ایده های حساب شده برای راه اندازی کسب و کار

jovhar

عضو جدید
کاربر ممتاز
عزیزان
سلام بعد از این اگه پایه باشین درباره یک موضوع یا یک ایده که قابل طرح و بررسی باشه بحث کنیم و اون ایده رو تکمیل کنیم.

برای شروع از یکی از دوستان می خوام که یک ایده مورد توافق رو طرح کنه.

Golden Boy

عضو جدید
ali

ali

عزیزان
سلام بعد از این اگه پایه باشین درباره یک موضوع یا یک ایده که قابل طرح و بررسی باشه بحث کنیم و اون ایده رو تکمیل کنیم.

برای شروع از یکی از دوستان می خوام که یک ایده مورد توافق رو طرح کنه.

بازم سلام
خب نظرت در مورد این موضوع که من دارم روش کار می کنم چیه؟؟
من می خوام با تغییر در مکانیزم ماشین سواتر در برداشت گیاه علوفه ای یونجه دانسیته بسته های بیلر شده رو 20 تا 30% افزایش بدم.
البته اگه باز منظورتو اشتباه نفهمیده باشم!!!!
موفق باشی.;)

Golden Boy

عضو جدید
ali

ali

یه چیزی ام بگم بچه های اینجا خیلی بی حال تر از این حرفا هستن.
بهر حال موفق باشی.;)

jovhar

عضو جدید
کاربر ممتاز
عزیز.
سلام خوب اینکه بخواهیاین کار رو انجام بدی رو بیشتر توضیح بده
یعنی می خوای یک جورایی همون اول با سواتر رطوبت رو کاهش بدی یا ساقه کوبی هم با اون انجام بدی؟

توضیح بیشتری درباره کاری که می کنی بده تا شروع کنیم.

Golden Boy

عضو جدید
ali

ali

عزیز.
سلام خوب اینکه بخواهیاین کار رو انجام بدی رو بیشتر توضیح بده
یعنی می خوای یک جورایی همون اول با سواتر رطوبت رو کاهش بدی یا ساقه کوبی هم با اون انجام بدی؟

توضیح بیشتری درباره کاری که می کنی بده تا شروع کنیم.

سلام دوست عزیز
این چیزا رو تو میخوای چکار تو که تموم کردی الانم کارگاه داری؟؟!!
برعکس بقیه هم هرروز آنلاینی.
رک بگم یکم مشکوکی!
بیشتر توضیح بده پایت میشم.;)

Golden Boy

عضو جدید
اولا سواتر هایی که کار برداشت علوفه رو انجام میدن خودشون اکثرا ساقه کوب دارن ثانیا نه خیر. میخوام یه واحد برش تو مسیر تغذیه سواتر (احتمالا به جای ساقه کوب) طراحی و جایگزین کنم که بتونم با برش یک تا دو مرحله ای علوفه یونجه، دانسیته بسته هایی که بعدا با بیلر ایجاد میشن رو افزایش بدم. نتیجه کارمم که معلومه. صرفه اقتصادی تو هزینه نخ، جابه جایی، انبار داری، نیروی کارگری... البته سریع تر خشک شدن یونجه هم مدنظره!
یعنی اگه قرار تو یک مزرعه چند هکتاری 1000 بسته با حجم مشخص تولید بشه 700 بسته با همون حجم ولی با دانسیته بیشتر تولید میشه.
OK ؟!!!
موفق باشی;)

jovhar

عضو جدید
کاربر ممتاز
اولا سواتر هایی که کار برداشت علوفه رو انجام میدن خودشون اکثرا ساقه کوب دارن ثانیا نه خیر. میخوام یه واحد برش تو مسیر تغذیه سواتر (احتمالا به جای ساقه کوب) طراحی و جایگزین کنم که بتونم با برش یک تا دو مرحله ای علوفه یونجه، دانسیته بسته هایی که بعدا با بیلر ایجاد میشن رو افزایش بدم. نتیجه کارمم که معلومه. صرفه اقتصادی تو هزینه نخ، جابه جایی، انبار داری، نیروی کارگری... البته سریع تر خشک شدن یونجه هم مدنظره!
یعنی اگه قرار تو یک مزرعه چند هکتاری 1000 بسته با حجم مشخص تولید بشه 700 بسته با همون حجم ولی با دانسیته بیشتر تولید میشه.
OK ؟!!!
موفق باشی;)
عزیز.
سلام. خوب این که میگی خوبه اما آیا آزمایش کردی با چند درصد تغییر در اندازه علوفه چند درصد بسته ها کم میشه یا هنوز این کارو نکردی. یا اینکه می خوای همینجوری بصورت طراحی حرکتت رو ادامه بدی.
به نظر من اول تست کن بعد وارد فاز طراحی و ایده
این خودش مزیت این رو داره که می تونی یک مقاله دیگه هم بدی

jovhar

عضو جدید
کاربر ممتاز
OK ؟!!!
موفق باشی;)
عزیز.
سلام.
1- اگه سواتر تیغه برداشت داشته باشه میشه گفت یک راه دو مرحله ای کردن برداشت در دو ارتفاع هست
2- اگه pick up باشه باید یک فکر دیگه کرد اون وقت در رطوبت بالا مشکل ریزتر کردن علوفه رو داریم که کارمشکلیه.
3- اگه بخوایم یک واحد چاپر رو دستگاه بعد از ساقه کوبش بزاری اون وقت مشکل فضا و همچنین توان مصرفی بالا رو داریم

;)ادامه این مطلب رو + ایده خودت کاملتر شرح بده;)

Golden Boy

عضو جدید
عزیز.
سلام.
1- اگه سواتر تیغه برداشت داشته باشه میشه گفت یک راه دو مرحله ای کردن برداشت در دو ارتفاع هست
2- اگه pick up باشه باید یک فکر دیگه کرد اون وقت در رطوبت بالا مشکل ریزتر کردن علوفه رو داریم که کارمشکلیه.
3- اگه بخوایم یک واحد چاپر رو دستگاه بعد از ساقه کوبش بزاری اون وقت مشکل فضا و همچنین توان مصرفی بالا رو داریم

نه فکر کنم تو منظورمو خوب متوجه نشدی، من نمی خوام محصول رو مثل چاپر خرد کنم نهایتا هر شاخه محصول دو تا سه برش بیشتر نمیخوره، این واحد برش رو من میخوام به جای ساقه کوب سواتر بذارم (چون تو ایران ساقه کوب تاثیر خاصی نداره)
البته طراحی اون احتمالا شبیه به همون مکانیزم چاپر بشه.
موفق باشی;)

Golden Boy

عضو جدید
عزیز.
سلام. خوب این که میگی خوبه اما آیا آزمایش کردی با چند درصد تغییر در اندازه علوفه چند درصد بسته ها کم میشه یا هنوز این کارو نکردی. یا اینکه می خوای همینجوری بصورت طراحی حرکتت رو ادامه بدی.
به نظر من اول تست کن بعد وارد فاز طراحی و ایده
این خودش مزیت این رو داره که می تونی یک مقاله دیگه هم بدی

خب اینکه آره، این یه کار سه مرحله ایه. یعنی اول کارای آزمایشگاهی اون رو انجام میدم بعد طراحی و ساخت مکانیزم و مرحله آخرهم ارزیابی مزرعه ا ی، هر کدوم ازین سه مرحله هم برا خودش کار سنگینیه.
ممنون از توصیه هات.

Golden Boy

عضو جدید
عزیز.
سلام.

نگفتی ازین پرسش و پاسخ چه هدفی داری؟؟
به چه درد تو میخوره؟؟!!!!

jovhar

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه فکر کنم تو منظورمو خوب متوجه نشدی، من نمی خوام محصول رو مثل چاپر خرد کنم نهایتا هر شاخه محصول دو تا سه برش بیشتر نمیخوره، این واحد برش رو من میخوام به جای ساقه کوب سواتر بذارم (چون تو ایران ساقه کوب تاثیر خاصی نداره)
البته طراحی اون احتمالا شبیه به همون مکانیزم چاپر بشه.
موفق باشی;)

عزیز.
سلام این که گفتم چاپر یک پیشنهاد بود که مشکل زیادی خواهد داشت اون هم جمع کردن علوفه با حجم زیاد در یک عرض کم که همون مشکل توان مصرفی بالا خواهد بود
اما بگو که راه حل خودت تا اینجا چی بوده که بخواهی علوفه رو به دو یا 3 قسمت طولی تقسیم کنی.
اما مسئله اینکه آیا تست زدی فشردگی بیشتر علوفه ریزتر چقدر هست یا نه. این رو نگفتی

Golden Boy

عضو جدید
عزیز.
سلام این که گفتم چاپر یک پیشنهاد بود که مشکل زیادی خواهد داشت اون هم جمع کردن علوفه با حجم زیاد در یک عرض کم که همون مشکل توان مصرفی بالا خواهد بود
اما بگو که راه حل خودت تا اینجا چی بوده که بخواهی علوفه رو به دو یا 3 قسمت طولی تقسیم کنی.
اما مسئله اینکه آیا تست زدی فشردگی بیشتر علوفه ریزتر چقدر هست یا نه. این رو نگفتی

چرا عزیزم گفتم، گفتمکه اول یه کار آزمایشی داره بعد طراحی رو انجام میدم فعلا نمیتونم چیز زیادی بگم.;)

jovhar

عضو جدید
کاربر ممتاز
چرا عزیزم گفتم، گفتمکه اول یه کار آزمایشی داره بعد طراحی رو انجام میدم فعلا نمیتونم چیز زیادی بگم.;)
عزیز
اگه نمیتونی چیززیادی بگی بخاطر اصل موضوع پروژت هست که از اول نباید می گفتی.
بعدش هم من گفتم ایده ای مطرح بشه که هرکی اومد اطلاعاتش رو share کنه همه استفاده کنن
بعدش اینکه گفتی به چه دردت میخوره این پرسش و پاسخ به درد من همین می خوره که رو یک موضوع در بیکاری هام فکر می کنم. بیشتر به درد کسی می خوره که موضوع ایده رو اون مطرحش کرده البته اگه لورفتنش براش مهم نباشه
به نظر من اونقدر طرح و ایده های جدید هست و نیاز به کار داره که خیلی کمن افرادی که بیان این طرح رو با این همه درد سر بدزدن

Golden Boy

عضو جدید
عزیز
بعدش هم من گفتم ایده ای مطرح بشه که هرکی اومد اطلاعاتش رو share کنه همه استفاده کنن
بعدش اینکه گفتی به چه دردت میخوره این پرسش و پاسخ به درد من همین می خوره که رو یک موضوع در بیکاری هام فکر می کنم. بیشتر به درد کسی می خوره که موضوع ایده رو اون مطرحش کرده البته اگه لورفتنش براش مهم نباشه
به نظر من اونقدر طرح و ایده های جدید هست و نیاز به کار داره که خیلی کمن افرادی که بیان این طرح رو با این همه درد سر بدزدن

عزیز شما کلا سوء تفاهمی!!!
من کی اینا رو گفتم؟!!

jovhar

عضو جدید
کاربر ممتاز
عزیز
سلام دلخور نباش
تو google بزن windrower site:www.macdon.com filetype:pdf چند تا pdf جالب هست
+

پیوست ها

• 157.PDF
    201.7 کیلوبایت · بازدیدها: 0
  • CIH7120703.pdf
    1.2 مگایابت · بازدیدها: 0

jovhar

عضو جدید
کاربر ممتاز
+
درمجموع ایده هایی میشه ازشون برای ادامه درآورد.

موفق باشی ادامه بدیم کارو;):):D

پیوست ها

• haying_haybine_mowercond_472_488_499.pdf
    1.2 مگایابت · بازدیدها: 0
  • nh-H8000.pdf
    1 مگایابت · بازدیدها: 0

Golden Boy

عضو جدید
عزیز

سلام
ببین عزیزم، اگه من گفتم چیز زیادی نمیتونم بگم ترسم از لو رفتن ایدم نبود منظورم این بود که هنوز من خودم دقیقا نمیدونم این کار شدنی هست یا نه به قول خودت اول باید کارای آزمایشگاهی اون انجام بشه که بعدا بشه تصمیم گیری کرد.
من هنوز پروپوزال این پروژم تایید نشده پس نمیتونم بگم دقیقا میخوام چکار کنم حتی شاید مکانیزم کار رو عوض کنم و به جای کار روی سواتر روی بیلر یا دستگاه دیگه ای کار کنم.
چیز زیادی فعلا معلوم نیست.
از بابت PDF هایی هم که برام گذاشتی واقعا ممنون،الان به بیشترین چیزی که احتیاج دارم مقاله های معتبر مشابه در این زمینه(افزایش دانسیته بسته های بیلر) و کاتالوگ هایی که بتونن طراحی مکانیزم داخلی سواتر رو کامل بهم نشون بدن.
بازم ممنون.
موفق باشی.;)

jovhar

عضو جدید
کاربر ممتاز
ایده های جدید

ایده های جدید

عزیزان
سلام. مثل اینکه این موضوع علی آقا چون هنوز نیاز به اطلاعات اولیه زیاد داره من پیشنهاد می کنم برای اینکه دوستان دیگه هم بتونن نظر بدن و مشارکت کنن موضوع رو عوض کنیم.
هرچند که تعداد کاربران ماشینی کمه اما میشه با یک موضوع خوب فکر همه رو به چالش بکشیم.

به همین خاطر من چند موضوع رو پیشنهاد می دم و تا هفته آینده هرکی دوست داشت موضوع مورد نظر خودش رو پیشنهاد کنه. تا آخر سر یک رای گیری کنیم و رو یکی دو موردبا هم کار کنیم.
:):):):):):):):):):):):):):):):):)

jovhar

عضو جدید
کاربر ممتاز
چند مقاله جالب

پیوست ها

• مکانیزم کنترولمکانیکی قفل دیفرانسیل.pdf
    583.4 کیلوبایت · بازدیدها: 0
  • نانوحسگرها و انواع.pdf
    1.8 مگایابت · بازدیدها: 0

Golden Boy

عضو جدید
عزیزان
سلام. مثل اینکه این موضوع علی آقا چون هنوز نیاز به اطلاعات اولیه زیاد داره من پیشنهاد می کنم برای اینکه دوستان دیگه هم بتونن نظر بدن و مشارکت کنن موضوع رو عوض کنیم.
هرچند که تعداد کاربران ماشینی کمه اما میشه با یک موضوع خوب فکر همه رو به چالش بکشیم.

به همین خاطر من چند موضوع رو پیشنهاد می دم و تا هفته آینده هرکی دوست داشت موضوع مورد نظر خودش رو پیشنهاد کنه. تا آخر سر یک رای گیری کنیم و رو یکی دو موردبا هم کار کنیم.

موافقم.;)

مهسا.

عضو جدید
عزیزان

سلام .من هم با به چالش کشیدن افکار کاملا موافقم.در ضمن بخاطر مطلبی که در مورد کشاورزی دقیق گذاشتید تشکر میکنم.:gol:;)

مهسا.

عضو جدید
به نظر من در ضمینه ی کشاورزی دقیق خیلی ایده های نو و جالب وجود داره.مثلا تو یه سیکل کامل عملی کشاورزی دقیق میتونیم کلی مسئله طرح کنیم.;);):w10::w10:

jovhar

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نظر من در ضمینه ی کشاورزی دقیق خیلی ایده های نو و جالب وجود داره.مثلا تو یه سیکل کامل عملی کشاورزی دقیق میتونیم کلی مسئله طرح کنیم.;);):w10::w10:

منتظرم ایده هاتون رو کامل تر طرح کنید تا از چندتا یکی رو انتخاب کنیم واسه بحث

jovhar

عضو جدید
کاربر ممتاز
خودتون نظری ندارید؟؟؟

دارم اما منتظرم دیگردوستان چندتاطرح ارائه بدن. تا جایی که امکان داشته باشه رو طرح های ارائه شده توسط شما دوستان کارکنیم. درهرصورت یک نظرم اینه که یک ایده ای رو دنبال کنیم که چند نفری توافق کنیم
:gol::cool:

بالا