چرا فک میکنن بزرگ شدن تو سیگاره حیفشون نیس؟؟؟؟میخوان بگن بزرگ شدیم
راحت شدی؟
چرا فک میکنن بزرگ شدن تو سیگاره حیفشون نیس؟؟؟؟
بله قبول دارم دخترا هم میکشن نه اندازه پسرا الان نصف بیشتر دانشجو ها دارن سیگار میکشناینم یکی از مشکلات دوره جوونی هستش دیگه
تو اون دوره پسرها زیادی فکرو خیال میکنن
اگر دخترها هم میتونستن میکشیدن . همونطور که الان میکشن
پس ربطی به دختر و پسر بودن نداره.
میخوان به بزرگترها و دوستاانشون نشون بدن که بزرگ شدن و یکی از کارهای ادم بزرگا رو انجام میدن که از همه راحتتره یعنی سیگار کشیدن
نگران نباش خیلیاشون کنار میذارن ، یه دوره گذراس نه البته برای همه. شما دعا کن به همون سیگار ختم بشه و نه ...بله قبول دارم دخترا هم میکشن نه اندازه پسرا الان نصف بیشتر دانشجو ها دارن سیگار میکشن
بله قبول دارم دخترا هم میکشن نه اندازه پسرا الان نصف بیشتر دانشجو ها دارن سیگار میکشن
من شنیدم قلیون از سیگار بدتره ولی قلیونو تفننی میکشن ولی سیگارو میبینی هر 10 دقیقه یه باردانشجوها بخاطر مشکلات عصبی هم اینکارو میکنن
1 دلیل دیگه هم اینه.خیلی از غیر بومی ها فرصتی پیدا کردن تا دور از خانواده تجربه های جدیدی پیدا کنن
خیلی از دخترهایی که من میشناختم تو خونشون قلیون داشتن و وقتی بیرون میرفتیم میدیدم که چه قلیون کش های حرفه ایی هستن
دانشجوها بخاطر مشکلات عصبی هم اینکارو میکنن
1 دلیل دیگه هم اینه.خیلی از غیر بومی ها فرصتی پیدا کردن تا دور از خانواده تجربه های جدیدی پیدا کنن
خیلی از دخترهایی که من میشناختم تو خونشون قلیون داشتن و وقتی بیرون میرفتیم میدیدم که چه قلیون کش های حرفه ایی هستن
من شنیدم قلیون از سیگار بدتره ولی قلیونو تفننی میکشن ولی سیگارو میبینی هر 10 دقیقه یه بار
عزیزم من دنبال این چیزا نیستم من دنبال اینم که اونایی که از این کارا میکنن یه کوچولو تفکر کننهر پوك قليون برابري ميكنه با 10 سيگار....
بخصوص تنباكوهاي ميوه اي كه در بازار موجود هست كه ايجاد سرطان مي كنند...نرو دنبال اين چيزا دختر.....دي
دقیقا حرف منم اینهمن که واقعا از سیگار و کسایی که سیگار میکشن بدم میاد اخه جز ضرر و بوی گند واقعا چیزی نداره دیروز تو یه تاکسی یه اقاه سوار شد بو گند سیگارش داشت همه رو خفه میکرد حیف نیست این همه عطر خوشبو اون وقت ادم......
من خودم میکشیدم ولی ترک کرده
نه بابامن خودم میکشیدم ولی ترک کرده
نه بابا
داداش حامد؟
شما حامد
مسافر
چن وقته؟
نگران نباش همه از سیگار بدشون میاد باریکلا به اون کس که باعث ترکت شده ساغوسونواسه من تفننی بود
رفتم سراغ یکی که ...
از سیگار بدش میومد منم گذاشتم کنار
نگران نباش همه از سیگار بدشون میاد باریکلا به اون کس که باعث ترکت شده ساغوسون
اوا اشکال نداره یکی دیگشو تاپارسان نگران نباشولی الان نیست که حالشو ببره:دی
اخه چرا باید اینجوری باشه کاش بدونن چقدر ضرر داره واسه قلب واسه دندونا واسه هزار تا چیز دیگه...............چندتا از پسرای کلاس ما، کلاسارو دو در میکنن، میرن پشت دانشکده، سیگار میکشن![]()