: این تاسیسات منتظر ما هستند تا آنها را نجات دهیم. من اطمینان دارم که این به توسعه برنامه‌های اقتصادی ما کمک خواهد کرد.

آفتاب: سفیر زیمبابوه در تهران از کمک ۴۰ میلیون یورویی ایران به کشورش برای هزینه در بخش انرژی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری پان افریکن، “نیکولاس کیتی کیتی” سفیر زیمبابوه در تهران گفته است که ایران این مبلغ را برای بخش انرژی، بانک‌داری و پروژه‌های صنعتی در کشورش هزینه خواهد کرد.

کیتی کیتی گفت: این مبلغ همچنین برای بازسازی نیروگاه اصلی زیمبابوه به‌منظور افزایش تولید برق و کاهش سهمیه‌بندی و جیره‌بندی برق مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

سفیر زیمبابوه با اشاره به کمک‌های مالی ایران به کشورش، افزود: این تاسیسات منتظر ما هستند تا آنها را نجات دهیم. من اطمینان دارم که این به توسعه برنامه‌های اقتصادی ما کمک خواهد کرد.

وی همچنین از آغاز گفت‌و گوهای کشورش با ایران برای دریافت خطوط اعتباری بیشتر، به‌منظور احیای بخش‌های کشاورزی، بهداشت و فناوری زیمبابوه خبر داد.

رابرت موگابه که از سال ۱۹۸۰ میلادی تا ۱۹۸۷ به عنوان نخست‌وزیر و از سال ۱۹۸۷ تاکنون، با عنوان «رئیس جمهور» این کشور، بر سر کار می‌باشد، به دلیل سیاست‌های اقتصادی و سرکوبی مخالفان سیاسی‌اش همواره تحت انتقاد محافل جهانی قرار داشته است.

وی که رهبر حزب حاکم زانو پی‌اف نیز می‌باشد، مخالفانش را «تازه متولدین استعمارگر» می‌نامد.

وی و طرفدارانش، مدعی هستند که مشکلات زیمباوه، «میراث استعمار» است.

پس از دخالت نظامی زیمباوه به رهبری رابرت موگابه در جنگ دوم کنگو، که به سلب مالکیت انبوه زمین‌های سفیدپوست‌ها انجامید، بسیاری کشورهای غربی وی را متهم به «تبعیض نژادی» و نفرت‌پراکنی نسبت به اقلیت سفیدپوست ساکن در زیمباوه کردند

در اثر تحریم‌های اقتصادی، اقتصاد زیمباوه با مشکلات بسیار جدی روبرو شده است.

کمبودهای جدی نفتی و غذایی منجر به مهاجرت گسترده اهالی زیمباوه به کشورهای همسایه، به‌خصوص آفریقای جنوبی شد.

آفتاب

این کمکها بلاعوض نیستند و معمو لاً در قالب خطوط اعتباری و بیمه ای به کشور مورد نظر ارائه میگردد.

در مورد یکی از این کمکهای که بنده خودم در جریان تصویب آن بودم کمکی ده میلیون دلاری به یکی دیگر از کشورهای آفریقائی بود. در آن مورد ما با بررسی بازار کشور هدف و ظرفیتهای تولیدی در داخل برای کشور هدف این امکان را فراهم آوردیم که تا سقف ده میلیون دلار از ایران در بخشهائی که مشخص شده خرید نماید و در هنگام تبادل اسناد پرداخت ها از طرف دولت و یا بانک کارگزار دولت انجام میشود و کشور هدف تعهد میکند در دوره مشخص چند ساله وجوه بدهی خود را به بانک کارگزار پرداخت نماید. با این روش ما به صنعت داخلی برای ورود به کشورهای دیگر کمک مینمائیم . این موردی که عرض کردم در زمان دولت آقای خاتمی انجام شده و در آینده نیز ادامه خواهد داشت .

این مسائل بسیار تخصصی هستند و در یک فرآیند طولانی انجام میگیرد و کارشناسانی که در این بخش فعالند با موضوع احساساتی برخورد نمکنند و در آخر تمام این قرار دادها تحت پوشش بیمه قرار میگیرند.

//

سنگر

عضو جدید
در اینکه من توهم دارم و میخوام امثال تو رو توجیه کنم توش شکی نیست

ولی تو هم بهتره کمی تو بیداری قدم بزنی که به چاله نیفتی . یه وقت خواب از کله ت میپره;)
چاله رو ول کن!
توهمه رو بچسب!
1.چون میتونن آزادانه اعتراض کنن بگن گرونی و بیکاری...میتونی این کار تو ایران بکنی؟؟؟؟:gol:
2.در کشور های غربی یه قانونی هست به نام بیمه بیکاری شما که رفتی و این چیزا رو دیدی حتما اونم دیدی دیگه!!!!!:gol:
3. شما یکمی اخبار خود ایرانم گوش بده که فرق تورم ماهانه و سالانه رو یاد بگیری.....
4.گوشت تو منطقه شما کیلو چنده!!! :gol:
اینجام میتونن
روزنامه ها هر روز از گرونی مینویسن
مراجع میگن
دولت رو ابروش رو میبرن
همین مجلس
بیمه ی بیکاری هم اگر خوب بود اعتراض و جرم توی غرب زیاد نمیشد!
تورم ماهانه و سالانه رو بلد نیسیم
شوما بگو بلد شیم مهندس!
ما گوشت نمیخوریم!
مرغ میخوریم!
امریکا به خاطر این به پاکستان کمک کرد که تو مقابله با طالبان از لحاظ اطلاعاتی و ... دیگه کمکش کنه:smile:
ما به کشورهای عربی و .... کمک میکنیم بعد وقتی ما میریم کشورشون ضیارت بدترین برخورد رو با ما میکنن و ..... ;اگه میبینید آمریکا به کشورهای دیگه کمک میکنه اطمینان داشته باشید 100 برابر بیشتر برای مردم کشورشون منفعت داره;اگه پاکستان تو دستگیری طالبان به آمریکا کمک نکنه کلی تلفات مادی و جانی میدن تو افغانستان و پاکستان

اگه اونا 2 ساله مشکلات مالی و بیکاری دارند ما 30 ساله مشکلات مالی و بیکاری و .... داریم;اگه اونا همیشه نرخ سود بانکهاشون تک رقمی بوده ما که مثلا کشور اسلامی هم هستیم 30 ساله نرخ سود بانکهامون 2 رقمی هست و ....
خب مام به حزب الله و حماس برا همین کمک میکنیم
به ونزوئلا و .. هم برا همین
کشورای افریقایی رو هم اضافه کن
چه فرقی کرد؟!
ما 30 زیر تحریم به این مشکلا رسیدیم و دووم اوردیم
اونا بدون تحریم و بدبختی به این بیچارگی و فلاکت خردن
شوما چرا غصه میخوری؟!

tatu_lover1366

عضو جدید
امریکا هم همین چند روز پیش حدود 500 میلیون دلار در اوج مشکلات اقتصادی و بیکاریش به پاکستان کمک کرد!

چطوریه که اینجور وقتها از آمریکا الگو میگیریم؟
چرا واسه بقیه آمریکا بد و اه هستش
اینجور وقتها یهو میشه سرمشق

silver light

عضو جدید
کاربر ممتاز
توهم داری پسر جان؟!
کی کم اورد؟!
ماست و دوغ و نوشابه رو ول کن!
گفتی , شنیدی!
امریکا نرفتی اما خوب میشناسی که!
توهم جان هرکس به کشور دیگه پول میده داره امادش میکنه تا در بره اونجا؟!
خوبی؟!
خوابت نمیاد؟!
ینی الان اوباما داره پاکستان رو اماده میکنه که فرار کنه بره اونجا؟!
بیدار شو صب شده!

کلی بیکار شد یا نه؟!
نمیشه که کلی بیکار شده باشه و کلی بیکار نشده باشه!
یا شده یا نشده.
پس شده!
کلی هم ناراحت بودن
کلی هم نگران هجوم بی قانونی و زیاد شدن جرم بخاطر همین تو غرب بودن
نه؟
اره
بیکاری تو ایران حداقل در حال حاضر نرخش از خیلی کشورای غربی کمتره.
برو اروپا رو ببین وضع چیه
امریکا هم که ماشالله
یادمه شده بود 10 درصد
یه مدت از ما هم بالا زدن
رفاهه دیگه
خیلیه حداقل 4تریلیون دلار کسری بودجه بیاری و 500 میلیون ببخشی این و اون!
اخی
رفاهه خب

چی داری میگی؟؟ من فکر کنم تو خوابی

من واقعا نمیفهمم مغز ما معیوبه یا مغز شما ها!!!!!!!

واقعا نمیتونم شما ها رو با این طرز فکر درک کنم

دوست من من پیشنهاد میکنم بیشتر تو جامعه باشی و از زوایای مختلفی به ادم ها و زندگیشون نگاه کنی

ادم نمیتونه فقط از زندگی که خودش برای خودش درست کرده به زندگی مردم نگاه کنه

حالا من از نظر فنی خبری ندارم که این پول بلاعوض هست یا به نوع دیگری به ایران باز میگرده

اما اینو خوب میدونم
نرخ بیکاری تو ایران بین 20تا 25%
نرخ تورم تو ایران 25تا 35 %
نرخ رشد اقتصادی منفی
و .................
حالا امار ها یک چیز دیگه ای رو میگن اما چیزی که من درک کردم همینه

هرکی اینها رو درک نکنه یعنی تو این جامعه زندگی نمیکنه و ایرانی نیست و نونش از جای دیگه ای تامین میشه

آخرین ویرایش:

devil may cry

عضو جدید
چاله رو ول کن!
توهمه رو بچسب!

اینجام میتونن
روزنامه ها هر روز از گرونی مینویسن
مراجع میگن
دولت رو ابروش رو میبرن
همین مجلس
بیمه ی بیکاری هم اگر خوب بود اعتراض و جرم توی غرب زیاد نمیشد!
تورم ماهانه و سالانه رو بلد نیسیم
شوما بگو بلد شیم مهندس!
ما گوشت نمیخوریم!
مرغ میخوریم!

چه فرقی کرد؟!
شوما چرا غصه میخوری؟!

ما به حزب الله و حماس کمک میکنیم و موشک شهاب 3 رایگان میدیم که وقتی می خواند ایران رو تحریم کنند رای ممتنع بدند ما داریم کشورهای عربی رو میسازیم که وقتی میریم ضیارت با ما بدترین برخورد رو بکنند ما به روسیه و چین دریای خزر و.... دیگه رو میدیم که ایران رو تحریم کنند و بگند ما مثل شما نیستیم که همینجوری به جایی کمک کنیم ما در درجه ی اول به فکر مردم کشور خودمون و منافع خودمون هستیم و .... دیدید با کمکهایی که آمریکا میکنه اصلا تفاوتی نداشت:smile:
ما 30 ساله تحریمیم تمام مردم ایران دارند میگند تحریم روی زندگی ما تاثیر داشته ولی مگه آقا و محمود هر روز نمیگند که تاثیری روی کشور ما نداره پس شما چرا دارید میگید تاثیر داشته:smile:

Sarp

مدیر بازنشسته
چی داری میگی؟؟ من فکر کنم تو خوابی

من واقعا نمیفهمم مغز ما معیوبه یا مغز شما ها!!!!!!!

واقعا نمیتونم شما ها رو با این طرز فکر درک کنم

دوست من من پیشنهاد میکنم بیشتر تو جامعه باشی و از زوایای مختلفی به ادم ها و زندگیشون نگاه کنی

ادم نمیتونه فقط از زندگی که خودش برای خودش درست کرده به زندگی مردم نگاه کنه

حالا من از نظر فنی خبری ندارم که این پول بلاعوض هست یا به نوع دیگری به ایران باز میگرده

اما اینو خوب میدونم
نرخ بیکاری تو ایران بین 20تا 25%
نرخ تورم تو ایران 25تا 35 %
نرخ رشد اقتصادی منفی
و .................
حالا امار ها یک چیز دیگه ای رو میگن اما چیزی که من درک کردم همینه

هرکی اینها رو درک نکنه یعنی تو این جامعه زندگی نمیکنه و ایرانی نیست و نونش از جای دیگه ای تامین میشه
ایشون خودشون رو به خواب زدند که عمرا بشه بیدارش کرد;)

ما به حزب الله و حماس کمک میکنیم و موشک شهاب 3 رایگان میدیم که وقتی می خواند ایران رو تحریم کنند رای ممتنع بدند ما داریم کشورهای عربی رو میسازیم که وقتی میریم ضیارت با ما بدترین برخورد رو بکنند ما به روسیه و چین دریای خزر و.... دیگه رو میدیم که ایران رو تحریم کنند و بگند ما مثل شما نیستیم که همینجوری به جایی کمک کنیم ما در درجه ی اول به فکر مردم کشور خودمون و منافع خودمون هستیم و .... دیدید با کمکهایی که آمریکا میکنه اصلا تفاوتی نداشت:smile:
ما 30 ساله تحریمیم تمام مردم ایران دارند میگند تحریم روی زندگی ما تاثیر داشته ولی مگه آقا و محمود هر روز نمیگند که تاثیری روی کشور ما نداره پس شما چرا دارید میگید تاثیر داشته:smile:
دوست خوبم
معمولا در فرآیند های سیاسی چند نوع امتیازدهی هست
معمولا امتیازی که ایران میده بدون سیاست درست هست و بیشتر به باج دهی شباهت داره
همون مثالهایی که زدید
روسیه و چین و امثالهم

اما دوستی که باب قیاس سیاست ایران و آمریکا رو باز کردند، آمریکا تفاوت های زیادی با ایران داره، که یکیش "نظارت" هست
در کشور ما نیز قرار بود مجلس در راس امور باشه، اما حال می بینیم که ریاست دولت قوانین مصوب مجلس رو "ورق پاره" هم نمی دونه، ابلاغ نمی کنه و مجلس رو خورد می کنه
در کشوری مثل آمریکا بسیاری از مسائل با ایران فرق داره
وقتی صدای مردم آمریکا در اومد و از دولت ناراضی شدند، وقتی وضعیت بد اقتصادی و بیکاری جمهوری خواهان رو زد زمین، که فکر کنم تازه نرخ تورمشون داشت به 2 درصد می رسید
متوجه هستید
نرخ تورمی که برای من و شما در این سالها زیادی ناملموس هست
مثلا برای من عادی شده که مادرم هربار میره خرید و برمیگرده از "تقریبا 2 برابر شدن قیمت گوشت" بگه
از افزایش فوق العاده ی قیمت مرغ بگه
اما خب
شما بیاین و بررسی کنین، ببینین با تورم 1 درصدی آمریکا قیمت گوشت در طول یک سال چه تفاوت هایی خواهد کرد

اینها رو نگفتم که بحث به بیراهه بره
اینها رو گفتم چون اینها خوده بحثه ماست،
در آمریکا اگر دولت اوباما 1 دلار به پاکستان بده، صد نفر مواظبن که این یک دلار کجا خرج میشه و متعاقبا چه منفعتی برای کشور خودشون داره
اما در کشوری که "ما یک حزب داریم، و اون هم حزب ولایت است"
یه خورده چنین توقعاتی نابه جاست
همونطور که امثال رحیمی میلیاردها بالا می کشند و با یک اشاره ی "ریاست حزب" نمایندگان پیگیر مثل موش میشن
جمله ای غریب که در دوران افشای دزدی های دولتی ها فکر کنم "زاکانی" گفت:
"ولی حفظ نظام مهم تره"
یعنی حفظ نظام به هر قیمتی،
مسئله ای که یقینا هیچگاه مدنظر امام نبود، اما متاسفانه در برنامه ی روزانه ی رهبر بعدی گنجیده شد
نحوه ی تفکری که بیت المال رو از حفظ نظام پایین تر میدونه
این منطق علی نیست

دوست دیگری از کارشناسی بود این طرح ها در دوران خاتمی گفته
محض اطلاع دوستان باید عرض کنم "مجلس از این کمک مالی به زیمباوه بی خبر بوده"
بعید می دونم اسم این کارها برنامه و کار کارشناسی باشه

در پاسخ یکی از دوستان هم
چه فرقی کرد؟!
شوما چرا غصه میخوری؟!

ما به ونزوئلا و حماس کمکی نمی کنیم
"باج" می دیم
هیچگاه فراموش نمی کنم روزی که خالد مشعل از ایران با جیب پرپول رفت و فردای اون میگفت ایران نباید در مسائل ما دخالت کنه و . . .

بعد واسه ی من سواله
"شما"یی که دووم آوردین کی هستین؟
یعنی در عرض این 30 سال شما معتقدید که دووم آوردید
کلا دوام رو چی می دونید؟
خودتون رو کی می دونید؟
ملت رو چی فرض کردین؟

شمه ای از بدبختی غربی ها رو هم در همین معیاری که خودتون رو "بادوام و مسرور" شمردین بیان کنید ممنون میشم

سرمد حیدری

مدیر تالارهای مهندسی شیمی و نفت
مدیر تالار
خدا خیرشون بوده.:gol:

هرچی بیشتر میتونن باید کمک کنند، چون باعث میشه ملت همیشه در صحنه ، ده ساعت تو صف کوپن و شیر یارانه ای بایسته و از بیکاری در بیاد.

کوپن کجا بود. الان چند وقته کوپ ندادن.

سرمد حیدری

مدیر تالار
امریکا هم همین چند روز پیش حدود 500 میلیون دلار در اوج مشکلات اقتصادی و بیکاریش به پاکستان کمک کرد!

قربون شکلت امریکا به این خاطر که همسایه های ایران رو بکشه طرف خودش این کارو میکنه. چون طالبان اونجاست و خطریه برای امریکا.

arman23

عضو جدید
خوبه...خيلي هم خوبه !!

رئيس جمهور برزيل رو هم كه دوست بافريك خودش ميدونست ، ديديم كه چطور از زني كه در ايران حكم سنگسار واسش صادر كرده بودن دفاع كرد و در مقابل ديده هاي ميليون ها بيننده ، اون زن رو پناه داد و گفت اينجا در اماني !!

الان هم برو 40 ميليون يورو كمك كن ، هرچي نباشه صندوق ارزي ما لبريزه.

چرا؟

شما مشککلی داری یه زن *** به جزاش برسه؟

خدا خیرشون بوده.:gol:

هرچی بیشتر میتونن باید کمک کنند، چون باعث میشه ملت همیشه در صحنه ، ده ساعت تو صف کوپن و شیر یارانه ای بایسته و از بیکاری در بیاد.

اینو به شما میگم دوست من که همیشه درحال مزه ریختنی:biggrin:

ایران همیشه از این کمک ها داشته (چه در گذشته چه حال)

زمانی که دولت محبوبت 20 میلیون دلار ریخت تو با اصطلاح مجمع گفتگوی تمدت ها و جناب مهاجرانی باهاش رفت با اون دختر خانمهای معلوم الحال عشق و حال نشنیدم اعتراضی بکنی

یا اون هواپیما که 20 میلیون خریدن و 40 میلیون هزینه تزئیناتش شد

لابد نشنیدی نه؟;):biggrin:

Sarp

مدیر بازنشسته
زمانی که دولت محبوبت 20 میلیون دلار ریخت تو با اصطلاح مجمع گفتگوی تمدت ها و جناب مهاجرانی باهاش رفت با اون دختر خانمهای معلوم الحال عشق و حال نشنیدم اعتراضی بکنی

نمیدونم ملت چه اصراری دارن واسه پوشوندن یه عیب ، با عیبهای دیگه مقایسه کنند .

چون خاتمی ایران رو به . . . . داده پس اید احمدی نژاد هم همین کار رو بکنه تا بیحساب بشن:razz:

tur

عضو جدید
به درک!!
من که اصلا متنو نخوندم اعصابم بریزه به هم!

persian_land

عضو جدید
کاربر ممتاز
چرا؟

والا من که تو نوشته ایشون هیچ طرفداری از خاتمی ندیدم که هیچی گفت کوپن که به حمدالله تو دولت ایشون بود والان نیست..............
ایشونم میگه از پایه خرابه باور کن:gol::gol:

سرمد حیدری

مدیر تالار
خاتمی اگه هواپیما خرید الان زیر پای احمدی هم هست. هواپیما برای خودش که نخریده، برای سران کشور خریده.
گفتگوی تمدن ها که راه انداخت لااقل یه کار فرهنگی کرد که تمام دنیا استقبال کردند. یعنی تمام دنیا خراب هستند؟
ولی این دولت چیکار کرد برای وجه بین المللی ما؟ البته کاره خوبی که کرد این بود که هم مردم وقاحت و چهره واقعی رژیم رو شناختن.

چرا؟

دوست گرامی و بزرگوار

1
من مسلمانم، شیعه ی اثنی عشری
شما رو نمی دانم
اما در دین و آیین ما زیر سوال بردن عصمت یک زن و به کار بردن الفاظ ستاره دار حرام هست
در آیین شما چطور؟

2
دوست گرامی
از هواپیمایی می فرمایین که در اواخر دوران آقای خاتمی خریداری شد و در دولت ایشون حتی یک بار هم مورد استفاده قرار نگرفت
فقط ملعبه ای بود برای کفن پوشان
محض اطلاع شما عرض می کنم، اون هواپیما در دوران دولت اصلاحات مورد استفاده قرار نگرفت، اما در دوران دولت مهرورز نهم همسفر بسیاری از سفرهای وزرای دولتی بود

لابد نشنیدی نه؟

chelsea2011

عضو جدید
:eek: :eek: :eek: :surprised: :confused: :surprised: :confused: :surprised: :confused:

بالا