درش بزرگه. هممون با هم رد میشیم!
باجه پس همگی لبتاباشونو آماده کنن
امشب حرکته

درش بزرگه. هممون با هم رد میشیم!
خوب اگه قراره با هم بریم دیگه تنها نیستیم
تازه دور هم کلی خوش میگذره![]()
تو مثل اینکه نمیخوای از وسایلات مایه بذاری! ببین من اونجا وسایلمو نمیدم تو استفاده کنیا! گفته باشم!خوب اگه قراره با هم بریم دیگه تنها نیستیم
تازه دور هم کلی خوش میگذره![]()
نه خیرم من همیشه مجهزمتو مثل اینکه نمیخوای از وسایلات مایه بذاری! ببین من اونجا وسایلمو نمیدم تو استفاده کنیا! گفته باشم!
نه خیرم من همیشه مجهزم
تازه میخوام قاچاقی یه چیزای دیگه هم از پل صراط رد کنم با خودم ببرم اون ور
بعدش شما ها باید ازم وسیله بخواین![]()
پس مسواکمو چیکار کنمفک کردی مرز اون دنیا مثل مرز ایرانه!؟ نه عزیزم از این خبرا نیس!
ببین یه حق انتخاب بیشتر نداری.بیشتر از اون قاچاق محسوب میشه!پس مسواکمو چیکار کنم
نمیشه بذارمش تو جیبم؟؟؟
به اونم گیر میدن
آره دیگه.فقط با اون میتونم با این دنیا ارتباط داشته باشمببین یه حق انتخاب بیشتر نداری.بیشتر از اون قاچاق محسوب میشه!
ولی جدا از شوخی لپ تاپتو میاری؟
تو یا اخوند خوبی میشی یا بیل گیتس میشی!من میگم هر کس یه چیزی ببره اونجا با هم به اشتراک بذاریم مثلا یکی توپ ببره یکیمون زیر انداز،سیخ کباب و ...تازه چون اونجا از این چیزها کسی نداره میتونیم اجاره هم بدیم و کلی ثواب جمع کنیم
خوب یهو یه تابلو بزنید سر در اون دنیا بنویسد پارک جنگلی دیگه!!!!!اینم حرفیه من تبلتم رو میارم عکس یادگاریم بندازیم باهاش![]()
واللللللللا! ملت فک کردن بمیرن میبرنشون پیک نیک!خوب یهو یه تابلو بزنید سر در اون دنیا بنویسد پارک جنگلی دیگه!!!!!
خوب یهو یه تابلو بزنید سر در اون دنیا بنویسد پارک جنگلی دیگه!!!!!
واللللللللا! ملت فک کردن بمیرن میبرنشون پیک نیک!
اگه قراره برگشت توش باشه فقط دوربینمو با خودم میبرم عجب فیلمی بشه!!!