اگر جایی ، فردی را که بسیار شبیه شماست ببینید حس می کنید که شباهت زیادی به شما دارد؟؟؟

اگر جایی ، فردی را که بسیار شبیه شماست ببینید حس می کنید که شباهت زیادی به شما دارد؟؟؟

• آره

رای: 11 61.1%
  • نه

رای: 7 38.9%

• مجموع رای دهندگان
    18

بارون

کاربر فعال
اگر جایی فردی را که بسیار شبیه شماست ببینید حس می کنید که شباهت زیادی با شما دارد؟؟؟
عکس های جالبی از فرانسوا برونل... این عکاس پروژه ای را آغاز کرد که در آن افرادی که بسیار به هم شبیه اند ولی در عین حال هیچ نسبتی با هم ندارند را شناسایی می کند و آلبومی از عکس های آنها در کنار هم تهیه می کند.

Hotspur_1985

عضو جدید
کاربر ممتاز
یعنی واقعا اینا هیچ نسبتی به هم ندارن!!!!!!!!!!!!!
مگه 1 آدم (منظورم عکاسه)در طول زندگیش چند نفر رو می تونه پیدا کنه که شبیهه هم باشن اونم انقدر؟!!

h_1991

عضو جدید
اگر یکی شبیه من پیدا بشه بقیه میگن شبیه منه ولی خودم ببینمش میگم اصلا شبیه نیست!!
تاحالا چند بار برام پیش اومده

fatemeh joon

عضو جدید
آره عکسا باز نمیشه!!!!ولی راست میگه منم خیلی اتفاق افتاده یکی من و شبه یکی دیگه کنه ولی وقتی خودم دیدمش اصلا شباهتی از اون تو خودم نمیبینم..............

silver light

عضو جدید
کاربر ممتاز
عکسها خیلی شبیه هم هستند!!!!!
همشون مربع مربع که وسطشون علامت قرمز رنگ ضربدری خورده

r_saeedi

عضو جدید
تاحالا خیلیا منو با یکی دیگه اشتباه گرفتن و گفتن خیلی شبیه اون طرفم.. که هیچوقتم اون طرف نبود که من ببینم شبیه من هست یا نه!!!
اما یدفه خودم یه پسریو دیدم که بعد از دقت زیاد دیدم ته چهرش خیلی شبیه منه!!!!!!!!!

elahe_mansori

عضو جدید
تاحالا خیلیا منو با یکی دیگه اشتباه گرفتن و گفتن خیلی شبیه اون طرفم.. که هیچوقتم اون طرف نبود که من ببینم شبیه من هست یا نه!!!
اما یدفه خودم یه پسریو دیدم که بعد از دقت زیاد دیدم ته چهرش خیلی شبیه منه!!!!!!!!!

واااقعا؟؟؟؟؟؟ چه باحال :eek:

جاست شادی:-)

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
:D من از دوران دبیرستان همیشه بچه ها می گفتن شبیه یکی از بازیگرام
ولی من خودم اون بازیگرو دوست نمی دارم
حس می کنم من خیلی خوشگلترم ازش

1234hamid

کاربر بیش فعال
نمیگم بازیگرا خوشگلن چون خیلیهاشون به زور ارایش اینطوری میشن اما تو هم کوه اعتماد به نفسیا :)))
:D من از دوران دبیرستان همیشه بچه ها می گفتن شبیه یکی از بازیگرام
ولی من خودم اون بازیگرو دوست نمی دارم
حس می کنم من خیلی خوشگلترم ازش

بانوی باران

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
برا منم میگن شبیه یکی از بازیگرای ایرانیم .........آما من متوجه شباهتش نمیشم.....

بالا