خب که چی؟؟؟
scorpio20 عضو جدید May 31, 2010 #33 روياي ماه گفت: شيطون مهمان دعوت ميكني خودت ميري همون جا كه ليلا خيمه داره کلیک کنید تا باز شود... سلام یا الله ما اومدیم . الان خودم و هیئتی از دوستانم تشریفمون رو اوردیم اینجا هر کی یه چی میگه بنویسم خل شدم نمی دونم زن خوبه ولی به اندازش چون از قدیم گفتن هر چی به اندازش خوبه این معجونی بود از حرفای متناقض این جمعیتی که منو دارن خفه می کنن
روياي ماه گفت: شيطون مهمان دعوت ميكني خودت ميري همون جا كه ليلا خيمه داره کلیک کنید تا باز شود... سلام یا الله ما اومدیم . الان خودم و هیئتی از دوستانم تشریفمون رو اوردیم اینجا هر کی یه چی میگه بنویسم خل شدم نمی دونم زن خوبه ولی به اندازش چون از قدیم گفتن هر چی به اندازش خوبه این معجونی بود از حرفای متناقض این جمعیتی که منو دارن خفه می کنن
arash2020 عضو جدید May 31, 2010 #35 فرشته درس خون گفت: ما هم امدیم ولی هیچ اکتفاقی نیافتاد کلیک کنید تا باز شود... یواش یواش
arash2020 عضو جدید May 31, 2010 #36 _narjes گفت: الآن اگه از هر پسر مجردی بپرسین مشکلت چیه ؟ میگه : بیکارم ماشین ندارم خونه ندارم بهم زن نمیدن بعدش هم میگن دخترا و خونواده هاشون گیر میدن بگید کمتر گیر بدن کلیک کنید تا باز شود... یعنی همه مجرد ها بیکارن این همه کار فتو فراوووووووووووووون
_narjes گفت: الآن اگه از هر پسر مجردی بپرسین مشکلت چیه ؟ میگه : بیکارم ماشین ندارم خونه ندارم بهم زن نمیدن بعدش هم میگن دخترا و خونواده هاشون گیر میدن بگید کمتر گیر بدن کلیک کنید تا باز شود... یعنی همه مجرد ها بیکارن این همه کار فتو فراوووووووووووووون