اگه کسی حالش گرفتس میخواد بدتر شه بخونه

shabby

عضو جدید
سالهاست مرده ام
و نعشم را چون تظاهری پوچ
بر دوش کشیده ام
لیک تا کنون هیچگاه اینچنین
از عشق اینچنین بیزار نبوده ام

امیر Amir

کاربر حرفه ای
سالهاست مرده ام
و نعشم را چون تظاهری پوچ
بر دوش کشیده ام
لیک تا کنون هیچگاه اینچنین
از عشق اینچنین بیزار نبوده ام

عزیزم با خوندن متن شما بنده بسی خوشحال و مسرور هم شدم;)

تازه الان حالیت شده و برای ایندت خیلی خوبه.

تازه الان بزرگ شدی

zarnaz_a

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
ایشالا که شما هم مشکلتون حل شه و انقدر نسبت به عشق بد بین نباشید...

جور دیگر باید دید

امیر Amir

کاربر حرفه ای

امیر Amir

کاربر حرفه ای
جالبه يعني شما به دنيا هم عشق نمي ورزي؟
جاي تأسفه از اين جمله واقعا متأسف شدم
من عاشق دنیا نیستم...من در دنیا زندگی میکنم و به اهدافم میرسم...
عشق به دنیا!!!!

عشق به توهم!!!!

خیلی فلسفی شد:)

ولی عشق و این حرف ها برای دوران بچگی و نا پختیگه...

وقتی عقل به سر بیاد اون وقت میفمه که چی درسته

امیر Amir

کاربر حرفه ای
خوشحالم برای شما که بزرگ شدی.
امیدوارم همه ی ادما بچه بمونن و عاشق بشن:gol:
زری جان باز دوباره شما داغ کردی و حرف منو اونجوری که دوست داشتی و حال کردی تحلیل کردی...

عشق های اتشین حرفی برای گفتن ندارند...چون پوچ هستند

zarnaz_a

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
زری جان باز دوباره شما داغ کردی و حرف منو اونجوری که دوست داشتی و حال کردی تحلیل کردی...

عشق های اتشین حرفی برای گفتن ندارند...چون پوچ هستند
من در برابر شما حرفی ندارم دیگه. شیش ماهه داریم روی همین مساله بحث میکنیم هنوزم به نتیجه نرسیدیم.
عیسی به راه خودش موسی به راه خودش.
اقا جون موفق باشی.

امیر Amir

کاربر حرفه ای
من در برابر شما حرفی ندارم دیگه. شیش ماهه داریم روی همین مساله بحث میکنیم هنوزم به نتیجه نرسیدیم.
عیسی به راه خودش موسی به راه خودش.
اقا جون موفق باشی.
زری جون میبینم که کم اوردی و داری فرار میکنی از بحث..:biggrin:

ولی کلا میگم وادی عشق وادی مزخرفیه جز عقب افتادن از زندگی توش هیچی نیست....

عشق و این حرف ها باید معنی دار باشه....

معنی دار بودنش هم وقتی هست که مرد و زن به هم پایبند هستند

یاکاموز

عضو جدید
منم با تو موافقم عشق کلا کشکه
به نظر من هیچ آدمی عاشق آدم دیگه ای نیست بلکه همه ی آدما عاشق خودشون هستن چون همه چیزو واسه خودشون میخوان چیزایی مثل پول خونه ماشین حتی زن و بچه حتی عشقرو آدما عاشق میشن ولی نه یه عاشق واقعی فقط چون عاشق خودشون هستن واسه رضایت دلشون مثلا عاشق کس دیگه ای میشن.
آدما میخوان که حتی معشوقاشونم مال خودشون باشه نه اینکه خودشونو در اختیار معشوقشون بذارن و زندگیشونو وقف اون کنن
آدما همه چیزو میخوان تا فقط خودشونو و دلشونو راضی کنن حتی عاشق شدن رو هم...
غافل از اینکه این آخرت خودخواهیه.....:razz:

zarnaz_a

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
به نظر من هیچ آدمی عاشق آدم دیگه ای نیست بلکه همه ی آدما عاشق خودشون هستن چون همه چیزو واسه خودشون میخوان چیزایی مثل پول خونه ماشین حتی زن و بچه حتی عشقرو آدما عاشق میشن ولی نه یه عاشق واقعی فقط چون عاشق خودشون هستن واسه رضایت دلشون مثلا عاشق کس دیگه ای میشن.
آدما میخوان که حتی معشوقاشونم مال خودشون باشه نه اینکه خودشونو در اختیار معشوقشون بذارن و زندگیشونو وقف اون کنن
شماها همه چیزو با هم قاطی میکنید. همتون فقط اول میگید عشق بده بعد میگید عشقایی که الان هست بده.
از بین حرفاتون میشه فهمید که با اینی که الان هست مشکل دارید. اگه واقعا این جوریه که من برداشت کردم پس لطفا بیانتونو عوض کنید

امیر Amir

کاربر حرفه ای
زندگي زيباست زشتي هاي آن تقصير ماست ....
عزیزم درسته...ولی از دید سیستمی وقتی یک سیستم مشکل دار باشه اعضای سیستم هم ضرر میکنند.

عشق یا همون چیزی که شما میگید گیریم خوب...

ولی وقتی باعث ضرر و سو استفاده میشه بهتره که یا طرف دنبالش نباشه یا اگر هم میره چشماشو باز بکنه...

khanom-mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

درسته اما اين نتيجه گيري در رابطه با عشق غلطه چون عشق هنوز در دل ما انسانها وجود

داره اما خاموش :question:

khanom-mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
عزیزم درسته...ولی از دید سیستمی وقتی یک سیستم مشکل دار باشه اعضای سیستم هم ضرر میکنند.

عشق یا همون چیزی که شما میگید گیریم خوب...

ولی وقتی باعث ضرر و سو استفاده میشه بهتره که یا طرف دنبالش نباشه یا اگر هم میره چشماشو باز بکنه...

درسته چون اون موقع هست كه بايد بگيم كاريه كه با خواسته خودم بوده و جاي تاسف نيست

چون خودم خواستم.

یاکاموز

عضو جدید
شماها همه چیزو با هم قاطی میکنید. همتون فقط اول میگید عشق بده بعد میگید عشقایی که الان هست بده.
از بین حرفاتون میشه فهمید که با اینی که الان هست مشکل دارید. اگه واقعا این جوریه که من برداشت کردم پس لطفا بیانتونو عوض کنید
زرناز جون من که نگفتم عشقای امروزی بدن . من میگم که کلا عشق به دیگری وجود نداره من میگم که همه ی آدما عاشق خودشون هستن . و فقط تظاهر میکنن که عاشق یه آدم دیگه هستن . امیدوارم مطلب گرفته باشی;)