برای اینکه تصمیم درستی بگیرن حتما باید از جنس احساسی که بینشون هست مطمئن بشن!خیلی از این احساس ها فقط یه جور وابستگی هست در صورتی که خود طرفین نمیخوان اینو قبول کنن!این دختر خانوم برای گرفتن تصمیم درست باید همه جوانب رو در نظر بگیره:
اول اینکه یه مدت کلا ارتباطشون رو قطع کنن مثلا یک ماه!بعد توی این مدت روی نکات مثبت و منفی اون آقا فکر کنه!برای این میگم با هم در ارتباط نباشن چون اگر وابستگی در کار هست تقویت نشه و روی تفکراتش اثر نذاره و بتونه به جنبه های منفی هم فکر کنه بدون ارفاق!اونوقت بین منفیا و مثبتا سبک سنگین کنه و ببینه ایشون ارزش سختی های بعدش رو داره یا نه...
دوم اینکه تفاوت فرهنگی مشکل کوچیکی نیس که بشه ساده ازش گذشت!الان خونواده اقا پسر میگن چادر سرت کن پس فردا شاید بگن فلان کفش رو نپوش فلان لباس رو نپوش فلان رنگ رو نپوش و از این حرفایی که خونواده های مذهبی زیاد میزنن(من خودم توی شهر مذهبیم و با تفکراتشون به خوبی آشنام!)....نمیگم این حرف خونواده ی پسر درسته یا غلط یا مثلا چادر بده چون من خودمم چادری هستم بلکه میخوام خوب متوجه باشه که تفاوت فرهنگی بُعد وسیعی داره و یک مورد خاص رو شامل نمیشه....در واقع میشه گفت این تفاوت فرهنگی تا آخر عمر مطرح هست!
علاوه بر اینها دختر خانوم باید ببینه تحمل جدایی از خونواده و زندگی توی محیطی که بسیار بسته تر از محیط زندگی فعلیش هست رو داره یا نه؟باید ببینه میتونه بعضی نگاه ها و حرف ها رو تحمل کنه؟
اگر همه اینا اوکی بود اونوقت میتونه همراه آقا پسر بره و زندگی خوب و بدون دغدغه ای رو داشته باشه....