مچکرمممممنه من مخالفم![]()

مچکرمممممنه من مخالفم![]()
والا من اصلا سیگنال نخوندم دوست عزیز این کتاب رو هم زیاد باهاش اشنایی ندارمالان که کتاب تقدسی دو جلدی شده من کدومش و بگیرم بخونم؟ چقدر فرق کرده با اون یک جلدی؟ کسی میتونه راهنمایی کنه؟
الان که کتاب تقدسی دو جلدی شده من کدومش و بگیرم بخونم؟ چقدر فرق کرده با اون یک جلدی؟ کسی میتونه راهنمایی کنه؟
والا من اصلا سیگنال نخوندم دوست عزیز این کتاب رو هم زیاد باهاش اشنایی ندارم
از دوستان اگه کسی هست لطفا راهنمایی کنید
شما چه گرایشی میخاین بخونین؟
سپاس دوست عزیزفرقش اینه که اومده مباحثو به دو بخش متوسط و پیشرفته تقسیم کرده
جلد 1 متوسط(کله فصلارو پوشش داده و میشه همونم تنها خوند)
جلد 2 پیشرفته
اول جلد 1 رو بگیر بخون هروقت روش مسلط شدی بعدش برو جلد 2 رو بگیر بخون
خدا رو شکر که براتون ساده ستمن الکترونیک میخوام برم. (اگه بشه نانو الکترونیک یا میکرو الکترونیک)
من امروز رفتم کتابش رو گرفتم یه بیست صفحه ازش خوندم، جلدش یکش خیلی سطح ساده ای هست؛ سه هفته ای میشه جمش کرد.
20 صفحه اولش برام ساده بودخدا رو شکر که براتون ساده ست
از راهنمایی دوستمون که بالا گفتن می تونید استفاده کنید
و مهمتر از اون بتونیم توی این دوره چیزهای بیشتری یاد بگیریم و تسلط بیشتری روی دانسته های خودمون پیدا کنیم و به نوعی پیشرفت کنیمسلام خسته نباشین امیدوارم امسال بتونیم سال با موفقیت ی پشت سر بزاریم........
سلام دوست عزیزسلام خسته نباشین امیدوارم امسال بتونیم سال با موفقیت ی پشت سر بزاریم........
نگران نباشید همین که میگین ساده بوده یعنی بقیه ش هم قابل فهمه و چیزی که که قابل فهم باشه با تمرین زیاد ساده میشه...20 صفحه اولش برام ساده بود، حالا شب درازه...
توی مقدمه خود کتاب گفته با مطالعه و تسلط روی جلد اول میتونید تا40 تا 60 درصدی بزنید و جلد دوم برای کسایی هست که میخوان 100 بزنن.
و مهمتر از اون بتونیم توی این دوره چیزهای بیشتری یاد بگیریم و تسلط بیشتری روی دانسته های خودمون پیدا کنیم و به نوعی پیشرفت کنیم![]()
سلام...بنظر من کتا کنترل خطی دکتر خاکی صدیق که توی اینترنت هم پی دی افش موجوده واسه شروع خوبه بخاطر ساده وقابل فهم وروان بودنشسلام. دوستان میخوام کنترل خطی رو تقریبا از پایه شروع کنم . دوستا واسه مفاهیم و فهمیدن خوب درسنامه چه کتابی رو معرفی می کنید؟
سلامسلام میخواستم بدونم اگه من از الان شروع کنم دیر نیست باتوجه به پایه ی ضعیفی که دارم .
واینکه واقعا موندم برای آزمون آزمایشی کدوم موسسه بهتره ؟آیا بستگی به خوده فرد داره؟ دو ساعته دارم سرچ میکنم بلکه به نتیجه ای برسم ولی هیچی نصیبم نشد.![]()
فلش کارت مدرسان شریف که برای رشته مهندسی برقه به نظرم خیلی کمکت کنه اینجور که گفتی.سلام به دوستان
من پایه زبان قوی دارم 504-تافل ورد - و پندین کتاب دیگه واسه زبان خوندم.
ولی میخام واسه ارشد یه کتاب تستی بخونم که بشه یکی دو هفته جمع جورش کرد. راهنمایی کنید لظفا
فلش کارت مدرسان شریف که برای رشته مهندسی برقه به نظرم خیلی کمکت کنه اینجور که گفتی.
چون 504 لغت داره که همش واسه مهندسی برقه و بعد از اونم کتاب کم حجم زبان تخصصی رو تست و متناشو کار کنی دیگه فک نکنم مشکلی داشته باشی.
اینارو هم دوستان دانشگاه های خوب به من توصیه کردن که بخونمش.
فلش کارت مدرسان شریف که برای رشته مهندسی برقه به نظرم خیلی کمکت کنه اینجور که گفتی.
چون 504 لغت داره که همش واسه مهندسی برقه و بعد از اونم کتاب کم حجم زبان تخصصی رو تست و متناشو کار کنی دیگه فک نکنم مشکلی داشته باشی.
اینارو هم دوستان دانشگاه های خوب به من توصیه کردن که بخونمش.
آره هست فقط باید خودتم متنای مهمو انتخاب کنی و اون تستا رو بزنی.هست؟
کتاب کم هجم که میگید اونم مدرسان
سلام به دوستان
من پایه زبان قوی دارم 504-تافل ورد - و پندین کتاب دیگه واسه زبان خوندم.
ولی میخام واسه ارشد یه کتاب تستی بخونم که بشه یکی دو هفته جمع جورش کرد. راهنمایی کنید لظفا
آره هست فقط باید خودتم متنای مهمو انتخاب کنی و اون تستا رو بزنی.
قیمتشم خیلی کمه کتابش
لینکشو برات میفرستم که اطلاعات کتابو فلش کارتو بخونی
goo.gl/Ft0wL8