سالهاست مرده ام
و نعشم را چون تظاهری پوچ
بر دوش کشیده ام
لیک تا کنون هیچگاه اینچنین
از عشق اینچنین بیزار نبوده ام
ایشالا که شما هم مشکلتون حل شه و انقدر نسبت به عشق بد بین نباشید...
جور دیگر باید دید
انشا.. که مشکل شما هم حل بشه دوست خوب .
عزیزم با خوندن متن شما بنده بسی خوشحال و مسرور هم شدم
تازه الان حالیت شده و برای ایندت خیلی خوبه.
تازه الان بزرگ شدی
من عاشق دنیا نیستم...من در دنیا زندگی میکنم و به اهدافم میرسم...جالبه يعني شما به دنيا هم عشق نمي ورزي؟
جاي تأسفه از اين جمله واقعا متأسف شدم
ولی عشق و این حرف ها برای دوران بچگی و نا پختیگه...
وقتی عقل به سر بیاد اون وقت میفمه که چی درسته
زری جان باز دوباره شما داغ کردی و حرف منو اونجوری که دوست داشتی و حال کردی تحلیل کردی...خوشحالم برای شما که بزرگ شدی.
امیدوارم همه ی ادما بچه بمونن و عاشق بشن![]()
من در برابر شما حرفی ندارم دیگه. شیش ماهه داریم روی همین مساله بحث میکنیم هنوزم به نتیجه نرسیدیم.زری جان باز دوباره شما داغ کردی و حرف منو اونجوری که دوست داشتی و حال کردی تحلیل کردی...
عشق های اتشین حرفی برای گفتن ندارند...چون پوچ هستند
زری جون میبینم که کم اوردی و داری فرار میکنی از بحث..من در برابر شما حرفی ندارم دیگه. شیش ماهه داریم روی همین مساله بحث میکنیم هنوزم به نتیجه نرسیدیم.
عیسی به راه خودش موسی به راه خودش.
اقا جون موفق باشی.
شماها همه چیزو با هم قاطی میکنید. همتون فقط اول میگید عشق بده بعد میگید عشقایی که الان هست بده.منم با تو موافقم عشق کلا کشکه
به نظر من هیچ آدمی عاشق آدم دیگه ای نیست بلکه همه ی آدما عاشق خودشون هستن چون همه چیزو واسه خودشون میخوان چیزایی مثل پول خونه ماشین حتی زن و بچه حتی عشقرو آدما عاشق میشن ولی نه یه عاشق واقعی فقط چون عاشق خودشون هستن واسه رضایت دلشون مثلا عاشق کس دیگه ای میشن.
آدما میخوان که حتی معشوقاشونم مال خودشون باشه نه اینکه خودشونو در اختیار معشوقشون بذارن و زندگیشونو وقف اون کنن
آدما همه چیزو میخوان تا فقط خودشونو و دلشونو راضی کنن حتی عاشق شدن رو هم...
غافل از اینکه این آخرت خودخواهیه.....![]()
عزیزم با خوندن متن شما بنده بسی خوشحال و مسرور هم شدم
تازه الان حالیت شده و برای ایندت خیلی خوبه.
تازه الان بزرگ شدی
عزیزم درسته...ولی از دید سیستمی وقتی یک سیستم مشکل دار باشه اعضای سیستم هم ضرر میکنند.زندگي زيباست زشتي هاي آن تقصير ماست ....
منم با تو موافقم عشق کلا کشکه
به نظر من هیچ آدمی عاشق آدم دیگه ای نیست بلکه همه ی آدما عاشق خودشون هستن چون همه چیزو واسه خودشون میخوان چیزایی مثل پول خونه ماشین حتی زن و بچه حتی عشقرو آدما عاشق میشن ولی نه یه عاشق واقعی فقط چون عاشق خودشون هستن واسه رضایت دلشون مثلا عاشق کس دیگه ای میشن.
آدما میخوان که حتی معشوقاشونم مال خودشون باشه نه اینکه خودشونو در اختیار معشوقشون بذارن و زندگیشونو وقف اون کنن
آدما همه چیزو میخوان تا فقط خودشونو و دلشونو راضی کنن حتی عاشق شدن رو هم...
غافل از اینکه این آخرت خودخواهیه.....![]()
عزیزم درسته...ولی از دید سیستمی وقتی یک سیستم مشکل دار باشه اعضای سیستم هم ضرر میکنند.
عشق یا همون چیزی که شما میگید گیریم خوب...
ولی وقتی باعث ضرر و سو استفاده میشه بهتره که یا طرف دنبالش نباشه یا اگر هم میره چشماشو باز بکنه...
زرناز جون من که نگفتم عشقای امروزی بدن . من میگم که کلا عشق به دیگری وجود نداره من میگم که همه ی آدما عاشق خودشون هستن . و فقط تظاهر میکنن که عاشق یه آدم دیگه هستن . امیدوارم مطلب گرفته باشیشماها همه چیزو با هم قاطی میکنید. همتون فقط اول میگید عشق بده بعد میگید عشقایی که الان هست بده.
از بین حرفاتون میشه فهمید که با اینی که الان هست مشکل دارید. اگه واقعا این جوریه که من برداشت کردم پس لطفا بیانتونو عوض کنید