اگه دخـــــتـــــــــــــرا سربازی میرفتن

urmiaaa

عضو جدید
اصطلاحاتی که از دوران سربازی یادم مونده
مت بالا پدر و پسر خدمتی آشخور زیرابزن کله پا آماده باش
خیلی دلم میخواست ببینم اگه دخترا هم مثل ما خدمت سربازی میرفتن چیکار میکردند چه حرفی واسه گفتن داشتن
:biggrin: فـــــکرشو بکـــن
جیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــغ از جلو نظام
خبـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــر داری چی شده
اوووپس........... سربازارو
شما چی فکر میکنید:que:

ati.art

عضو جدید
:gol:من که خیلیییییییی دوست داشتم مادخترهاهم میرفتیم سربازی مگه چی میشد:D

فقط باید یه قانون میگذاشتن که موهامون رو نمیزدن:D:gol:

Soofia

عضو جدید
کاربر ممتاز
حالا یه چیز تو کل دنیا هست که حال پسرارو میگیره ما دلمون خنک میشه...اونم نمیتونید ببینید؟؟ :D

HesamSH

عضو جدید
اگه میرفتن به جای اینکه بهشون جیره غذایی بدن، وسایل آرایششون رو جیره میکردن! به جای اینکه تو تفنگ گلوله باشه، آب میذاشتن تو تفنگ.

HesamSH

عضو جدید
حالا یه چیز تو کل دنیا هست که حال پسرارو میگیره ما دلمون خنک میشه...اونم نمیتونید ببینید؟؟ :D

من که نرفتم سربازی ولی یکی از بهترین دوران های زندگی برای پسرا، زمان سربازیشونه:smile:

vahid2007

عضو جدید
کاربر ممتاز
اصطلاحاتی که از دوران سربازی یادم مونده
مت بالا پدر و پسر خدمتی آشخور زیرابزن کله پا آماده باش
خیلی دلم میخواست ببینم اگه دخترا هم مثل ما خدمت سربازی میرفتن چیکار میکردند چه حرفی واسه گفتن داشتن
:biggrin: فـــــکرشو بکـــن
جیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــغ از جلو نظام
خبـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــر داری چی شده
اوووپس........... سربازارو
شما چی فکر میکنید:que:
سینه خیز براشون مشکل بود :biggrin:

Soofia

عضو جدید
کاربر ممتاز
من که نرفتم سربازی ولی یکی از بهترین دوران های زندگی برای پسرا، زمان سربازیشونه:smile:
جوک نگو...
من خودم حد اقل 10 تا پسر رو می شناسم که از سربازی فرارین! اگه انقدر خوش میگذره چرا پسرا انقدر خودشونو به در و دیوار میزنن که معاف شن؟؟;)

HesamSH

عضو جدید
جوک نگو...
من خودم حد اقل 10 تا پسر رو می شناسم که از سربازی فرارین! اگه انقدر خوش میگذره چرا پسرا انقدر خودشونو به در و دیوار میزنن که معاف شن؟؟;)
دور و ور تو از این خبرا زیاده. اینجا از این خبرا کم اتفاق میفته. سربازی آدم رو مرد میکنه. اگه پسر سربازی نره چه فرقی با شما ضعیفه ها داره؟:biggrin:

آرماندیس

عضو جدید
کاربر ممتاز
دور و ور تو از این خبرا زیاده. اینجا از این خبرا کم اتفاق میفته. سربازی آدم رو مرد میکنه. اگه پسر سربازی نره چه فرقی با شما ضعیفه ها داره؟:biggrin:

بحث دفاع از حقوق زنان شد ؟؟
ضعیفهههههههههه ؟؟؟؟:w43:

eterno

کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی ,
کاربر ممتاز
به نظر من خیلی هم خوبه...منکه اصلا با این برنامه ها مشکلی ندارم!!!!!!!!!!!!!

آرماندیس

عضو جدید
کاربر ممتاز
شمشیر و غلاف کن بیا با صلح با هم حرف بزنیم. ضعیف چیز بدی نیست. من به همۀ زنا این حرفو زدم. نه فقط به تو.

باشه . صلح می کنیم . مثلاً اگه بد نیس دوس داری به خودت بگن ضعیف ؟؟؟ اتفاقاً منم خیلی زیاد دیدم پسرایی که از سربازی در میرن

vahid2007

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگه خشم شب براشون بذارن دو ساعت باید برن جلو آینه سیاهی ریملشون که زیر چشاشون ریخته تمیز کنن:w02::w15:

urmiaaa

عضو جدید
ولی خداییش مجید بیکاری این وقت شب دخترارو انداختی به جون خودت من که قانون سربازی دخترارو این جور تصویب میکردم موها گچل قانون معافیت کلا حذف فقط یه مشکل آموزشیه شما باید 20 ماه باشه :whistle:

HesamSH

عضو جدید
باشه . صلح می کنیم . مثلاً اگه بد نیس دوس داری به خودت بگن ضعیف ؟؟؟ اتفاقاً منم خیلی زیاد دیدم پسرایی که از سربازی در میرن
خداییش اگه قرار بود بین زن و مرد یکی رو انتخاب کنی که بهش بگی ضعیفه، کدوم رو انتخاب میکردی؟

urmiaaa

عضو جدید
ولی اگه تو ایران این قانون تصویب بشه دیگه کسی از پسرا دنبال معافیت نمیره فکرشو بکن
بیعرضه دختر خالت رفته خدمتشو تموم کرده اونوقت تو نمی خوای بری خدمت :sweatdrop::sweatdrop:

urmiaaa

عضو جدید
با عرض پوزش از خانوما
سربازی مشکلاتی داره که ما مردارو هم به زانو در میاره بنظره بنده خانوما نمیتونن سربازی برن یعنی همشون نمیتونن برن خدمت سربازی

vahid2007

عضو جدید
کاربر ممتاز
ولی اگه تو ایران این قانون تصویب بشه دیگه کسی از پسرا دنبال معافیت نمیره فکرشو بکن
بیعرضه دختر خالت رفته خدمتشو تموم کرده اونوقت تو نمی خوای بری خدمت :sweatdrop::sweatdrop:
ایول این یکی و خوب اومدی ولی اگه سربازی مختلط بود چی میشد یکم تجسم کن:cool:

آرماندیس

عضو جدید
کاربر ممتاز
با عرض پوزش از خانوما
سربازی مشکلاتی داره که ما مردارو هم به زانو در میاره بنظره بنده خانوما نمیتونن سربازی برن یعنی همشون نمیتونن برن خدمت سربازی

من از اون موقع فک می کردم تو دختری . خب پس دوباره می رسیم به همون مبحث خودت چطوریییییییی ؟:w02::w02::w40: