ایده های خلاقانه برای تزئین سفره هفت سین ( سبزه ارایی - رنگ امیزی تخم مرغ - شیرینی .................)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ZEUS83

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان از اونجا که تاپیک قبلی قفل شد و هنوز مطالب خیلی زیادی در مورد هنر تزئین سفره هفت سین باقی مونده بر آن شدم ادامه بحث سبزه ارایی - رنگ کردن تخم مرغ - شیرینی های محلی مخصوص عید - شمع ارایی و ................ را در این تاپیک ادامه بدم .
این تالار رو برای این انتخاب کردم چون بیشتر خانم های عزیز و هنرمند سایت در این تالار حضور دارن و بهتر میتونن از تاپیک استفاده کنند .

از همه دوستان عزیزم مصرا خواهش میکنم به هیچ وجه در تاپیک اسپم نکنند پروفایل من در اختیار شماست خوشحال هم میشم پیامهاتونو اونجا ببینم .
هر کاربری هم دوست داشت میتونه ایده های جالبی که بنظرش میرسه در همین تاپیک قرار بده . هر سوالی در مورد موضوع تاپیک باشه میتونید همینجا مطرح کنید


اینهم لینک تاپیک قبلی که میتونید رنگ امیزی تخم مرغ و شیرینی های محلی رو اونجا مشاهده کنید

http://www.www.www.iran-eng.ir/show...ئید-یک-کم-ذوق-و-سلیقه-به-خرج-بدهیم?highlight=
 
آخرین ویرایش:

ZEUS83

عضو جدید
کاربر ممتاز
سبزه عید را خودتان سبز کنید



 

ZEUS83

عضو جدید
کاربر ممتاز
و اما در مورد سبز کردن سبزه...

سبز کردن دانه های سخت:مثل گندم عدس ماش نخود و ...

بذرهای سخت را باید یک تا دو روز در آب بخیسانید
بعد از اینکه دانه ها خوب خیس خورد آن را درون پارچه نخی پیچیده و مرطوب نگه دارید و مدام جا به جا کنید تا دانه ها یکنواخت جوانه بزند
دانه های جوانه زده را درون ظرف مورد نظر ریخته روی آن دستمال نمناک بکشید
یکی دو روز بعد که جوانه ها کمی سبط شد دستمال را بر دارید.وقتی بلند تر شد آن را زید نور آفتاب و هوای خنک بگذارید تا سبزه شما پر پشت و پر رنگ شود

دانه های سخت را باید 10 تا 15 روز قبل سبز کنید و روزی یک بار به آن آب بدهید

علاوه بر ایده هایی که توی این مبحث می بینید، می تونید دانه ها رو بین شکاف های میوه کاج بریزید و سبز کنید و یا خوشه درسته گندم رو سبز کنید.منتظر ایده های بقیه دوستان هستیم

اقتباس از مجله سرآشپز27
 

ZEUS83

عضو جدید
کاربر ممتاز
سبز کردن دانه های لعابی مانند شاهی یا منداب و ...

ویژگی این بذرها اینه که بعد از خیس شدن حالت ژله ای به خود می گیرند و به همین دلیل قابلیت چسبندگی روی سطوح مختلف(حتی سطوح عمودی) را دارا می باشند

خیساندن:مقدار مناسب بذر را پس از یکبار شستن به مدت 4 ساعت با آب لازم بخیسانید(میزان آب لازم برای بذر شاهی 5 برابر و بذر منداب 5/2 برابر مقدار بذر است

روی سطحی را که می خواهیدسبزه سبز کنید را با آب فشان خیس کنیدبعد یکایه پنبه با ضخامت 1 سانتی متر روی ماکت قرار دهیدبه طوری که همه جای ماکت را بپوشاند.روی پنبه یک لایه پارچه تنظیف بکشید و سطح ماکت را با آب فشان کاملا خیس کنید و بذرهای خیس خورده را روی ماکت بمالید.
دقت کنید فقط یک لایه بذر روی تنطیف بمالید و پس از اتمام کارسطح ماکت را خیس کنید

در این مرحله یک نایلون شفاف را که دو نقطه آن را سوراخ هایی به اندازه 3*3 ایجاد کردید روی کار و بافاصله قرار دهید(نایلون به سطح ماکت نچسبد) اضافه های نایلون را زیر ماکت جمع نمایید.

روز اول و دوم سبزه شما به روزی 3 بار آبدهی با آب پاش نیاز دارد.از روز سوم که بذرها جوانه زد و به رنگ سبز کم رنگ در آمد دیگر احتیاجی به روکش ندارد و در این مرحله باید سبزه ها را روزی 2 بار سیراب کنبد

دو سه روزی که سبزه چوشش نایلونی دارد سبزه را در محیط معمولی و به دور از نور آفتاب قرار دهید وقتی نالون را بر داشتید یک روز دیگر هم در همان محیط قرار دهید ولی در روزهای بعد سبزه رو روزی چند ساعت در هوای آزاد بگذارید البته در معرض باد نباشد.در این مرحله سبزه نیاز به روزی یکبار آب دهی دارد

بذر شاهی در 6 روز و بذر منداب در 4 روز آماده می شود

سعی کنید سبزه ها را در سبد حصیری قرار دهید تا آب از آن کاملا جدا شود.
اگر ماکت شما لبه دارد حتما لبه سبد را ببرید تا آب در آن جمع نشود و بوی نامطبوع ایجاد نکند

اقتباس از مجله آشپز باشی شماره
 

ZEUS83

عضو جدید
کاربر ممتاز
تزئین سبزه بر روی کوزه

100 گرم تخم شاهی را با آب مخلوط کنید تا لعاب داده و غلظت پیدا کند
جوراب نایلونی را روی سطح کوزه کشیده و اضافی آن را به سمت داخل بدهید .از مایه لعاب دار روی کوزه بمالید و قسمت های سوراخ دار را خالی بگذارید
بعد از اتمام کار روزی چند مرتبه با آبپاش روی آن آب بپاشید تا خشک نشود
بعد از اینکه سبزه ها کمی بلند شد قسمت های خالی کوزه را به آرامی برش زده و شمع کوچکی درون کوزه قرار دهید
اگر از کوزه ساده و بدون سوراخ استفاده می کنید فقط کافیست داخل کوزه را پر از آب کنید و نیازی به آب پاشیدن نیست.فقط مواظب باشید آب کوزه تمام نشود

مجله هنرآشپزی شماره 65
 

ZEUS83

عضو جدید
کاربر ممتاز
این هم آموزش سبزه از شاپرک عزیز برای دوستانی که در مورد تخم خرفه سوال داشتند

وسائل و موادی که لازم داریم عبارتند از :
بذر شاهی و خرفه و خاکشیر
یک سبد پلاستیکی
تخم مرغ پلاستیکی
تنظیف
پنبه
کمی سیم



عکس خرفه و سیاه دانه را براتون میذارم که یک وقت اشتباه سیاه دانه را بجای خرفه نخرید .

سیاه دانه



خرفه





مقداری بذر خرفه را در یک ظرف جدا خیس می کنیم .بذر خاکشیر را هم در یک ظرف جدا خیس می کنیم و وقتی لعاب پیدا کرد بذر خرفه را بهش اضافه می کنیم .

بذر خرفه بدلیل اینکه لعابی نداره به تنهائی قابل استفاده نیست و بذر خاکشیر کمکش می کنه که روی کار بمونه سه واحد بذر خرفه باید با یک واحد بذر خاکشیر مخلوط بشه .

پنبه ها معمولا دو لایه هستند اون را یک لایه می کنیم و دور سبد را کاملا با پنبه می پوشونیم.






روی آن را آب اسپری می کنیم و یک تنظیف روی آن می کشیم لبه های تنظیف باید طوری باشه که بشه بعد بردش زیر کار برای زیبائی .



دور تخم مرغ پلاستیکی هم به همین ترتیب پنبه و تنظیف می کشیم یک سیم هم وارد حفره ته تخم مرغ می کنیم که بهتره ضخیم باشه که محکم بمونه و تنظیف را دور اون سیم با نخ محکم کرده و اضافات تنظیف را قیچی می کنیم .



بذر آماده و لعاب انداخته شاهی را با دست برداشته و روی تنظیف می کشیم باید بدونید که فقط یک لایه بذر باید روی کار باشه اگر بیشتر باشه یا سبز نمیشه یا موقع سبز شدن حالت زشتی به خودش می گیره پس دستون را با کمی آب خیس کنید و روی کار بکشید بذرهای اضافی لیز می خورند و در جای خالی روی تنظیف می چسبند.



تخم مرغ پلاستیکی را که یک سیم بهش وصل هست روی سبد سوار کنید و سر سیم را از سبد عبور بدید که روی کار بمونه .

مقداری بذر خرفه و خاکشیر را با دست برداشته و روی تخم مرغ پلاستیکی را پوشش بدید بازم باید یک لایه روی کار بکشید نه بیشتر دستون را خیس کنید و روی کار را صاف کنید این مرحله یک مقدار وقت گیر هست چون قدرت چسبندگیش کمتره .



نگران کثیف کاری نباشید چون بعد از رشد بذرها پوشش پیدا میکنه .


نسبت به بزرگی یا کوچکی سبدتون تخم مرغ پلاستیکی بیشتر یا کمتری استفاده میشه .اگر میخواین گلهای وسط کارتون درشت تر باشه دور تخم مرغ های پلاستیکی را پنبه بیشتری بکشید تا به اندازه دلخواهتون در بیاد.

برای مدل دار کردن این سبزه میتونید مقداری از بذر شاهی را با کمک یک قاشق مرباخوری بردارید و شکل های مورد نظر را روی آن پیاده کنید بعد جاهای خالی را با بذر خرفه و خاکشیر بپوشونید .






بعد از اتمام کار لبه های تنظیف را به زیر کار ببرید در ظرف مورد نظرتون بذارید و روی کار را حسابی آب اسپری کنید .یک نایلون بزرگ را چند تا سوراخ کنید و روی کار بکشید مواظب باشید نایلون روی کارتون نچسبه .روزی چند بار نایلون را برداشته و روی بذرها را آب اسپری کنید تا زمانی که یک رنگ سبز را ببینید که بذرها جوانه زدن نایلون را بردارید و الان اگر زیر کار را نگاه کنید می بینید که کارتون ریشه زده وقتی ریشه ها را کامل دیدید میتونید برای سیراب کردنش روزی یک بار از پشت کار بگیرینش زیر شیر آب .

خب سبزه شما آماده است که میتونید هر طور که مایلید تزئینش کنید .







 

ZEUS83

عضو جدید
کاربر ممتاز
آموزش کاشتن بذر گندم در خاک:

وسائل مورد تیاز:

کمی شن...خاک گلدون....ظرف مورد نظرتون....اسپری آب

گندم ها رو شسته و توی آب برای 24-48 ساعت یا تا موقعی که جوونه بزنن, خیس میکنیم...





حالا ظرف مورد نظرتون و اول با کمی شن و بعد با خاک گلدون میچوشونید و گندم های جوونه زده شده و از آب بکشید و روی سطح خاک پخش کنید....





با اسپری آب بدید تا خاک خوب مرطوب بشه و ظرفتونو با سلفون خوب بپوشونید و در جای تاریک قرار بدید تا زمانیکه جوونه ها کمی بلند بشن و ریشه توی خاک بزنن....





بعد دیگه پلاستیک و بردارید و کنار نور اندازه قرار بدید....روزانه با اسپری بهش آب بدید تا خوب بلند و سبز بشن...






سبزه های سبزتون همیشه سبز باد :))))
 

ZEUS83

عضو جدید
کاربر ممتاز
موارد اصلی :


1- ظرفهای فلزی برای سبز کردن سبزه مناسب نیست.
2- تناسب اندازه ظرف و مقدار بذر در طول عمر سبزه و پرپشتی و زیبایی آن بسیار موثر است.
3- بهتر است برای آب دادن به سبزه از سیفون های آب استفاه کنید. ( آب پاش هایی که آب رو اسپری می کنن )
4- بذر را 24 ساعت قبل در آب خیس کنید و در این مدت 2 تا 3 بار آب ظرف را عوض کنید. ( نوع بذر مهم نیست ) آب باید تا حدی در ظرف باشد که تمام بذر در آب غوطه ور باشد.
5- بهتر است از ظروف سفالی برای سبزه استفاده کنید. اگر در دسترس نبود ظروف چینی هم مناسب است.
6- آبیاری بیش از حد و استفاده از ظروف پلاستیکی باعث بد بو شدن سبزه میشود.
 

ZEUS83

عضو جدید
کاربر ممتاز




ابتدا بذر مورد علاقتون رو که یک روزخیس کرده تا یه جوونه کوچیک بزنه ( تو عدس کاملا مشخصه تو بقیه دیدنش دقت میخواد )
بذر رو بر میدارین کف ظرف انتخابیتون میچینین ( بسته به میزان تراکمی که میخواین داشته باشین تا نهایتا سه ردیف بذر ) و با دست صافش میکنین.
با آبپاش آنقدر غبار پاشی میکنین تا یه مقدار آب کف ظرف جمع بشه ( خیلی کم بذر نباید تو آب غوطه ور بشه )
بعد یه دستمال ظریف و تمیز به رنگ روشن روش میکشین و میذارین یه گوشه، جایی مثل کنار پنجره که روزی سه چهار ساعت نور مستقیم آفتاب داشته باشه ولی دما از 25 نگذره.
اون دستمالی رو که روی بذرها کشیدین باید همیشه مرطوب باشه. ( با همون آبپاش روش آب بپاشین تا خیس بشه ) ته ظرف رو هم نگاه کنید که خشک نشه حواستون باشه انقدر آب نریزین که بذر غوطه ور بشه اونجوری کار خراب میشه. در حد خیس بودن کافیه.
دو سه روز کارتون همینه که فقط دستمال رو خیس نگه دارین. وقتی جوونه بذر اونقدر رشد کرد که پارچه رو حرکت داد از این به بعد غبارپاشی رو باید مستقیم روی بذر ها انجام بدین. اگه محیط خیلی خشک ندارین پارچه رو بردارین دیگه بهش نیاز ندارین ولی اگه محیط گرم و خشک دارین باید اون پارچه کماکان خیس روی بذرها بمونه. ( بذر ها رو غبارپاشی کنین بعد پارچه رو روش بکشین ) برای تهران معمولا دیگه نیازی به پارچه نیست مگر اینکه هوا خیلی گرم بشه.
بعد این دو سه روز اگه بتونین کود اوره گیربیارین خیلی عالی میشه، یه قاشق چایخوری رو توی یه لیتر آب حل کنید و با اون آبیاری کنید. اگه هم گیرنیومد چاره ای نیست همون آب خالی خوبه!
هر سه چهار ساعت یه بار نگاه کنید که ته ظرف خشک نشه. رمز پرپشتی غیر از اوره اینه که بذر رو تو آب غرق نکنید.
بعد از اینکه سبزه ها سر زد و مقداری رشد کرد ( در حدود یکی دو سانت ) دیگه ریشه خیلی به پر آبی حساس نیست، البته انقدر پر نکنین که شورش دربیاد! حد اعتدال ، به طور خلاصه باید همیشه در حد نیم استکان آب ته ظرف باشه. اگه اوره پیدا نکردین این موقع ( منظوربعد سر زدنه) میتونین کود مایع ( تو هر فروشگاه کشاورزی پیدا میشه ) تهیه کنین و نصف مقداری که تو دستورش گفته رو با آب قاطی کنید و به پای سبزه تون بریزین. ( دلیل نصف بودن اینه که محیط بدون خاک هست و کود مستقیم در دسترس ریشه قرار میگیره باید غلظت کمتر باشه ). آبیاری با کود رو نهایتا باید هفته ای دو بار انجام بدین نه بیشتر و یادتون باشه آنقدر آب بریزین که هر روز لازم باشه آبیاری کنید. در دسترس بودن آب تازه واسه گیاه بهتره. دمای آب هم همونطور که قبلا گفتم نباید آب سرد باشه گیاه به آب نیمگرم بهتر جواب میده. خب اگه همه کارای قبلی رو انجام دادین و سبزه شما هنوز زنده بود! تقریبا کار تموم شده فقط باید مواظب باشین که ته سبزه خشک نشه ( ریشه رو میگم ) با این کار سبزه خوبی رو برای عید نوروز خواهید داشت و به ماماناتون میتونین پزشو بدین.
اینم بگم که بهترین زمان واسه سبزه سبزکردن واسه اینکه سبزه تا 13 دووم بیاره و خراب نشه حدود دو هفته قبل از عیده. یعنی اگه شما برای امسال میخواین سبزه سبز کنین ده تا دوازده روز دیگه میتونین بذر رو خیس کنید و فرداش پهن کنید. برای عدس 10 روز هم کافیه چون سریع الرشد هست . یه چیزی هم که یادم رفت اینه که برای گندم زمان بیشتری رو برای خیس کردن باید اختصاص بدین یه 12 ساعت بیشتر باشه نتیجه بهتره! یعنی گندم رو 36 ساعت در آب غوطه ور خیس کنید و بعد بقیه مراحل رو انجام بدین.
 

ZEUS83

عضو جدید
کاربر ممتاز
آسان ترین دانه ها برای جوانه زدن عبارت اند از:


یونجه، ماش، عدس، شنبلیله، تربچه، نخود و گندم و پس از آن ها تخمه آفتاب گردان، کدو، کنجد، بزرک، نعنا و سپس انواع لوبیاها مانند سویا ، جو، ذرت و ارزن.
از میان جوانه ها، دانه سویا بسیار مغذی است. توجه کنید که دانه سویا تازه باشد، پوستش شکسته نباشد و دانه نصف نشده باشد.

زمان لازم برای تهیه جوانه ها:


الف- دانه های که باید حدود 6 تا 8 ساعت خیس کنید:
یونجه ( مدت جوانه زدن : 6-5 روز )
شنبلیله ( مدت جوانه زدن : 4-3 روز )
تربچه ( مدت جوانه زدن : 5-4 روز )
کنجد ( مدت جوانه زدن : 2-1 روز )

ب- دانه هایی که باید حدود 10 تا 18 ساعت خیس کنید:
نخود ( مدت جوانه زدن : 4-3 روز )
عدس ( مدت جوانه زدن : 5-3 روز )
ماش ( مدت جوانه زدن : 5-3 روز )
سویا ( مدت جوانه زدن : 5-3 روز )
آفتاب گردان ( مدت جوانه زدن : 2-1 روز )
گندم ( مدت جوانه زدن : 3-2 روز )
چاودار ( مدت جوانه زدن :3-2 روز )
ارزن ( مدت جوانه زدن :4-3 روز )
 

ZEUS83

عضو جدید
کاربر ممتاز
سبزه عروسكي






وسايل‌ لازم:
- عروسك‌
- پارچه‌ كنفي‌ يا گوني‌
- تخم‌ شاهي‌
- نخ‌ و سوزن‌ و قيچي‌

شيوهِ كار:
عروسك‌ مناسبي‌ انتخاب‌ كنيد؛ عروسكي‌ كه‌ ترجيحاً دامن‌ بلندي‌ داشته‌ باشد. اگر مي ‌خواهيد لباس‌ عروسك‌ آسيب‌ نبيند، قسمت‌ دامن‌ را داخل‌ كيسه‌ نايلوني‌ قرار دهيد و در قسمت‌ كمر با كش‌ يا سوزن‌ و نخ‌ محكم‌ كنيد.
پارچه‌ كنفي‌ را با قيچي‌ (با توجه‌ به‌ اندازه‌ عروسك) به‌ شكل‌ دامن‌ برش‌ بزنيد. اندازه‌ گيري‌ دقيق‌ دور كمر، قد دامن‌ و پايين‌ دامن‌ عروسك، شما را در برش‌ صحيح‌ دامن‌ كمك‌ مي ‌كند. دامن‌ را با سوزن‌ و نخ‌ بدوزيد و قسمت‌ كمر را محكم‌ به‌ عروسك‌ متصل‌ كنيد. اين‌ مرحله‌ پايه‌ كار است‌ و بايد با دقت‌ و توجه‌ انجام‌ شود.
تخم‌ شاهي‌ را خيس‌ كنيد و بگذاريد يكي ‌دو ساعت‌ بماند تا حالت‌ ژله ‌اي‌ و چسبنده‌ پيدا كند. سپس‌ آن‌ را از بالا به‌ پايين‌ و به‌ آرامي‌ روي‌ دامن‌ عروسك‌ بماليد. اين‌ كار را به ‌دقت‌ و به‌ گونه ‌اي‌ انجام‌ دهيد كه‌ اصلاً معلوم‌ نباشد.
عروسك‌ را در محل‌ گرم‌ ( كنار رادياتور شوفاژ يا نزديك‌ بخاري ) قرار دهيد و هر روز دو نوبت‌ با آبفشان‌ به‌ آن‌ آب‌ بپاشيد تا همواره‌ مرطوب‌ بماند. زماني ‌كه‌ شاهي‌ها جوانه‌ زد بهتر است‌ آن‌ را به‌ محل‌ خنك ‌تر منتقل‌ كنيد. گرما رشد جوانه‌ ها را سرعت‌ مي ‌بخشد و عمر سبزه‌ كوتاه ‌تر مي ‌شود. اگر مي‌ خواهيد سبزه‌ رشد زيادي‌ نداشته‌ باشد، آن‌ را داخل‌ يخچال‌ بگذاريد؛ اما آب ‌دادن‌ را فراموش‌ نكنيد.
دامن‌ سبز عروسك‌ را با گل‌هاي‌ رنگي‌ جلوه‌ بيشتري‌ ببخشيد. اين‌ روش‌ سبز كردن‌ سبزه‌ شيوه‌اي‌ جديد است‌ و اگر حين‌ انجام‌ كار دقت‌ و سليقه‌ به ‌خرج‌ دهيد، نتيجه‌ مطلوبي‌ خواهيد گرفت. اگر دوست‌ داريد دامن‌ محكم‌ باشد و موقع‌ ايستادن‌ عروسك‌ دچار مشكل‌ نشود، زير پارچه‌ تور سيمي‌ بگذاريد و با پارچه‌ روي‌ آن‌ را بپوشانيد.

منبع: مجله سروش و سایت تبیان
 

ZEUS83

عضو جدید
کاربر ممتاز
البته بیشتر این سبزه های فانتزی با چمن مصنوعیه.....
شاید با پولیش سبز هم بشه بهر حال تزئینیه برای سفره هفت سین دیگه....
 

ZEUS83

عضو جدید
کاربر ممتاز
سبز کردن خوشه گندم
در این روش گندم رو با خوشه سبز می کنیم ٬ بدین صورت که خوشه های گندم رو در آب فرو می بریم تا مقداری سبز بشه ( باید توجه کرد که فقط قسمت خوشه در آب باشه و ساقه خشک بمونه٬ عوض کردن روزانه آب هم فراموش نشه.ضمنا مدت زمان سبز شدن این سبزه از انواع دیگه سبزه خیلی بیشتره) بعد از اون از دستمال مرطوب در کنار خوشه ها استفاده می کنیم تا رطوبت خوشه ها حفظ بشه. در انتها هم شما شاهد جوانه زنی خوشه های گندم خواهید بود.
اینکه ساقه ها خشک بمونن خیلی مهمه چون اگه خیس بن استحکامشون رو از دست می دن و دیگه تو گلدون به صورت صاف قرار نمی گیرن
و این هم تجربه سوگند جون از سایت سفره خونه:
خوشه هاي گندم من خشك بود. اونها رو تابستون از مزرعه جمع كردم .اول اونها رو دسته كردم و دو روز داخل آب خيس كردم.وقتي يه نيش كوچولو زد . اونها رو از آب در آوردم و داخل يه ظرف گود قراردادم . بعد روي گندم ها رو با پارچه خيس پوشوندم . هر روز چند با روي اون آب پاشي مي كردم (بستگي به دماي خونه داره )بعد از دو سه روز كه جونه هاي بلند تر شد پارچه رو از روي اون برداشتم و مرتب اونو آب پاشي مي كنم ديروز كه خوشه گندم رو روبروي نور خورشيد گذاشتم ظرف يك روز 4 سانت جونه ها قد كشيد و سبز شد البته نه همش .
 

somayeh_63

عضو جدید
کاربر ممتاز
آقا این سبزه پارسال عید ماست..................محصول مشترکه من ...مامانم .....و خواهرمه.......من ساخت ماکتش........مامانم کاشت.................خواهرم نگهداری!
اگه خواستین میتونم حدودا بگم چیکار کنین!
IMG_6334.jpg

ببخشید یکم اطرافش نامرتبه :smile:...........چیدمان نشده بود هنوز! :cool: :redface:
 

عادل عادل

عضو جدید
آقا این سبزه پارسال عید ماست..................محصول مشترکه من ...مامانم .....و خواهرمه.......من ساخت ماکتش........مامانم کاشت.................خواهرم نگهداری!
اگه خواستین میتونم حدودا بگم چیکار کنین!
مشاهده پیوست 47808

ببخشید یکم اطرافش نامرتبه :smile:...........چیدمان نشده بود هنوز! :cool: :redface:




زیاد خودتو در گیر نکن اینهمه ام مهم نیس
ولی بیشتر تمرین کن
 
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا