اگه سیگار می کشی بیا تو

اگه سیگار می کشی بیا تو

• مجموع رای دهندگان
    90

saminaz

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام یه سوالیه ذهنمو مشغول کرده چرا پسرای جوون سیگار میکشن؟؟؟؟؟؟؟:razz:

mahboobeyeshab

عضو جدید
کاربر ممتاز
اومدم بگم دود سيگارتون تالار رو برداشته.......
خاموشش كن...شما كه دخملي چرا....؟!

simiar

عضو جدید
احساس مردونگی ، بزرگی ، خوش تیپی ، استقلال ، روشنفکری ...
شاید ربطی نداشته باشه ولی وقتی می بینن که افراد موفق هم موقع ژست گرفتن سیگار می کشن گرایش پیدا میشه.
خودم وقتی 21 ساله بودم سیگار کشیدن رو شروع کردم.

hamed-Gibson

عضو جدید
کاربر ممتاز
چرا فک میکنن بزرگ شدن تو سیگاره حیفشون نیس؟؟؟؟

اینم یکی از مشکلات دوره جوونی هستش دیگه

تو اون دوره پسرها زیادی فکرو خیال میکنن
اگر دخترها هم میتونستن میکشیدن . همونطور که الان میکشن
پس ربطی به دختر و پسر بودن نداره.
میخوان به بزرگترها و دوستاانشون نشون بدن که بزرگ شدن و یکی از کارهای ادم بزرگا رو انجام میدن که از همه راحتتره یعنی سیگار کشیدن

saminaz

عضو جدید
کاربر ممتاز
اخه برادر من مگه چیزی جز ضرر داره؟؟؟؟ ای خدا روزی میرسه پسرا سیگار نکشن؟:cry:

saminaz

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینم یکی از مشکلات دوره جوونی هستش دیگه

تو اون دوره پسرها زیادی فکرو خیال میکنن
اگر دخترها هم میتونستن میکشیدن . همونطور که الان میکشن
پس ربطی به دختر و پسر بودن نداره.
میخوان به بزرگترها و دوستاانشون نشون بدن که بزرگ شدن و یکی از کارهای ادم بزرگا رو انجام میدن که از همه راحتتره یعنی سیگار کشیدن
بله قبول دارم دخترا هم میکشن نه اندازه پسرا الان نصف بیشتر دانشجو ها دارن سیگار میکشن

AVINA

عضو جدید
یه استاد داریم
آی سیگار میکشه
جالب اونجاست...سیگاریای کلاس حسابی باهاش جورن...غم نمره ندارن

mahboobeyeshab

عضو جدید
کاربر ممتاز
سه تا خانم تو دوره دبيرستان رفتن توي حياط خلوت مدرسه و سيگار كشيدن ...!!!!:surprised:
يادمه كارشون به اخراج و اين جور مسائل كشيد....عجب مديري داشتيم....
اينم خاطره سيگاريه من.....:biggrin:

hamed-Gibson

عضو جدید
کاربر ممتاز
بله قبول دارم دخترا هم میکشن نه اندازه پسرا الان نصف بیشتر دانشجو ها دارن سیگار میکشن

دانشجوها بخاطر مشکلات عصبی هم اینکارو میکنن

1 دلیل دیگه هم اینه.خیلی از غیر بومی ها فرصتی پیدا کردن تا دور از خانواده تجربه های جدیدی پیدا کنن
خیلی از دخترهایی که من میشناختم تو خونشون قلیون داشتن و وقتی بیرون میرفتیم میدیدم که چه قلیون کش های حرفه ایی هستن

saminaz

عضو جدید
کاربر ممتاز

1 دلیل دیگه هم اینه.خیلی از غیر بومی ها فرصتی پیدا کردن تا دور از خانواده تجربه های جدیدی پیدا کنن
خیلی از دخترهایی که من میشناختم تو خونشون قلیون داشتن و وقتی بیرون میرفتیم میدیدم که چه قلیون کش های حرفه ایی هستن
من شنیدم قلیون از سیگار بدتره ولی قلیونو تفننی میکشن ولی سیگارو میبینی هر 10 دقیقه یه بار

mahboobeyeshab

عضو جدید
کاربر ممتاز

قليون كشيدن توي مناطق لرستان رو من ديدم...خانمهاي جوان رو هم ديدم كه در اين كار بر هم پيشي ميگيرن...
اما سيگار كشيدن بين خانها وجه خوبي نداره....

saminaz

عضو جدید
کاربر ممتاز
دقیقا حالا میشه یعنی روزی برسه پسرای ایرانی کلا دور سیگارو خط بکشن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

mahboobeyeshab

عضو جدید
کاربر ممتاز
من شنیدم قلیون از سیگار بدتره ولی قلیونو تفننی میکشن ولی سیگارو میبینی هر 10 دقیقه یه بار

هر پوك قليون برابري ميكنه با 10 سيگار....
بخصوص تنباكوهاي ميوه اي كه در بازار موجود هست كه ايجاد سرطان مي كنند...نرو دنبال اين چيزا دختر.....دي

dokhtare bala

عضو جدید
من که واقعا از سیگار و کسایی که سیگار میکشن بدم میاد اخه جز ضرر و بوی گند واقعا چیزی نداره دیروز تو یه تاکسی یه اقاه سوار شد بو گند سیگارش داشت همه رو خفه میکرد حیف نیست این همه عطر خوشبو اون وقت ادم......

saminaz

عضو جدید
کاربر ممتاز
هر پوك قليون برابري ميكنه با 10 سيگار....
بخصوص تنباكوهاي ميوه اي كه در بازار موجود هست كه ايجاد سرطان مي كنند...نرو دنبال اين چيزا دختر.....دي
عزیزم من دنبال این چیزا نیستم من دنبال اینم که اونایی که از این کارا میکنن یه کوچولو تفکر کنن

haunt

عضو جدید
ای بابا با این وجود بازم سیگار چیزیه که می طلبه و اکثرا میکشن .
06.png

saminaz

عضو جدید
کاربر ممتاز
من که واقعا از سیگار و کسایی که سیگار میکشن بدم میاد اخه جز ضرر و بوی گند واقعا چیزی نداره دیروز تو یه تاکسی یه اقاه سوار شد بو گند سیگارش داشت همه رو خفه میکرد حیف نیست این همه عطر خوشبو اون وقت ادم......
دقیقا حرف منم اینه

Coraline

مدیر تالار پزشکی
مدیر تالار
کاربر ممتاز
چندتا از پسرای کلاس ما، کلاسارو دو در میکنن، میرن پشت دانشکده، سیگار میکشن:warn:

saminaz

عضو جدید
کاربر ممتاز
چندتا از پسرای کلاس ما، کلاسارو دو در میکنن، میرن پشت دانشکده، سیگار میکشن:warn:
اخه چرا باید اینجوری باشه کاش بدونن چقدر ضرر داره واسه قلب واسه دندونا واسه هزار تا چیز دیگه...............