اگه دو نفر یک رتبه داشته باشند چی می شه؟

star83

عضو جدید
سلام
من یک سوال داشتم:question: ، الان گیج شدم:confused:

اگر دو نفر با یک رتبه مثل هم مجاز بشوند ( مثلا هر دو رتبه شون بیاد 20 ) بعد نفر بعد از این دو که نمره ترازش کمتراست رتبه اش می شه 21 یا 22 . کسی چیزی می دونه؟ فکر می کنین سنجش جواب بده؟ آخه تو قبولی تاثیر داره یا مثلا اگه از 18 دو تا باشه نفر 20 ام می تونه مطمئن باشه که نفر 19 وجود نداره و بعد نفر 20 است؟؟؟؟؟؟ من تا حالا ندیده بودم 2 نفر رتبه مشابه داشته باشند حالا دارم می بینم. راستی این رشته امتحان عملی نداره. اگه کسی چیزی می دونه که مطمئن هست بگه . :crying2::cry::(

mohandes_mosi

عضو جدید
سلام

اگر دو نفر با یک رتبه مثل هم مجاز بشوند ( مثلا هر دو رتبه شون بیاد 20 ) بعد نفر بعد از این دو که نمره ترازش کمتراست رتبه اش می شه 21 یا 22 . کسی چیزی می دونه؟ فکر می کنین سنجش جواب بده؟ آخه تو قبولی تاثیر داره یا مثلا اگه از 18 دو تا باشه نفر 20 ام می تونه مطمئن باشه که نفر 19 وجود نداره و بعد نفر 20 است؟؟؟؟؟؟ من تا حالا ندیده بودم 2 نفر رتبه مشابه داشته باشند حالا دارم می بینم. راستی این رشته امتحان عملی نداره. اگه کسی چیزی می دونه که مطمئن هست بگه . :crying2::cry::(

به نظرم خیلی خیلی احتمالش ضعیفه
آخه معدل هم تاثیر داره تو کنکور
حتی یک صدم هم معدل فرق داشته باشه دیگه همچی اتفاقی نمیفته

mahshid89

عضو جدید
سلام

اگر دو نفر با یک رتبه مثل هم مجاز بشوند ( مثلا هر دو رتبه شون بیاد 20 ) بعد نفر بعد از این دو که نمره ترازش کمتراست رتبه اش می شه 21 یا 22 . کسی چیزی می دونه؟ فکر می کنین سنجش جواب بده؟ آخه تو قبولی تاثیر داره یا مثلا اگه از 18 دو تا باشه نفر 20 ام می تونه مطمئن باشه که نفر 19 وجود نداره و بعد نفر 20 است؟؟؟؟؟؟ من تا حالا ندیده بودم 2 نفر رتبه مشابه داشته باشند حالا دارم می بینم. راستی این رشته امتحان عملی نداره. اگه کسی چیزی می دونه که مطمئن هست بگه ا
. :crying2::cry::(
هیچ وقت 2نفر رتبه یکسان ندارن اگه تراز هر 2 یکی باشه و با تاثیر معدل هم یکی بشه کسی که توی امتحان نهای درس اصلی شو بالاتر گرفته رتبه بهتر میگیره

Amirdb

عضو جدید
اوووووووو این قدر مورد هست که بخواد این دو تا رو جدا کنه!!
مثل شرایط بومی و اینکه معرل کدام بالاتره و سهمیه مناطق و فلان و.....

gerami.p

عضو جدید
فک کنم دوستان جواب کامل و دقیقی دادن. دیگه این تاپیک جای بحث نداره. تا تاپیکی جدید بدرود

tariran

عضو جدید
سلام
فکر کنم منظور دوستمون کنکور ارشده!
ولی من در مورد سراسری می گم
من تا اونجا که کارنامه دیدم خیلی پیش اومده که رتبه ها یکی شدن. واقعا زیاد اتفاق افتاده. شاید تو 1000 نفر اول 20 نفر رتبه هاشون یکی شده!

بالا