به درک !!!!!!!!!دیگه نمیشه کاری کرد......
باید جدا شد.![]()
صحیح است
![]()
مواقع انتخابات و زمانی که نیاز به جانفشانی باشه میشیم سر ایرانسال هاست كه به مردم اذربايجان توهين ميشه و من تا حالا نديدم كه دوستان روشنفكر فارس زبان ما به اين مورد اعتراض كنن..!
اينجور مواقع گوش ها كر و زبان ها لال ميشه!!!
کاپلو تحویل بگیربه درک !!!!!!!!!
کاپلو تحویل بگیر
روزي سرشون به سنگ ميخوره و چوب حماقتشون رو ميخورنمواقع انتخابات و زمانی که نیاز به جانفشانی باشه میشیم سر ایران
موقعی که بخوان در مورد فرهنگ صحبت کنن به آزربایجان که میرسه انگار نه انگار
خوبه دیدیم بعد انتخابات کیا گریه کردنهمینه که هست
اگه کسی ناراحته میتونه بره ترکیه,اذربایجان و.........
واسه زبون ترکی لازم باشه جون همتونو میگیرم
میخوای بگم دستت درد نکنه فش میدی؟دوست عزیز
با شما هستم شروع کننده ی تاپیک محترم که اومدی پرچم مظلومیت دست گرفتین تمام توهین های هم شهری ها تو ندیدی و دوستانی که به هیچ توجیهی می گین غلط کردین
این همه توهین این دوستان ترک رو اگر ندیدین جمله این دوستمون رو تحویل بگیرید!!!
الان یکی بود و میگفت برای زبان فارسی لازم باشه جون همه تونو میگریم تو چی جواب میدادی؟؟واسه زبون ترکی لازم باشه جون همتونو میگیرم
ما که جک نمیسازیم توهین نمیکنیم ولی بلدیم جوابتونو بدیمدوست عزیز
با شما هستم شروع کننده ی تاپیک محترم که اومدی پرچم مظلومیت دست گرفتین تمام توهین های هم شهری ها تو ندیدی و دوستانی که به هیچ توجیهی می گین غلط کردین
این همه توهین این دوستان ترک رو اگر ندیدین جمله این دوستمون رو تحویل بگیرید!!!
همه مشکلات پس از انتخابات رو دونفر ترک یعنی موسوی و خامنه ای به راه انداختندخوبه دیدیم بعد انتخابات کیا گریه کردن
بفرمایید افغانستان
من مشکلی با فارسی ندارم این فارسها هستن که با زبون من مشکل دارنالان یکی بود و میگفت برای زبان فارسی لازم باشه جون همه تونو میگریم تو چی جواب میدادی؟؟
این توهین نیست؟
پس چطوری شد افتادین دنبالشونهمه مشکلات پس از انتخابات رو دونفر ترک یعنی موسوی و خامنه ای به راه انداختند
به زودی امریکا باید به فکر ایجاد اردوگاه هایی در افغانستان برای اوارگان اذربایجان ایران باشه![]()
مشکلی نداری؟من مشکلی با فارسی ندارم این فارسها هستن که با زبون من مشکل دارن
من با سانسور مشکل دارم من با کسی مشکل دارم که میخواد زبونم رو نابود کنهمشکلی نداری؟
مشکل نداری و میخوای آدم بکشی ؟
مشکل داشتی چی کار میکردی؟؟
میخوای بگم دستت درد نکنه فش میدی؟
کسی که به من میگه ناراحتی برو ترکیه موقع انتخابات مگه ناراحت نبود چرا نرفت افغانستان
کجاش بده بگو
من به عنوان یک آذربایجانی ترک که توهین های زیادی تو همه جا به ملیتم شده دیگه طاقت ندارم وبه ستوه آمدم واقعا تا چه حد توهین توهین در ورزشگاه آزادی در تلویزیون در فیلم ها جک ساختن به تر ک ها و...من به عنوان یک ترک دیگه خودم را نمی تونم ایرانی بدونم چون اگه ایرانیم چرا به من توهین می کنند ما هم می توانیم توهین کنیم جک بسازییم اما ما به همه قوم ها به همه مذهب ها احترام می گذارییم
با همه اینایی که گفتی مشکل دارم و همینطور با تویی که توهین میکنی..من با سانسور مشکل دارم من با کسی مشکل دارم که میخواد زبونم رو نابود کنه
تو با اوناییکه میخوان حقت رو بخورن مشکل نداری
تو با صدامی که اومد تو کشورت مشکل نداری
تو ته پیازی یا سر پیاز ؟همینه که هست
اگه کسی ناراحته میتونه بره ترکیه,اذربایجان و.........
نهالان یکی بود و میگفت برای زبان فارسی لازم باشه جون همه تونو میگریم تو چی جواب میدادی؟؟
این توهین نیست؟
شعور داشتی دبنالشون راه نمیفتادیهمه مشکلات پس از انتخابات رو دونفر ترک یعنی موسوی و خامنه ای به راه انداختند
به زودی امریکا باید به فکر ایجاد اردوگاه هایی در افغانستان برای اوارگان اذربایجان ایران باشه![]()
مخلصمببینید من نمیدونم چرا ولی دوستان ترک یک مقدار عصبی هستند (البته تو این سایت می گم البته نه همشون)
دیگه ادعای بی تقصیر بودن نفرمایید دوست عزیز!
نمونه اش توهین هایی بوده که به خود من شده از طرف ترک ها گرامی!
این بحث پوسیده رو بذارید کنار
نتیجه نمیده
مطمئن باش
موفق باشین![]()
من با سانسور مشکل دارم من با کسی مشکل دارم که میخواد زبونم رو نابود کنه
تو با اوناییکه میخوان حقت رو بخورن مشکل نداری
تو با صدامی که اومد تو کشورت مشکل نداری
من حاضرم به خاطر زبونم وهویتم لباس جنگ بپوشم میدون جنگ خاک شمابا همه اینایی که گفتی مشکل دارم و همینطور با تویی که توهین میکنی..
تهدید به قتل و آدمکشی توجیه پذیر نیست..
وقتی با برخورد کسی مشکل داری نباید مثل خودش باشی.
بازم میگم رطب خورده منع رطب چون کند؟
دقیقاً
فقط بحث ترکها نیست متاسفانه تو این مملکت همه به بهانه های مختلف به هم توهین میکنند. به لرها مگه توهین نمیشه؟
به اصفهانیها یه جور دیگه به عربها یه رقم دیگه. همه روی هم اسم و صفت میگذارند. اساسا ایراد داریم ماها
سعی کنید حساسیت نشون ندید. چون معمولا حساسیت افراد رو جری تر میکنه.
این خاک مال همه است...کسی با کسی دشمنی نداره....فهم این مطلب کمک میکنه زودتر به نتیجه برسیم....من حاضرم به خاطر زبونم وهویتم لباس جنگ بپوشم میدون جنگ خاک شما